Caffedrine (Cafergot) Suomessa

Osta CaffedrineOsta Caffedrine Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CAFFEDRINE (CAFERGOT) MERKINNÄT


Caffedrine on tarkoitettu hoito keskeyttää tai estää verisuonten päänsärky, esim. migreeni, migreeni variantteja, tai niin sanottu "histamiini cephalalgia." Caffedrine on yhdistelmä 2 vasokonstriktorit. Se toimii rajoittavaa verisuonia limakalvon aivot, joka auttaa pienentämään kipua migreeni päänsärkyä.

CAFFEDRINE (CAFERGOT) OHJEET


Käytä Caffedrine kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Caffedrine voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman.
Syöminen greippi tai juo greippimehua voivat vaikuttaa määrään Caffedrine veressä. Keskustele lääkärisi kanssa ennen kuten greippi tai greippimehua ruokavalioosi.
Caffedrine on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan ​​tarpeen mukaan migreenikohtauksen.
Ottaa Caffedrine on ensimmäinen merkki päänsärkyä. Jos alkuannos ei lievitä päänsärkyä, ylimääräisiä annoksia saatetaan tarvita mukaan lääkärin ohjeita. Älä ota annos Caffedrine 30 minuutin kuluttua viimeisestä annoksesta.
Älä ota enempää kuin 6 tablettia yhden migreeni tai yli 10 tablettia jonakin 7 päivän ajan ilman ensin lääkärin kanssa.
Jos unohdat annoksen Caffedrine ja sinulla on vielä päänsärky, ota se heti kun muistat. Älä ota annos Caffedrine 30 minuutin kuluttua viimeisestä annoksesta. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Caffedrine.

CAFFEDRINE (CAFERGOT) VARASTOINTI


Store Caffedrine huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C), tiukka, valo-resistenttejä astiaan. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Caffedrine poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CAFFEDRINE (CAFERGOT) LISÄTIETOJA


Vaikuttavat aineet: ergotamiinitartraatti ja Caffeine.
ÄLÄ käytä Caffedrine jos:

olet allerginen jollekin vuonna Caffedrine
olet raskaana tai saattavat tulla raskaaksi
olet työmarkkinoiden
sinulla on verisuonten ongelmia (esim. ääreisverenkierron sairaus), sepelvaltimotauti, korkea verenpaine, maksa-tai munuaissairaus tai vaikea infektio (esim. sepsis)
käytät atsoliantimykooteilla (esim. itrakonatsoli, ketokonatsoli, vorikonatsoli), delavirdiini, HIV-proteaasin estäjät (esim. delavirdiini, indinaviiri, nelfinaviiri, ritonaviiri), efavirentsin, ketolide antibiootti (esim. telitromysiini), makrolidiantibiootti (esim. klaritromysiini, erytromysiini) tai selektiivinen 5-HT-agonistit (esim. sumatriptaani, eletriptaanin).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Caffedrine. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut veren ongelmia (esim. porfyria), aivohalvaus, ahdistuneisuus, univaikeudet, tai sydänvaivoja
jos poltat.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Caffedrine. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Klotrimatsoli, flukonatsoli, fluoksetiini, fluvoksamiini,, metronidatsoli, nefatsodoni, sakinaviiri tai tsileutoni koska sivuvaikutuksia Caffedrine voidaan korottaa
Atsolisienilääkkeet (esim. itrakonatsoli, ketokonatsoli, vorikonatsoli), beetasalpaajat (esim. propranololi), delavirdiini, HIV-proteaasin estäjät (esim. delavirdiini, indinaviiri, nelfinaviiri, ritonaviiri), efavirentsin, ketolide antibiootit (esim. telitromysiini), makrolidiantibiootit (esim. erytromysiini, klaritromysiini) tai selektiivinen 5-HT-agonistit (esim. sumatriptaani, eletriptaani), koska riski saada vakavia haittavaikutuksia, kuten epäsäännöllinen syke tai vähentynyt hapen raajoihin (esim. kädet, jalat) tai aivojen, voi olla lisääntynyt
Kohottavia lääkeaineita (esim. noradrenaliinin) tai sympatomimeetit (esim. pseudoefedriini, albuterol), koska haittavaikutusten riski, mukaan lukien vaikea korkea verenpaine, voi lisääntyä
Kinoloneilla (esim. levofloxacin), koska haittavaikutusten riski, kuten hermostuneisuus, unettomuus, ja nopea syke, voidaan korottaa
Teofylliini koska toimet ja sivuvaikutuksia voidaan korottaa Caffedrine.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Caffedrine voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Älä ylitä suositeltua annosta tai ryhtyä Caffedrine pidempään kuin on määrätty ilman lääkärin kanssa. Caffedrine ei ole pitkän aikavälin päivittäiseen käyttöön.
Nikotiinin käyttöä voi lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia Caffedrine. Puhu lääkärillesi ennen Caffedrine jos poltat tai käytä muunlaista nikotiinia.
Käytä Caffedrine varoen lapsille. Turvallisuutta ja tehokkuutta ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Caffedrine jos olet raskaana. Jos epäilet, että voisit olla raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Caffedrine ei pitäisi ottaa synnytyksen aikana. Caffedrine erittyy äidinmaitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Caffedrine, tarkista lääkäriltäsi tai apteekista keskustella riskit lapselle.

Kun käytetään pitkiä aikoja tai suurina annoksina, jotkut ihmiset kehittää tarpeen jatkaa ottaen Caffedrine. Tämä tunnetaan riippuvuutta tai riippuvuutta. On tärkeää, että otat Caffedrine ohjeiden mukaan lääkäri. Caffedrine ei ole pitkän aikavälin päivittäiseen käyttöön.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Pahoinvointi.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), sininen väri sormet tai varpaat, rintakipu tai puristava tunne, kylmä tai vaalean sormet tai varpaat , ripuli, huimaus, aistiharhat, päänsärky, epäsäännöllinen syke, jalkakrampit tai heikkous, mielenterveyden tai mielialan muutokset, lihaskivut, puutuminen tai pistely käsien, jalkojen tai ihon, korvien soiminen, takavarikointia, vaikeaa tai jatkuvaa pahoinvointia tai oksentelua , hengenahdistus, turvotus, tilapäiset nopea tai hidas syke, oksentelu, heikko pulssi.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Caffedrine