Cefzone (Omnicef) Suomessa

Osta CefzoneOsta Cefzone Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CEFZONE (OMNICEF) MERKINNÄT


Cefzone ​​käytetään hoitoon lieviä tai keskivaikeita infektioita aiheuttavat tietyt bakteerit. Cefzone ​​on kefalosporiiniantibiootti. Se vaikuttaa tappamalla herkkiä bakteereja.

CEFZONE (OMNICEF) OHJEET


Käytä Cefzone ​​kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Cefzone ​​voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota se ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.
Älä ota Antasidi joka on magnesiumia tai alumiinia kuluessa 2 tuntia ennen tai jälkeen otat Cefzone.
Älä ota tuote, joka on rautaa kuluessa 2 tuntia ennen tai jälkeen otat Cefzone. Voit kuitenkin antaa Cefzone ​​sekä rauta-täydennettyjä äidinmaidonkorviketta.
Cefzone ​​toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Selvittää infektio kokonaan, ota Cefzone ​​koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Cefzone, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Cefzone.

CEFZONE (OMNICEF) VARASTOINTI


Store Cefzone ​​77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Cefzone ​​poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CEFZONE (OMNICEF) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Cefdinir.

ÄLÄ käytä Cefzone ​​jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Cefzone ​​tai muu kefalosporiiniantibiootti (esim. kefaleksiini)
sinun tulee vastaanottamaan tai olet äskettäin saanut elää lavantautirokotteeseen.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Cefzone. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikea ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, huimaus) ja penisilliini (esim. amoksisilliini) tai muita laktaamiantibioottia (esim. imipeneemiä)
jos sinulla on veren hyytymistä häiriö, munuaissairaus, kouristukset, diabetes tai maha-tai suolisto-ongelmia (esim. tulehdus).

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Cefzone. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Probenecid koska se saattaa lisätä riskiä Cefzone ​​sivuvaikutuksia
Elävään lavantautirokotteeseen koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Cefzone.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Cefzone ​​voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Cefzone ​​voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Cefzone ​​varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Cefzone ​​toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Muista käyttää Cefzone ​​koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Cefzone ​​voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Jos käytät Cefzone ​​ja tuote, joka sisältää rautaa, ulosteessa voi kääntyä punertava väri. Tämä on normaalia eikä syytä huoleen.
Diabetes potilaat - Cefzone ​​voi aiheuttaa joidenkin testien tuloksiin virtsan ketoaineet tai glukoosi olla väärässä. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat ruokavaliota tai annostusta diabeteslääke.
Cefzone ​​voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita (esim. Coombsin testit). Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Cefzone.
Käytä Cefzone ​​varoen lapsista 10 vuotta vanha, joka on ripuli tai infektio vatsassa tai suoliston.
Cefzone ​​tulee käyttää varoen alle 6-kuukautta vanha, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Cefzone ​​kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Cefzone ​​erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Cefzone, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, päänsärky, pahoinvointi.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset ulosteet, muutos virtsan määrää, tumma virtsa, kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, kohtauksia, vaikeaa ripulia tai oksentelua, vaikea vatsakipu tai krampit, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, emättimen ärsytystä tai vastuuvapauden, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Cefzone