Cephalex R (Phexin) Suomessa

Osta Cephalex ROsta Cephalex R Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CEPHALEX R (PHEXIN) MERKINNÄT


Cephalex R (Cephalexin) on tarkoitettu käytettäväksi seuraavien infektioiden hoitoon: hengitystieinfektiot, luuston ja nivelten infektiot; genito virtsatietulehdukset, mukaan lukien akuutti eturauhastulehdus ja hampaiden infektiot.

Kefaleksiinia tehoaa seuraavia organismeja: Beta-streptokokkibakteerien, stafylokokit, mukaan lukien koagulaasipositiivisten, koagulaasinegatiiviset ja penisillinaasia tuottavien kantojen, Streptococcus pneumoniae, Escherichia coli, Proteus mirabilis, Klebsiella lajit, Haemophilus influenzae; catarrhalis.

Useimmat kannoista enterokokkien (Streptococcus faecalis) ja muutamia kantoja stafylokokit ovat resistenttejä kefaleksiiniä.

Kefaleksiinia ei tehoa kaikkein Enterobacter lajien Morganella morganii, Pseudomonas tai Herellea lajeja.

CEPHALEX R (PHEXIN) OHJEET


Ota lääkettä lääkärin määräämän.

Annostus

Aikuiset

1-4 g päivässä jaettuina annoksina, useimmat infektiot reagoivat annostuksella 500 mg 8 tunnin välein.

Ihon ja pehmytkudosten infektiot, streptokokkinielutulehduksen ja lievä, mutkaton virtsatieinfektioiden, tavallinen annos on 250 mg 6 tunnin välein tai 500 mg 12 tunnin välein.

Enemmän vakavia infektioita tai aiheuttamien vähemmän herkkien mikrobien ehkä suurempia annoksia.

Jos päivittäinen annos on yli 4g tarvitaan muita parenteraalisesti kefalosporiinit, sopivissa annoksia, tulisi harkita.

Vanhukset

Kuin aikuisilla, vaikka annostusta pienentää päivittäistä enintään 500mg jos munuaisten toiminta on vakavasti heikentynyt (glomerulusfiltraatio <10ml/min).

Lapset

Suositeltu päivittäinen annos lapsille on 2550 mg / kg jaettuina annoksina.

Kun kyseessä on iho, pehmytkudosten infektiot, streptokokkinielutulehduksen ja lievä, mutkaton virtsatieinfektioiden, yhteensä päivittäinen annos voidaan jakaa ja antaa 12 tunnin välein.

Useimpien infektioiden seuraavan aikataulun ehdotetaan:
Alle 5-vuotiaat:
Ei suositella

Lapset 5 vuotta ja yli:
250 mg 8 tunnin välein.


Vakavissa infektioissa annos voidaan kaksinkertaistaa.

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että välikorvatulehduksen annoksena 75-100 mg / kg / vrk on tarpeen, jaettuina annoksina.

Hoidossa beetahemolyyttisissä streptokokki-infektioita, terapeuttinen annos annetaan vähintään 10 päivää.

Antoreitti:

Suullinen

CEPHALEX R (PHEXIN) VARASTOINTI


Store Cephalex R 77 astetta F (25 ° C), tiiviisti suljetussa astiassa. Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Cephalex R poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Jos allerginen reaktio tämä lääke tapahtuu se tulee lopettaa ja potilaalle tulee antaa asianmukaista tekijöille. Pitkäaikainen käyttö Cephalex R voi aiheuttaa liikakasvua ei-herkkien mikrobien. Tarkkailtava huolellisesti potilaan hoidon aikana on tärkeää ja asianmukaisiin toimiin olisi ryhdyttävä pitäisi superinfektioon tapahtua.

Pseudomembranoottisen (vaihdellen lievästä hengenvaarallinen) on raportoitu käytännöllisesti katsoen kaikki laaja-antibiootit, kuten makrolideilla semisynteettiset penisilliinit ja kefalosporiinit. Siksi on tärkeää ottaa tämä huomioon diagnoosi potilaalle kehittyy ripulia antibioottihoidon. Lieviä tapauksia pseudomembranoottisen vastaavat yleensä huumeiden lopettamisesta yksin taas vaikeammissa tapauksissa tarvittavat toimenpiteet olisi toteutettava.

Cephalex R tulee antaa varoen läsnä merkittävästi munuaisten vajaatoimintaa. Huolellista kliinistä ja laboratoriotutkimuksissa olisi sillä vaaratonta annos voi olla pienempi kuin yleensä suositellaan.

Vaikka laboratorio-ja kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet mitään todisteita teratogeenisuudesta, varovaisuutta on noudatettava määrättäessä raskaana oleville potilaalle. Varovaisuutta tulee noudattaa hallinnon imettäville äideille. Seuraavat 500mg annoksella, tasot 4 mikrogrammaa / ml on havaittu rintamaidossa.

Haittavaikutuksia ovat esimerkiksi:

vatsavaivat;

ripuli;

oksentelu.

Jos sinulla ilmenee jokin seuraavista haittavaikutuksista, kannattaa kääntyä lääkärin kanssa välittömästi:

ihottuma;

kutina;

nokkosihottuma;

hengitysvaikeuksia;

hengityksen vinkuminen;

epätavallinen verenvuoto tai mustelmat;

kurkkukipu;

emätintulehdus.

Lisätietoja

Jos epäilet yliannostuksen, hakeutukaa heti lääkäriin.
Oireita Cephalex R yliannostus voi sisältyä:
Verta virtsassa, ripuli, pahoinvointi, ylävatsakipu, oksentelu.

Osta Cephalex R