Cerekunart (Toprol XL) Suomessa

Osta CerekunartOsta Cerekunart Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CEREKUNART (TOPROL XL) MERKINNÄT


Cerekunart, tyyppisiä lääkkeitä kutsutaan beetasalpaaja, käytetään kohonneen verenpaineen, angina pectoris (rintakipu, yleensä aiheuttanut hapenpuute sydämen vuoksi tukkeutunut valtimo), ja sydänkohtauksen. Kun määrätty korkea verenpaine, se on tehokas, kun sitä käytetään yksin tai yhdessä muiden korkea verenpaine lääkkeitä. Beetasalpaajat voiman pienentämiseksi ja määrä sydämen supistumista, mikä vähentää hapen tarpeen ja alentaa verenpainetta.

CEREKUNART (TOPROL XL) OHJEET


Ottaa Cerekunart täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti.

Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellut. Noudata resepti-etiketissä.
Ottaa Cerekunart samaan aikaan joka päivä.
Cerekunart tulee ottaa ruoan kanssa tai heti ruokailun jälkeen. Cerekunart Tabletti voidaan jakaa kahtia, jos lääkäri on määrännyt tekemään niin. Puoli tabletti niellään kokonaisena, pureskelematta tai murskaamalla. Pureskelua tai murskaamalla pilleri voi aiheuttaa liian paljon huumetta vapautua kerralla.
Älä ohita annosta tai lopeta Cerekunart keskustelematta ensin lääkärisi kanssa. Pysähtyen yhtäkkiä voi huonontaa tilaasi.
Verenpainearvojasi on tarkistettava usein. Käy säännöllisesti lääkärin vastaanotolla.
Jos tarvitset leikkausta, kerro kirurgi etukäteen, että käytät Cerekunart.
Cerekunart on vain osa koko ohjelman hoitoa verenpainetaudin, jotka voivat sisältää myös ruokavalio, liikunta ja painonhallinta. Seuraa ruokavalio, lääkitys ja liikunta rutiinit hyvin tarkasti, jos saat hoitoa verenpainetaudin.
Jos saat hoitoa korkean verenpaineen, pitää käyttää tämän lääkitystä, vaikka sinusta tuntuu hyvin. Korkea verenpaine usein ei ole oireita. Saatat joutua käyttämään verenpaine lääkitystä loppuelämän.
Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat annos.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Cerekunart.

CEREKUNART (TOPROL XL) VARASTOINTI


Store Cerekunart huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Cerekunart poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CEREKUNART (TOPROL XL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: metoprololisukkinaatti.
ÄLÄ käytä Cerekunart, jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Cerekunart tai toiseen beetasalpaaja
sinulla on hyvin hidas syke (esim. bradykardia), tietyntyyppisten epäsäännöllinen syke (esim. eteis [AV] block, sairas sinus-oireyhtymä), kohtalainen tai vaikea sydämen vajaatoiminta, erittäin alhainen systolinen verenpaine (alle 100 mm Hg) tai vaikea verenkiertohäiriöitä.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat vuorovaikutuksessa Cerekunart. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on lisämunuaisen kasvain (feokromosytooma), on kilpirauhasen liikatoimintaa, tai ovat menossa leikkaukseen
jos sinulla on alhainen verenpaine tai joilla on ollut sydänkohtaus, hidas tai epäsäännöllinen syke, sydämen vajaatoiminta tai muita sydänvaivoja, rintakipu tai angina; verenkiertohäiriöitä tai maksaongelmia
jos sinulla on diabetes, keuhkoahtaumatauti (COPD), keuhkoputkentulehdus, hengitysvaikeuksia tai astma.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Cerekunart. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

digoksiinin (digitalis, Lanoxin);
klonidiini (Catapres);
ritonaviiria (Norvir);
terbinafiini (Lamisil);
diureetti (vesi pilleri);
kylmä lääkkeitä, nautintoaine lääkkeitä tai laihdutusvalmisteita;
malarian lääkitys kuten klorokiinia (Aralen) tai hydroksiklorokiinin (Plaquenil, Quineprox);
masennuksen hoitoon käytettävä lääke tai psyykkinen sairaus, kuten bupropioni (Wellbutrin, Zyban), fluoksetiini (Prozac, Sarafem), paroksetiini (Paxil), thioridazine (Mellaril), ja muut;
MAO-estäjän kuten isokarboksatsidi (Marplan), tranyylisypromiini (Parnate) feneltsiinin (Nardil), tai selegiliini (Eldepryl, Emsam);
diabetes lääkitys, kuten insuliinia, glyburidi (diabeta, Micronase, Glynase), glipitsidi (Glucotrol), klooripropamidi (Diabinese), tai metformiinia (Glucophage);
sydänlääkitys kuten nifedipiinin (Procardia, Adalat), kinidiini (Quinaglute, Quinidex), propafenoni (Rythmol), reserpiini (Serpasil), verapamiili (Calan, Verelan, Isoptin), diltiatseemi (Cartia, Cardizem), tai
lääke astman tai muiden hengityshäiriöt, kuten albuteroli (Ventolin, Proventil), bitolteroli (Tornalate), metaproterenoli (Alupent), pirbuterolia (Maxair), terbutaliini (Brethaire, Brethine, Bricanyl) ja teofylliini (Theo-Dur, Theolair) .

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Cerekunart voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Cerekunart voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta tai pyörrytystä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Cerekunart varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Cerekunart saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Potilaat, jotka ottavat lääkettä korkean verenpaineen usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Muista ottaa lääkkeesi, vaikka et voi tuntea "normaali". Kerro lääkärille, jos sinulle kehittyy uusia oireita.
Älä yhtäkkiä lopeta Cerekunart keskustelematta ensin lääkärisi kanssa. Jos lääkärisi päättää sinun pitäisi enää käytä Cerekunart, sinun täytyy lopettaa Cerekunart vähitellen mukaan lääkärin ohjeita.
Jos lääkäri on määrännyt tarkistaa verenpainetta ja sydämen sykettä säännöllisesti, muista tehdä niin.
Älä ota mitään hoitoon käytettävät lääkkeet vilustuminen tai ruuhkia neuvottelematta ensin lääkärin tai apteekin puoleen.
Diabetes potilaat - Cerekunart voi piilottaa oireita alhainen verensokeri, kuten nopea syke. Muista katsoa muita merkkejä tai alhainen verensokeri. Verensokerisi voi tehdä sinusta ahdistunut, hikinen, heikko, huimausta, unelias tai heikko. Se voi myös tehdä vision muutos, antaa sinulle päänsärkyä, vilunväristyksiä tai vapina, tai tehdä sinulle enemmän nälkäinen. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät Cerekunart, ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Jos sinulla on ollut jokin vakava allerginen reaktio, keskustele lääkärisi kanssa. Saatat olla vaarassa vieläkin vaikea allerginen reaktio, jos joudut kosketuksiin aineen kanssa, joka aiheutti allergia. Jotkut lääkkeet käytetään vaikean allergiat voivat myös toimi niin hyvin, kun käytät Cerekunart.
Laboratoriotesteissä, kuten maksan ja munuaisten toiminta, verenpaine, ja täydellisen verenkuvan, voidaan suorittaa, kun käytät Cerekunart. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Cerekunart tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Cerekunart kun olet raskaana. Cerekunart erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Cerekunart, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista haittavaikutuksista:

rintakipu, iskevät Sykkeiden tai lepattava rintaa;
Tunne pyörryttää, pyörtyminen;
tunne hengästyneenä, on jopa lievä rasituksessa;
turvotus kädet tai jalat;
pahoinvointi, ylävatsan kipu, kutina, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien);
mustelmointi, epätavallinen verenvuoto (nenän, suun, emättimen tai peräsuolen), violetti tai punainen nuppineulan täplät ihon alla;
vinkumista, hengitysvaikeuksia;
masennus, sekavuus, muistin ongelmia, hallusinaatioita, tai
palelu kädet ja jalat.

Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla:

suun kuivuminen, ummetus, närästys, oksentelu, ripuli;
sukupuolivietin heikkeneminen, impotenssi, tai vaikeuksia ottaa orgasmia;
päänsärky, uneliaisuus, väsynyt tunne;
unihäiriöt (unettomuus), tai
ahdistuneisuus, hermostuneisuus.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä.

Osta Cerekunart