Carbamacepina (Tegretol) Suomessa

Osta CarbamacepinaOsta Carbamacepina Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CARBAMACEPINA (TEGRETOL) MERKINNÄT


Carbamacepina (karbamatsepiini) on kouristuksia. Se toimii vähentämällä hermoimpulssien jotka aiheuttavat kouristuksia ja kipua.
Carbamacepina hoidetaan kohtauksia ja hermosärky kuten kolmoishermosärkyyn ja diabeettisen neuropatian. Karbamatsepiini käytetään myös kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoitoon.
Carbamacepina voidaan käyttää myös tarkoituksiin ei ole mainittu tässä lääkitys oppaan.

CARBAMACEPINA (TEGRETOL) OHJEET


Ottaa Carbamacepina juuri sen verran kuin lääkärisi ohjeen mukaan. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellut. Noudata resepti-etiketissä. Lääkäri voi joskus muuttaa annosta varmista, että saat parhaat tulokset.

Älä murskaa, pureskele tai rikkoa laajennettu release Carbamacepina tabletti. Niellä pilleri koko. Breaking pilleri aiheuttaisi liian paljon huumetta vapautua kerralla.

Ravista Carbamacepina oraalisuspensio (neste) ja juuri ennen voit mitata annos. Mittaa neste erityistä annoksesta mittalusikka tai lääketieteen cup, ei tavallinen taulukko lusikalla. Jos sinulla ei ole annos-mittalaite, kysy apteekista yksi.

Se voi kestää jopa 4 viikkoa ennen oireiden parantamiseksi. Pitää käyttää lääkitystä ohjeiden ja soita lääkärille heti, jos tämä lääke vaikuttaa lakata toimimasta samoin estämään kohtausten määrää. Carbamacepina voi alentaa verisoluja, jotka auttavat elimistöäsi torjumaan infektioita. Tämä voi helpottaa sinua vuotamaan vamman tai sairastuvat on noin muita, jotka ovat sairaita.

Voit olla varma Carbamacepina ei aiheuta haitallisia vaikutuksia, verisolut ja munuaisten toiminta voi olla tarpeen testata usein. Älä jää seurata käyntejä lääkäriltä tai virtsakoe. Lääkäri voi myös suositella ottaa silmäsi tarkastettava säännöllisesti, kun käytät tätä lääkettä.

Älä lopeta Carbamacepina keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, vaikka voin hyvin. Olet ehkä lisääntynyt kohtauksia tai epämiellyttäviä vieroitusoireita, jos lopetat lääkkeen käytön äkillisesti. Käytä lääketieteen hälytys tagi tai tehdä henkilökortti, jossa todetaan, että otat Carbamacepina. Mitään sairaanhoidon tarjoaja, joka kohtelee sinun pitäisi tietää, että otat takavarikointia lääkitystä.

CARBAMACEPINA (TEGRETOL) VARASTOINTI


Säilytettäväksi huoneenlämmössä pois kosteutta, lämpöä ja valoa.

CARBAMACEPINA (TEGRETOL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Carbamazepine

Carbamacepina voi aiheuttaa vakavia tai hengenvaarallisia ihottuma, varsinkin ihmiset Aasian syntyperä. Lääkäri voi suositella verikoe ennen kuin aloitat lääkityksen määrittää riskiä tämän ihoreaktio. Hakeutukaa lääkärin hoitoon, jos sinulla on kuumetta, kurkkukipua, päänsärkyä ja ihon kipu, jonka jälkeen punainen tai violetti ihottuma, joka leviää ja aiheuttaa rakkuloita ja kuorinta.

Et saa ottaa Carbamacepina jos sinulla on ollut luuydinsuppressiona, jos käytät myös nefatsodonista, tai jos olet allerginen masennuslääke kuten amitriptyliini (Elavil, Vanatrip, Limbitrol), desipramiini (Norpramin), imipramiini (Tofranil) tai nortriptyliini (Pamelor).

Carbamacepina saattaa aiheuttaa haittaa sikiölle, mutta on kohtaus raskausaikana voi vahingoittaa sekä äidille että vauvalle. Kerro lääkärille heti, jos tulet raskaaksi Carbamacepina epilepsiaan. Älä aloita äläkä lopeta Carbamacepina raskauden aikana ilman lääkärin ohjeita.

Ennen kuin otat Carbamacepina, kerro lääkärillesi, jos sinulla on sydänsairaus, korkea verenpaine, korkea kolesteroli, maksa-tai munuaissairaus, glaukooma, kilpirauhasen, lupus, porfyria tai ollut mielisairaus tai psykoosi.

Saatat olla itsemurha-ajatuksia ottaen Carbamacepina. Lääkärin tulee tarkistaa sinua säännöllisesti vierailuja. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on uusia tai pahenevia oireita, kuten: mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, masennusta, ahdistusta, tai jos sinusta tuntuu levoton, vihamielinen, levoton, hyperaktiivinen (henkisesti tai fyysisesti), tai on itsemurha-ajatuksia tai vahingoittaa itseäsi .

On monia muita lääkkeitä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa Carbamacepina. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä. Pitää luetteloa kaikista lääkkeistä ja näyttää sen mihin tahansa terveydenhuollon tarjoaja, joka kohtelee sinua.

Älä lopeta Carbamacepina keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, vaikka voin hyvin. Olet ehkä lisääntynyt kohtauksia tai epämiellyttäviä vieroitusoireita, jos lopetat Carbamacepina yhtäkkiä.

Älä käytä Carbamacepina jos olet käyttänyt MAO-estäjän kuten furatsolidoni (Furoxone), isokarboksatsidi (Marplan) feneltsiinin (Nardil) rasagiliinilla (Azilect), selegiliini (Eldepryl, Emsam, Zelapar), tai tranyylisypromiini (Parnate) viime 14 päivää. Et saa ottaa Carbamacepina jos olet allerginen karbamatsepiini, tai jos sinulla on:


historia luuydinsuppressiona

jos käytät myös nefatsodoni, tai

jos olet allerginen masennuslääke kuten amitriptyliini (Elavil, Vanatrip, Limbitrol), desipramiini (Norpramin), imipramiini (Tofranil), tai nortriptyline (Pamelor).

Tärkeät turvaohjeet:

Carbamacepina voi aiheuttaa vakavia tai hengenvaarallisia ihottuma, varsinkin ihmiset Aasian syntyperä. Lääkäri voi suositella verikoe ennen kuin aloitat lääkityksen määrittää riskiä tämän ihoreaktio.

Varmista, että voit turvallisesti tehdä Carbamacepina, kerro lääkärillesi, jos sinulla on jokin seuraavista sairauksista:


sydänsairaus, korkea verenpaine, korkea kolesteroli tai triglyseridit;

maksa-tai munuaissairaus;

glaukooma;

kilpirauhasen;

lupus;

porfyria, tai

ollut mielisairaus tai psykoosi.

Potilaat Aasian syntyperä saattaa olla suurempi riski sairastua harvinainen mutta vakava ihoreaktio Carbamacepina. Lääkäri voi suositella verikoe ennen kuin aloitat lääkityksen määrittää riskiä tämän ihoreaktio.

Perheesi tai huoltajasi tulee myös olla varuillaan muutoksia mielentilaan tai oireita. Lääkärin tulee tarkistaa sinua säännöllisesti vierailuja. Älä missaa mitään tapaamisia.

Saatat olla itsemurha-ajatuksia ottaen Carbamacepina. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on uusi tai paheneva masennus tai itsemurha-ajatuksia ensimmäisen usean kuukauden hoidon jälkeen, tai aina, kun annosta muutetaan.
Takavarikkoa valvonta on erittäin tärkeää raskauden aikana. Hyöty estää kouristuksia voi ylittää aiheuttamat riskit ottamalla Carbamacepina. Noudata lääkärisi ohjeita siitä ottaen Carbamacepina kun olet raskaana.

FDA raskauden luokan D. Carbamacepina saattaa aiheuttaa haittaa sikiölle. Älä aloitat medcine kertomatta lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta. Käyttää tehokasta ehkäisyä, kun käytät tätä lääkettä. Vaikka Carbamacepina voi vahingoittaa sikiötä, on kohtaus raskausaikana voi vahingoittaa sekä äitiä että lasta. Jos tulet raskaaksi Carbamacepina, älä lopeta lääkkeen ilman lääkärin ohjeita.

Karbamatsepiini voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää, kun käytät Carbamacepina. Karbamatsepiini voi tehdä ehkäisypillereitä tehottomampia. Kysy lääkäriltäsi käyttämällä ei-hormoni ehkäisymenetelmää (esim. kondomia, pallean spermisidiä) raskauden ehkäisyyn ottaen Carbamacepina.

Tämä lääkitys saattaa heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos ajaa tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana. Älä juo alkoholia. Se voi lisätä joitakin sivuvaikutuksia Carbamacepina, ja voi myös lisätä riskiä kohtauksia.

Vältä altistumista auringonvalolle tai solariumit. Carbamacepina voi tehdä sinusta auringonpolttama helpommin. Käytä suojaavaa vaatetusta ja aurinkovoidetta (SPF 30 tai uudempi), kun olet ulkona.

Greippi ja greippimehu saattavat vuorovaikutuksessa Carbamacepina ja johtaisi mahdollisesti vaarallisista vaikutuksista. Keskustele käyttöä greipin tuotteiden lääkärisi kanssa.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Carbamacepina: nokkosihottuma, hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Ilmoita kaikista uusia tai pahenevia oireita lääkärisi, kuten: mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, masennusta, ahdistusta, tai jos sinusta tuntuu levoton, vihamielinen, levoton, hyperaktiivinen (henkisesti tai fyysisesti), tai on itsemurha-ajatuksia tai vahingoittaa itseäsi.

Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on vakava sivuvaikutus kuten:


kalpea iho, Tunne pyörryttää, nopea syke, vaikeuksia keskittyä;

kuume, vilunväristykset, kurkkukipu, suun ja nielun haavaumat;

helposti mustelmia tai verenvuotoa, vakava pistely, puutuminen, kipu, lihasheikkous;

sekavuus, levottomuus, näköhäiriöt, hallusinaatiot;

tunne hengästyneenä, turvotus nilkkojen tai jalkojen;

virtsaamisen tavallista vähemmän;

keltaisuus (ihon tai silmien), tai

vaikeat iho-oireet - kuume, kurkkukipu, turvotus kasvoissa tai kielessä, polttava silmiin, iholle kipua, jonka jälkeen punainen tai violetti ihottuma, joka leviää (erityisesti kasvojen tai ylävartalon) ja rakkuloita ja kuorinta.

Vähemmän vakavat Carbamacepina haittavaikutuksia voivat olla:


huimausta, unelias tai epävakaa;

pahoinvointi, oksentelu, ripuli, ummetus, vatsakipu;

päänsärky, korvien soiminen;

suun kuivuminen, turvonnut kieli, tai

nivel-tai lihaskivut, jalkakrampit.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Carbamacepina