Candipar (Diflucan) Suomessa

Osta CandiparOsta Candipar Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CANDIPAR (DIFLUCAN) MERKINNÄT


Candipar käytetään hoitoon ja ehkäisyyn tiettyjen hiiva-ja sieni-infektioita. Candipar on atsoliantimykooteilla. Se tappaa herkkiä sieniä häiritsemällä muodostumista sieni solukalvon.

CANDIPAR (DIFLUCAN) OHJEET


Käytä Candipar kuin lääkärin ohjeen mukaan!

Ottaa Candipar suun kanssa tai ilman ruokaa.
Ottaa Candipar vähintään 2 tuntia ennen protonipumpun estäjien (esim. omepratsoli).
Selvittää infektio kokonaan, ota Candipar koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän. Älä missaa mitään annosta.
Candipar toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Jos unohdat annoksen Candipar, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Candipar.

CANDIPAR (DIFLUCAN) VARASTOINTI


Store Candipar alle 86 astetta F (30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Candipar poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CANDIPAR (DIFLUCAN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Fluconazole.
ÄLÄ käytä Candipar, jos:

olet allerginen jollekin vuonna Candipar
käytät astemitsolia, aldosteronin esto (esim. eplerenoni), sisapridi, ergotamiinijohdoksia (esim. ergotamiini), erytromysiini, pimotsidi, serotoniinin (5-HT 1)-reseptorin agonisti (esim. eletriptaani), tai terfenadiini.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Candipar. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on heikentynyt immuunijärjestelmä, munuais-tai maksasairaus tai epäsäännöllinen syke
jos olet allerginen muille atsolisienilääkkeet (esim. itrakonatsoli).

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Candipar. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Aldosteronin salpaajat (esim. eplerenoni), amiodaroni, astemitsoli, sisapridi, pimotsidi, serotoniinireseptoriagonistit (esim. eletriptaani), makrolidiantibiootit (esim. erytromysiini), kinoliineja (esim. siprofloksasiini), tai terfenadiini koska riski saada vakavia epäsäännöllinen syke ( esim. QT-ajan pidentyminen) voidaan korottaa
Rifabutiinin koska riski tiettyjen silmä ongelmia (esim., uveiitti), voidaan lisätä
Makrolidi immunosuppressantit (esim. takrolimuusi), koska riski munuaisvaivoja voidaan korottaa
Rifampisiinin tai protonipumpun estäjien (esim. omepratsoli) koska ne heikentävät Candipar tehokkuutta
Antikoagulantit (esim. varfariini), bentsodiatsepiinit (esim. alpratsolaami), buspironi, karbamatsepiini, syklofosfamidi, siklosporiini, torajyväalkaloidit (esim. ergotamiini), haloperidoli, HMG-CoA-reduktaasin estäjien tai "statiinien" (esim. simvastatiini), hydantoiinit (esim. , fenytoiini), metadoni, muskariinivastavaikuttajat (esim. solifenasiini, tolterodiini), huumeet (esim. kodeiini), Ramelteon, sulfonyyliureoita (esim. glipitsidin), teofylliini tai trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim. amitriptyliini), koska riski niiden haittavaikutukset voivat korotetaan Candipar.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Candipar voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Candipar voi aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Candipar varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Candipar on tiedetty aiheuttavan harvinaisia ​​tapauksia vakavan maksavaurion, kuten kuolema, pääasiassa potilailla, joilla on vakavia sairauksia. Maksavaurion aiheuttama Candipar ei katsottu johtuvan yhteensä vuorokausiannos, pituus hoidon tai sukupuolesta tai potilaan ikä. Tämän tyyppinen maksavaurioita voi tai ei voi olla palautuva, kun Candipar on pysäytetty. Jos huomaat jotakin seuraavista, ota välittömästi yhteys lääkäriisi: turvonnut vatsan arkuutta, keltaisuus ihon tai silmien.
Muista käyttää Candipar koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Sientä voisi myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Candipar voi aiheuttaa ihottumaa. Jos ihottuma pahenee, ota yhteys lääkäriin.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Candipar voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Candipar. Raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Laboratoriotesteissä, kuten veren urea-typpipitoisuus ja maksan ja munuaisten toiminta, voidaan suorittaa, kun käytät Candipar. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Candipar varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Candipar kun olet raskaana. Candipar erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Candipar, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Makuaistin muutokset, huimaus, päänsärky, pahoinvointi, vatsakipu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), ripuli, hilseilevä, punoittava iho yli suuri osa kehon, turvonnut tai aristava vatsa; oksentelu, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Candipar