Calcijex (Rocaltrol) Suomessa

Osta CalcijexOsta Calcijex Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CALCIJEX (ROCALTROL) MERKINNÄT


Kalsitrioli on D3-vitamiinia. D-vitamiini on tärkeä kalsiumin imeytymistä mahassa ja toiminnan Elimistön kalsiumista.

Calcijex hoidetaan hyperparatyreoosin (yliaktiivinen kilpirauhanen) ja aineenvaihdunnan luusairaudessa ihmisiä, joilla on krooninen munuaisten vajaatoiminta ja jotka eivät saa dialyysihoitoa.

Calcijex käytetään myös hoitoon kalsiumin puutteen (hypokalsemia) ja metabolisen luuston sairaus ihmisiä, jotka saavat dialyysihoitoa.

Calcijex käytetään myös hoitoon kalsiumin puutteen ihmisiä hypoparathyroidism (underactive lisäkilpirauhasessa) aiheuttama leikkaus, sairaus tai muita ehtoja.

CALCIJEX (ROCALTROL) OHJEET


Ottamaan lääkkeensä juuri sen verran kuin lääkärisi ohjeen mukaan. Älä ota sitä suurempia määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti-etiketissä.

Lääkäri voi joskus muuttaa annosta varmista, että saat parhaat tulokset tätä lääkitystä.

Soita lääkärillesi, jos sinulla on jatkuvaa oksentelua tai ripulia tai jos olet hikoilu tavallista enemmän. Voit helposti kuivumiseen ottaen tämä lääkitys, joka voi johtaa vakavaan elektrolyyttitasapainon häiriöstä.

Voit olla varma, että tämä lääke auttaa teidän kunnossa ja ei aiheuta haitallisia vaikutuksia, veren täytyy testata usein. Käy säännöllisesti lääkärin vastaanotolla.

Kalsitrioli on vain osa koko ohjelman hoito, joka voi sisältää myös erikoisruokavaliota. On erittäin tärkeää noudattaa ruokavaliota suunnitelma luotu lääkärisi tai ravitsemus neuvonantaja. Sinun pitäisi olla hyvin perehtynyt elintarvikkeiden luettelon sinun tulee syödä tai välttää auttaa hallitsemaan kunnossa.
Jos sinun täytyy olla sängyssä-lepo tai mitään tyyppinen leikkaus, annosta tai testaus voidaan joutua muuttamaan. Noudata lääkärisi ohjeita.

Annostus

Ota lääkettä lääkärin määräämän.

Jos et nähnyt annoksen, ota se heti kun muistat, älä ota, jos se on lähes aikaa seuraavan annoksen. Sen sijaan, jätä unohtunut annos väliin ja jatka tavallisesta annosteluaikataulusi. Älä "double-up"-annos kiinni.

CALCIJEX (ROCALTROL) VARASTOINTI


Säilytä huoneenlämmössä pois kosteutta, valoa ja lämpöä.

CALCIJEX (ROCALTROL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Calcitriol

Sinun ei tule käyttää tätä lääkettä, jos sinulla on korkea kalsium-tai D-vitamiinia veressä, tai jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio kalsitriolia tai muita D-vitamiinia Juo runsaasti nesteitä, ellei lääkäri on määrännyt rajoittaa teidän nesteen saanti. Soita lääkärillesi, jos sinulla on jatkuvaa oksentelua tai ripulia tai jos olet hikoilu tavallista enemmän. Voit helposti kuivumiseen ottaen tämä lääkitys, joka voi johtaa vakavaan elektrolyyttitasapainon häiriöstä. Älä ota muita vitamiinia tai kivennäisaineita, ellei lääkäri on määrännyt. Vältä antasidit ilman lääkärin ohjeita. Käytä vain tyypin antasidiä lääkäri suosittelee. Jotkut antasidit voivat vaikeuttaa laitoksen absorboida kalsitrioliksi.

Voit olla varma, että tämä lääkitys auttaa ehdon, veren täytyy testata säännöllisesti. Älä missaa mitään tapaamisia.

Sinun ei tule käyttää tätä lääkettä, jos sinulla on korkea kalsium-tai D-vitamiinia veressä, tai jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio kalsitriolia tai muita D-vitamiinia

Varmista, että voit turvallisesti tehdä kalsitrioli, kerro lääkärillesi kaikki sairauksia.
FDA raskauden luokan C. Tämä lääkitys voi olla haitallista sikiölle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Kalsitrioli voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkettä kertomatta lääkärillesi, jos imetät lasta.

Älä ota muita vitamiinia tai kivennäisaineita, ellei lääkäri on määrännyt. Vältä antasidit ilman lääkärin ohjeita. Käytä vain tyypin antasidiä lääkäri suosittelee. Jotkut antasidit voivat vaikeuttaa laitoksen absorboida kalsitrioliksi.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta kalsitrioli ja soita lääkärillesi heti jos sinulla on vakava sivuvaikutus kuten:


heikkous, päänsärky, uneliaisuus;

pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, ummetus;

ruokahaluttomuus;

suun kuivuminen, lisääntynyt jano;

metallin maku suussa;

virtsaamista tavallista enemmän;

nopea, hidas tai epätasainen syke;

muutoksia käyttäytymisessä;

lihaskipu, luu kipu, lihasheikkous, pituuden menetystä;

hidas kasvu (lapsen ottaen kalsitriolia), tai

voimakasta kipua ylempi vatsaa leviämässä selkää.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Calcijex