Cavapro (Avalide) Suomessa

Osta CavaproOsta Cavapro Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CAVAPRO (AVALIDE) MERKINNÄT


Cavapro käytetään hoitoon korkea verenpaine. Cavapro on yhdistelmä angiotensiini II-reseptorin salpaaja ja diureetti. Angiotensiini II-reseptorin salpaaja teosten rentouttava verisuonia.

CAVAPRO (AVALIDE) OHJEET


Käytä Cavapro kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Cavapro voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman.
Juominen ylimääräisiä nesteitä, kun käytät Cavapro suositellaan. Tarkista lääkäriltä ohjeita.
Cavapro voi lisätä määrä virtsaa tai aiheuttaa voit virtsata useammin, kun ensin aloittaa hoito. Jotta tämä häiritsisi unen, yritä ottaa annoksen ennen kahdeksantoista.
Jos otat cholestyramine tai colestipol, kysy lääkäriltäsi tai apteekista ottaa se Cavapro.
Edelleen otettava Cavapro vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä unohda yhtään annosta.
Jos unohdat annoksen Cavapro, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Cavapro.

CAVAPRO (AVALIDE) VARASTOINTI


Store Cavapro 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Cavapro poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CAVAPRO (AVALIDE) LISÄTIETOJA


Vaikuttavat aineet: Irbesartan Hydrochlorothiazide.

ÄLÄ käytä Cavapro jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Cavapro tai jollekin muulle sulfonamidiksi lääkettä (esim. sulfametoksatsoli)
olet raskaana
sinulla on vakavia munuaisvaivoja tai pysty virtsaamaan
käytät dofetilidia tai ketanseriini.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Cavapro. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on joskus ollut vakava reaktio (esim. käsien, kasvojen, huulten, silmien, kurkun tai kielen, nielemis-tai hengitysvaikeuksia, käheys) sen jälkeen kun kaikki muut angiotensiini II-reseptorin salpaaja tai angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjä (esim. kaptopriilia)
jos sinulla on nestehukkaa, on alhainen veren tilavuus; on alhainen veren natrium-, kloridi, kalium-tai magnesiumpitoisuus tai korkea veren kalsiumpitoisuus
jos sinulla on astma, diabetes, kihti, sydänvaivoja (esim. sydämen vajaatoiminta), maksa, sappirakko, tai munuaisvaivoja, korkea veren kolesteroli-tai rasva-arvoihin tai systeeminen lupus erythematosus
jos sinulla on äskettäin ollut hermo leikkaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Cavapro. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Dofetilidin tai ketanseriini koska riski epäsäännöllinen syke voi nousta
Adrenokortikotropiinihormonin (ACTH), barbituraatit (esim. fenobarbitaali), kortikosteroidit (esim. prednisoni), diureetit (esim. furosemidi), huumausaineiden kipua lääkkeet (esim. morfiini) tai muita lääkkeitä korkean verenpaineen, koska ne saattavat lisätä riskiä Cavapro sivuvaikutuksia
Kolestyramiini, kolestipoli tai steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID) (esim. ibuprofeeni), koska ne heikentävät Cavapro tehokkuutta
Diatsoksidi, digoksiini, litium, depolarisoivien lihasrelaksantit (esim. tubokurariini), kalium tai kaliumia säästävät diureetit (esim. spironolaktoni), koska riski niiden sivuvaikutuksia ja myrkyllisiä vaikutuksia voidaan korottaa Cavapro
Diabeteslääke (esim. glipitsidin, metformiini), insuliini, tai Pressoriamiinien (esim. noradrenaliini), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Cavapro.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Cavapro voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Cavapro voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta tai pyörrytystä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Cavapro varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Cavapro saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Ilmoita kaikista pyörrytystä tai pyörtyminen heti yhteys lääkäriisi. Riskiä pyörrytystä tai pyörtyminen voidaan korottaa, jos koet ripuli, oksentelu, hikoilu, jos et juo tarpeeksi nesteitä, tai jos olet vähäsuolainen ruokavalio.
Potilaat, jotka ottavat lääkettä korkean verenpaineen usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Muista ottaa lääkkeesi, vaikka et ehkä tunnu normaalilta. Kerro lääkärille, jos sinulle kehittyy uusia oireita.
Cavapro voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Cavapro. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Cavapro ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Jos sinulla on korkea verenpaine, älä käytä vakiovahvuuksilla tuotteita, jotka sisältävät piristeitä. Nämä tuotteet voivat sisältää laihdutusvalmisteita tai kylmä lääkkeitä. Hakeudu lääkäriin, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.
Lääkäri voi myös määrätä kalium täydentää sinulle. Jos näin on, noudata annostelu huolellisesti. Älä aloitat ylimääräisiä kalium oman tai muuttaa ruokavalio sisältää enemmän kaliumia ensin lääkärin kanssa.
Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin käytät suolaa korvaavaa tai tuote, joka on kaliumia siinä.
Diabetes potilaat - Cavapro saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Cavapro voi nostaa verensokeria. Korkea verensokeri voi tehdä sinusta hämmentynyt, unelias tai jano. Se voi myös tehdä sinulle värin, hengittää nopeammin, tai ovat hedelmä-kuin hengityksen haju. Jos näitä oireita ilmenee, kerro heti lääkärille.
Cavapro voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita, kuten lisäkilpirauhasen toimintakokeet. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Cavapro.
Laboratoriotesteissä, kuten munuaisten vajaatoiminta, verenpaine ja veren elektrolyyttejä, voidaan suorittaa, kun käytät Cavapro. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Cavapro varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Cavapro tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Cavapro saattavat aiheuttaa sikiövaurioita tai sikiön kuoleman, jos otat sen, kun olet raskaana. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Cavapro erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Cavapro.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Huimaus, pahoinvointi, väsymys, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rintakipu, sekavuus, lasku seksuaalinen kyky, masennus, uneliaisuus, pyörtyminen, nopea tai epäsäännöllinen syke; kuume, vilunväristykset, tai jatkuva kurkkukipu, alhainen virtsaaminen, äänen käheys, kipua, aristusta tai krampit, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, levottomuus, kouristuksia, vaikeaa tai jatkuvaa suun kuivuminen, vaikea tai jatkuva oksentelu, hengenahdistus , turvotus käsivarsissa tai jaloissa, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoja, epätavallinen jano, epätavallinen väsymys tai heikkous, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Cavapro