Celebrex Suomessa

Osta CelebrexOsta Celebrex Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CELEBREX MERKINNÄT


Celebrex on tarkoitettu lievittämään oireita nivelrikko, nivelreuma, nuoruusiän nivelreuma potilailla 2 vuotta ja vanhemmat ja selkärankareuma. Celebrex on tarkoitettu hallintaan akuutti kipu aikuisilla ja hoitoon ensisijainen dysmenorrhea. Sitä käytetään familiaalinen adenomatoottisen polypoosin (FAP) pienentää polyyppien (kasvaimet) ja peräsuolen alueella.

CELEBREX OHJEET


Käytä Celebrex lääkärin ohjeen mukaan!

Ottaa Celebrex suun. Se voidaan ottaa ruuan kanssa, jos se harmittaa vatsaan. Kun se ruoan kanssa voi alentaa riskiä maha-tai suolisto-ongelmia (esim. verenvuoto, haavaumat). Keskustele lääkärisi tai apteekista, jos sinulla on jatkuvia vatsavaivoja.
Jotkut annoksia Celebrex on otettava ruoan kanssa. Kysy lääkäriltäsi, jos sinulla on kysyttävää miten ottaa Celebrex.
Ottaa Celebrex täysi lasillinen vettä (8 oz/240 ml) kuin lääkäri on määrännyt.
Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Celebrex.
Jos unohdat annoksen Celebrex ja käytät sitä säännöllisesti, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Celebrex.

CELEBREX VARASTOINTI


Store Celebrex 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Celebrex poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.
ÄLÄ käytä Celebrex jos:

olet allerginen jollekin vuonna Celebrex
sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikeaa ihottumaa, nokkosihottumaa, hengitysvaikeuksia, kasvaimet nenä, huimaus) aspiriinia, NSAID (esim. ibuprofeeni) tai sulfonamidi (esim. sulfametoksatsoli)
sinulla on äskettäin ollut tai tulee ottaa sydämen ohitusleikkaus
sinulla on vaikea maksa-tai munuaisongelmia
olet viimeisen 3 kuukauden aikana
käytät jotain muuta steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID) (esim. ibuprofeeni)

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Celebrex. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut munuais-tai maksasairaus, diabetes tai maha-tai suolisto-ongelmia (esim. verenvuoto, perforaatio, haavauma)
jos sinulla on ollut turvotusta tai nesteen kertyminen, astma, kasvaimet nenä (nenän polyypit) tai suun tulehdus
jos sinulla on korkea kuume, ihottuma, korkea verenpaine, veren häiriöt, verenvuoto tai hyytymistä ongelmia, sydänvaivoja (esim. sydänsairaus, sydämen vajaatoiminta), tai verisuonisairaus tai olet vaarassa näitä tauteja
jos sinulla on huono terveys, nestehukka tai alhainen nesteen tilavuus, tai alhainen veren natriumpitoisuus, juot alkoholia tai tupakoida, tai sinulla on ollut alkoholin väärinkäyttö.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Celebrex. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Antikoagulantteja (esim. varfariini), aspiriini, kortikosteroidit (esim. prednisoni), hepariini, tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI) (esim. fluoksetiini), koska riski mahaverenvuoto voidaan korottaa
Flukonatsoli, toinen steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID) (esim. ibuprofeeni) tai probenecid koska ne voivat lisätä riskiä Celebrex sivuvaikutuksia
Siklosporiini, litium, metotreksaatti tai kinoloneja (esim. siprofloksasiini), koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Celebrex
Angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjät (esim. enalapriili), angiotensiini II-reseptorin salpaajat (esim. valsartaani), tai diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Celebrex.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Celebrex voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Celebrex voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Celebrex varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Vakava mahahaava tai verenvuotoa voi esiintyä käytön Celebrex. Kun se suurina annoksina tai pitkään, tupakointi tai alkoholin juominen lisää riskiä näistä haittavaikutuksista. Ottaen Celebrex ruoan kanssa ei vähennä riskiä näitä vaikutuksia. Ota yhteyttä lääkäriisi tai ensiapuun heti, jos sinulla on vaikea maha-tai selkäkipua, musta, tervainen uloste, oksennus, joka näyttää verta tai kahvia syistä, tai epätavallinen painonnousua tai turvotusta.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos tai käyttää pidempään kuin on määrätty ilman lääkärin kanssa
Celebrex on NSAID. Ennen kuin aloitat uusien lääketieteen, tarkista etiketti nähdä, jos se on NSAID (esim. ibuprofeeni) siinä myös. Jos se tekee tai jos et ole varma, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.
Älä ota aspiriinia, kun käytät Celebrex ellei lääkärisi niin määrää.
FAP potilaat - Celebrex ei ole osoitettu vähentävän FAP liittyviä syöpiä tai tarvetta muihin menettelyihin tai leikkauksia. Jatka tavanomaisen hoidon, kun käytät Celebrex.
Laboratoriotestit, mukaan lukien munuaisten ja maksan toiminta, täydellisen verenkuvan, veren hyytymistä, ja verenpaine, voidaan suorittaa, kun käytät Celebrex. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Celebrex varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti mahan verenvuotoa ja munuaisvaivoja.
Varovaisuutta on käytettäessä Celebrex lapsilla, joilla on nuoruusiän nivelreuma, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti veren hyytymistä ongelmia.
Raskaus ja imetys: Celebrex voi vahingoittaa sikiötä. Älä käytä sitä viimeksi kuluneiden 3 kuukauden aikana. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Celebrex kun olet raskaana. Celebrex erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Celebrex, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ummetus, ripuli, huimaus, kaasu-, päänsärky, närästys, pahoinvointi, kurkkukipu, vatsavaivoja, tukkoinen nenä.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset tai mustat, tervainen uloste, muutos virtsan määrää, rintakipu, sekavuus , tumma virtsa, masennus, pyörtyminen, nopea tai epäsäännöllinen syke, kuume, vilunväristykset, tai jatkuva kurkkukipu, kuulon heikkenemistä, mielenterveyden tai mielialan muutokset, tunnottomuutta käden tai jalan; yksipuolisesta heikkous, punainen, turvonnut, rakkuloita tai kuorinta ihon, korvien soiminen, kohtaukset, vaikea päänsärky tai huimaus, vaikea tai jatkuva mahakipu tai pahoinvointi, voimakas oksentelu, hengenahdistus, äkillinen tai selittämätön painonnousu, käsien, jalkojen tai jalat, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen lihas-tai nivelkipu, epätavallinen väsymys tai heikkous, näön tai puheen muutoksia; oksentaa joka näyttää kahvinporot, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Celebrex