Cedroxim (Cefadroxil) Suomessa

Osta CedroximOsta Cedroxim Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CEDROXIM (CEFADROXIL) MERKINNÄT


Cedroxim käytetään aiheuttamien infektioiden hoidossa tietyt bakteerit. Cedroxim on kefalosporiiniantibiootti. Se toimii häiritsemällä bakteerien soluseinän muodostumiseen. Tämä heikentää soluseinän, jolloin se repeämä, joka voi johtaa kuolemaan bakteerit.

CEDROXIM (CEFADROXIL) OHJEET


Käytä Cedroxim kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Cedroxim suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.
Selvittää infektio kokonaan, ota Cedroxim koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Cedroxim, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Cedroxim.

CEDROXIM (CEFADROXIL) VARASTOINTI


Store Cedroxim huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Cedroxim poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ÄLÄ käytä Cedroxim jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Cedroxim tai muu kefalosporiinille (esim. cephalexin).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Cedroxim. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on veren hyytymistä häiriö, munuaissairaus tai maha-tai suolisto-ongelmia (esim. tulehdus)
jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikea ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeuksia tai huimausta) ja penisilliini antibiootti (esim. amoksisilliini) tai muita laktaamiantibioottia (esim. imipeneemiä).

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Cedroxim. Kuitenkaan mitään erityistä vuorovaikutusta eri Cedroxim tunnetaan tällä hetkellä.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Cedroxim voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Muista käyttää Cedroxim koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Cedroxim toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Cedroxim voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Diabetes potilaat - Cedroxim voi aiheuttaa joidenkin testien tuloksiin virtsan glukoosin olla väärässä. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat ruokavaliota tai annostusta diabeteslääke.
Cedroxim voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Cedroxim.
Käytä Cedroxim varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä vaikutuksia Cedroxim.
Käytä Cedroxim varoen lapset alle 10-vuotiaita, joilla on ripulia tai infektio vatsassa tai suoliston.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Cedroxim kun olet raskaana. Cedroxim erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Cedroxim, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, pahoinvointi, vatsavaivat, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), verinen ripuli, tumma virtsa, vähentynyt virtsaaminen, kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu; nivelkipu , punainen, turvonnut tai rakoille iho, kouristuskohtauksia, vaikea ripuli, vatsakipu tai krampit, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen väsymys tai heikkous, emättimen kutina, haju, tai tyhjennyksen aikana; keltaisuus ihon tai silmien.
Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Cedroxim