Cilosinamin (Pletal) Suomessa

Osta CilosinaminOsta Cilosinamin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CILOSINAMIN (PLETAL) MERKINNÄT


Cilosinamin (Cilostazol) levenee verisuonia, jotka välittävät verta jalat. Cilostazol myös parantaa verenkiertoa pitämällä verihiutaleita tarttumasta toisiinsa ja hyytymistä.

Silostatsolia hoidetaan oireita katkokävely. Tämä ehto aiheuttaa heikentynyt verenvirtaus jalat, joka aiheuttaa kipua kävellessä. Cilostazol parantaa kykyäsi kävellä pitkiä matkoja ilman kipua.

Cilostazol voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole mainittu tässä lääkitys oppaan.

CILOSINAMIN (PLETAL) OHJEET


Ottamaan lääkkeensä juuri sellaisena kuin se oli määrätty sinulle. Älä ota lääkettä suurempia määriä, tai ottaa sen pidempään kuin suositeltu lääkäri.
Ota jokaista annosta lasillinen vettä. Silostatsolia otetaan yleensä kahdesti päivässä, vähintään 30 minuuttia ennen tai 2 tuntia aamiaisen jälkeen tai illallista. Ottaa silostatsoli samaan aikaan joka päivä. Noudata lääkärisi ohjeita.

Se voi kestää jopa 12 viikkoa käyttämällä silostatsolin ennen oireesi parantaa. Saat parhaat tulokset, pitää käyttää lääkitystä ohjeiden mukaan. Keskustele lääkärisi kanssa, jos oireesi eivät lievity 4 viikon hoidon.

Annostus

Ottaa silostatsoli tyhjään vatsaan, vähintään 30 minuuttia ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen.

Jos unohdat annoksen Cilosinamin ota se mahdollisimman pian. Jos useita tunteja ovat läpäisseet tai jos se on lähestymässä aika ottaa seuraava annos, älä ota kaksinkertaista annosta kiinni, ellei ohjeiden mukaan terveydenhuollon tarjoaja. Älä ota 2 annosta kerralla. Jos useampi kuin yksi annos jää väliin, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja tai apteekista.

CILOSINAMIN (PLETAL) VARASTOINTI


Säilytä silostatsoli huoneenlämmössä pois kosteutta, lämpöä ja valoa.

CILOSINAMIN (PLETAL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: silostatsoli

Apuaineita: karboksimetyyliselluloosakalsium, maissi-tärkkelys, hydroksipropyylimetyyliselluloosa 2910, magnesiumstearaatti ja mikrokiteinen selluloosa.

Ennen silostatsoli, kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille, tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Kysy apteekista lisätietoja.

Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: verenvuotohäiriöitä (kuten verenvuoto haavaumat, verenvuoto silmän / aivojen), sydämen vajaatoiminta, muu sydänsairaus (kuten sydänkohtaus, rintakipu, nopea / epäsäännöllinen syke), aivohalvaus, munuaissairaus, maksasairaus, veren häiriöt (kuten hemofilia, verihiutaleiden vähäinen määrä).

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka vaatii valppautta, kunnes olet varma, voit suorittaa tällaista toimintaa turvallisesti. Rajoittaa alkoholijuomien.

Ennen kuin leikkaus, kerro lääkärille tai hammaslääkärille kaikista tuotteita käytät (myös reseptilääkkeitä, nonprescription huumeet ja luontaistuotteita).

Älä ota silostatsoli jos sinulla on sydämen vajaatoiminta. Cilostazol voi tehdä tämän ehdon huonompi.


FDA raskauden luokan C. Tämä lääkitys voi olla haitallista sikiölle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Cilostazol voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkettä kertomatta lääkärillesi, jos imetät lasta.

Mahdolliset haittavaikutukset:

Päänsärky, ripuli, nuha ja huimausta saattaa esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärillesi tai apteekkiin välittömästi.

Muista, että lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, koska hän on katsonut, että hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riskiä. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkitystä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä vakavista haittavaikutuksista: nopea / jytinä / epäsäännöllinen syke, käsien / jalkojen.

Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä epätodennäköistä mutta vakavia sivuvaikutuksia ilmenee: mustelmointi / verenvuoto, mustia tai verisiä ulosteita, oksentaa joka näyttää kahvinporot, infektion merkkejä (esim. kuumetta, sitkeää kurkkukipua).

Hakeudu heti, jos jokin näistä harvinaisista, mutta vakavista haittavaikutuksista: rinta / leuka / vasemman käsivarren kipu, pyörtyminen, näköhäiriöt, heikkoutta toisella puolella kehoa, epäselvä puhe, sekavuus.

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeudu heti, jos havaitset oireita vakava allerginen reaktio, mukaan lukien: ihottuma, kutina / turvotus (etenkin kasvojen / kielen / kurkku), voimakasta huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista sivuvaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Osta Cilosinamin