Calaptin (Calan) Suomessa

Osta CalaptinOsta Calaptin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CALAPTIN (CALAN) MERKINNÄT


Calaptin käytetään hoitoon supraventrikulaarinen takykardia, rytmihäiriö sydämen. Sitä käytetään myös ohjaamaan sykkeen vastauksena muihin rytmihäiriöt, erityisesti eteisvärinä ja eteislepatuksen. Calaptin on kalsiumkanavan salpaaja. Se toimii hidastamalla sähköjohtavuuden sydämessä, hidastaa sydämen sykettä, ja / tai normalisoi sydämen rytmiä.

CALAPTIN (CALAN) OHJEET


Käytä Calaptin kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellut. Noudata resepti-etiketissä.
Lääkäri voi joskus muuttaa annosta varmista, että saat parhaat tulokset.
Älä murskata, pureskella, jakaa tai avaa Calaptin. Niele se kokonaisena. Breaking tai avaamisesta pilleri voi aiheuttaa liian paljon huumetta vapautua kerralla.
Älä lopeta lääkitystä keskustelematta ensin lääkärisi kanssa. Jos lopetat Calaptin äkillisesti, tilasi voi pahentua.
Jos unohdat annoksen Calaptin, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Calaptin.

CALAPTIN (CALAN) VARASTOINTI


Säilytä Calaptin huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Calaptin poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CALAPTIN (CALAN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: verapamiilihydrokloridi.

ÄLÄ käytä Calaptin jos:

olet allerginen jollekin Calaptin
sinulla on sydänvaivoja (esim. vasemman kammion toimintahäiriö, sairas sinus-oireyhtymä, toisen tai kolmannen asteen eteis ja ei ole sydämentahdistin), hyvin matala verenpaine, tai kohtalainen tai vaikea sydämen vajaatoiminta (CHF)
sinulla on eteisvärinä tai lepatus ja ennalta heräte oireyhtymä (extra johtuminen polku sydämessä), kuten Wolff-Parkinson-Whiten (WPW) oireyhtymä tai Lown-Ganong-Levine (LGL) oireyhtymä
sinulla on sokki johtuu törkeästä sydänvaivoja
käytät dofetilidia, tai olet ottanut disopyramidia viimeisen 48 tunnin aikana.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Calaptin. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on sydämen vajaatoiminta tai äskettäinen sydänkohtaus keuhkojen ruuhkia, alhainen verenpaine tai sydänvaivoja (esim. hyvin hidas syke, block, sydämen läppien tauti)
jos sinulla on munuais-tai maksaongelmia, lihasdystrofia tai hermo sairaus
jos käytät jotain muuta verenpaineen lääketieteen tai saat hoitoa syöpään.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Calaptin. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Beetasalpaajia (esim. propranololi), klonidiini, disopyramidia, ketolidien (esim. telitromysiini), makrolidit (esim. erytromysiini), tai ritonaviirin koska ne voivat lisätä riskiä Calaptin sivuvaikutuksia
Fenobarbitaali, rifampisiini tai mäkikuisma koska ne heikentävät Calaptin tehokkuutta
Aldosteronin salpaajat (esim. eplerenoni), aspiriini, karbamatsepiini, kolkisiini, syklosporiini, digoksiinin, dofetilidi, doksorubisiini dronedaroni eletriptaani, erytromysiini, everolimuusi, flekainidia, HMG-CoA reduktaasin estäjät (esim. lovastatiini, simvastatiini), litium huumaavien kipulääkkeiden (esim. fentanyyli), paklitakseli, kinatsoliinit (esim. teratsosiini), kinidiini, ranolazine, teofylliinien tai tolvaptaani koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Calaptin.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Calaptin voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Calaptin saattaa aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Calaptin varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Älä juo alkoholia tai käytä lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers), kun käytät Calaptin, se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.
Calaptin saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Calaptin ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Laboratoriotesteissä, kuten maksan toiminta, munuaisten toiminta, täydellisen verenkuvan, (EKG), ja verenpaine, voidaan suorittaa, kun käytät Calaptin. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Calaptin varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Calaptin ei tulisi käyttää childen, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Calaptin kun olet raskaana. Calaptin erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Calaptin, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Huimaus, väsymys, päänsärky, huimaus.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rintakipu, pyörtyminen, huimaus, varsinkin kun seisoo, vaikea huimaus, hengenahdistus, turvotus ja jaloissa tai käsissä; oireita maksan ongelmista (esim. keltaisuus ihon tai silmien, tumma virtsa, vaalea uloste, vaikeaa tai jatkuvaa vatsakipua, kuumetta, yleinen huonovointisuus), epätavallisen nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Calaptin