Candid-cl (Cleocin) Suomessa

Osta Candid-clOsta Candid-cl Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CANDID-CL (CLEOCIN) MERKINNÄT


Candid-cl käytetään hoitoon vakavien infektioiden aiheuttamien tietyt bakteerit. Candid-cl on linkomysiinille antibiootti. Candid-cl tappaa herkkiä bakteereja lopettamalla tuotantoa tärkeitä proteiineja, joita tarvitaan bakteerin hengissä.

CANDID-CL (CLEOCIN) OHJEET


Käytä Candid-cl kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Candid-cl suun kanssa tai ilman ruokaa.
Ottaa Candid-cl täysi lasillinen vettä (8 oz/240 ml).
Candid-cl toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Selvittää infektio kokonaan, ota Candid-cl koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Candid-cl, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Candid-cl.

CANDID-CL (CLEOCIN) VARASTOINTI


Store Candid-cl huoneenlämmössä, välillä 68-77 ° F (20-25 ° C) tiiviisti suljetussa astiassa. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Candid-cl poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CANDID-CL (CLEOCIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Klindamysiinihydrokloridin.

ÄLÄ käytä Candid-cl jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Candid-cl tai linkomysiinille
on tiettyjä suolisto-ongelmia (esim. antibioottikoliittiin, Crohnin tauti, haavainen paksusuolitulehdus) tai aivokalvontulehdus.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Candid-cl. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ripuli, tai on ollut jokin maksan ongelmia tai vatsaan tai suolisto-ongelmia (esim. paksusuolen tulehdus)
jos olet allerginen tartratsiini.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Candid-cl. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Depolarisoivien lihasrelaksantit (esim. vekuroni) tai suksinyylikoliini koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Candid-cl.
Erytromysiini, koska se saattaa heikentää Candid-cl tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Candid-cl voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Candid-cl toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Muista käyttää Candid-cl koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Candid-cl voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Tämä tuote saattaa sisältää tartratsiini väriainetta. Tämä voi aiheuttaa yliherkkyyttä joillekin potilaille. Jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio tartratsiini, kysy apteekista, jos tuote on tartratsiini siinä.
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Laboratoriotesteissä, kuten maksan toiminta, munuaisten toiminta ja täydellisen verenkuvan, voidaan suorittaa, kun käytät Candid-cl. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Candid-cl varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti ripulia.
Käytä Candid-cl varoen lapsista 10 vuotta, joilla on ripulia tai infektio vatsassa tai suoliston.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Candid-cl kun olet raskaana. Candid-cl erittyy äidinmaitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Candid-cl, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Lievä ripuli, pahoinvointi, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset tai tervainen ulosteet, heikentynyt virtsaaminen, nivelkipu tai turvotus, punainen, turvonnut, rakkuloita, tai ihon hilseily, vaikeaa tai jatkuvaa ripulia, vaikea vatsakrampit tai kipua, epätavallinen valkovuoto, kutinaa tai hajua, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Candid-cl