Cinet (Motilium) Suomessa

Osta CinetOsta Cinet Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CINET (MOTILIUM) MERKINNÄT


Cinet on tarkoitettu:

- Hidastunut mahalaukun tyhjeneminen toiminnallisen alkuperää maha-refluksi ja / tai dyspepsia;

- Valvonta pahoinvointi ja oksentelu keskus-tai paikallista alkuperää;

- Kuten pahoinvointilääkkeenä saavilla potilailla sytostaatti-ja sädehoidon;

- Helpottaa radiologisten tutkimusten ylemmän maha-suolikanavan.

CINET (MOTILIUM) OHJEET


Käytä Cinet kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Cinet suun ennen ateriaa.
Jos unohdat annoksen Cinet, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Annostus

Akuutti tila (lähinnä pahoinvointi, oksentelu, hikka)

Aikuiset: kaksi tablettia (20 mg), 3-4 kertaa päivässä, 15-30 minuuttia ennen aterioita ja, jos on tarpeen, ennen nukkumaanmenoa.
Lapset 5-12-vuotiaat: Yksi tabletti (10 mg) 3-4 kertaa päivässä, 15-30 minuuttia ennen aterioita ja tarvittaessa ennen nukkumaanmenoa.

Krooniset sairaudet (lähinnä dyspepsia)

Aikuiset: yksi tabletti (10 mg) 3 kertaa päivässä, 15-30 minuuttia ennen aterioita ja tarvittaessa ennen nukkumaanmenoa. Annos voidaan kaksinkertaistaa.
Lapset 5-12 vuotta:? tabletti (5 mg) 3-4 kertaa päivässä, 15-30 minuuttia ennen aterioita ja tarvittaessa ennen nukkumaanmenoa.

Tämä valmiste ei sovellu alle 5-vuotiailla, mutta tässä potilasryhmässä jousitus on saatavilla. Cinet tabletit eivät sovi lapsille, jotka painavat alle 35kg.

Cinet tulee käyttää varoen potilailla, joilla on munuaisten vajaatoiminta tai jotka ovat vaarassa nesteen kertymistä. Jos potilaalla on vaikea munuaisten vajaatoiminta (seerumin kreatiniini yli 6 mg/100 ml, eli. Yli 0,6 mmol / L) puoliintumisaika Domperidonin nostettiin 7,4 20,8 tuntia. Annostustiheys olisi vähennettävä kerran tai kahdesti päivässä, riippuen vakavuudesta vajaatoiminta, ja annosta voidaan joutua pienentämään. Potilaiden pitkäaikaishoidossa olisi tarkistettava säännöllisesti.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Cinet.

CINET (MOTILIUM) VARASTOINTI


Store Cinet välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C). Suojaa lämmöltä, valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Cinet poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CINET (MOTILIUM) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Domperidone.

Cinet tabletit sisältävät laktoosia ja ehkä sovi ihmisille, joilla on laktoosi-intoleranssi, glukoosi / galaktoosi imeytymishäiriö tai geenivirhe johtaa kertyminen galaktoosi veressä (galaktosemia).

ÄLÄ käytä Cinet jos:

olet allerginen jollekin vuonna Cinet
olet raskaana, suunnittelet raskautta tai raskautta Cinet
olet imetät.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Cinet. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ei saa käyttää

Syöpä aivolisäkkeen tuloksena ylituotanto prolaktiinihormoni (prolactinoma).
Olosuhteet, joissa stimuloiva liikkuminen mahan voi olla haitallista, jos esimerkiksi on verenvuoto, epänormaali reikä (perforaatio) tai tukos vatsassa tai suolistossa.
Laskua maksan toimintaa.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Cinet. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä. Seuraavat lääkkeet voivat vastustaa stimuloiva vaikutus Domperidonin on suolistossa ja niin voisi tehdä sitä vähemmän tehokkaita:

muskariinilääkkeet, kuten antispasmodisten (esim. atropiini, hyoskiini propanteliini), lääkkeet virtsankarkailu (esim. oksibutyniiniä flavoksaatti, tolterodiini, propiveriinia trospiumia) tai antimuskariinit Parkinsonin (esim. prosyklidiinin, trihexyphenidyl, orfenadriini)
vahvojen opioidien kipulääkkeet, morfiini, kodeiini.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Cinet voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Kerro aina lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, ennen minkään lääkkeen käyttöä.

Turvallisuus tätä lääkettä käytettäväksi raskauden aikana ei ole osoitettu. Sitä ei pidä käyttää raskauden aikana, mikäli mahdolliset hyödyt äidille ovat suuremmat kuin mahdolliset riskit sikiöön. Sitä tulee käyttää vain, jos lääkkeen käytön olevan välttämätöntä lääkärille.
Tämä lääke erittyy äidinmaitoon hyvin pieninä määrinä, joiden ei odoteta olevan vahingollinen imeväiseen. Kuitenkin lääkettä ei suositella käytettäväksi imettävien naisten, ellei mahdollinen hyöty äidille on suurempi kuin mahdolliset riskit imeväiseen.

Lääkkeet ja niiden mahdolliset haittavaikutukset voivat vaikuttaa yksittäisiin ihmisiin eri tavoin. Seuraavassa on joitakin sivuvaikutuksia, joiden tiedetään liittyvän tätä lääkettä. Vain koska sivuvaikutus tässä sanotaan ei tarkoita, että kaikki ihmiset käyttävät tätä lääkettä kokevat tähän tai johonkin sivuvaikutus.

Harvinaiset (harvemmalla kuin 1 käyttäjällä 1000 ja 1 vuonna 10000 ihmistä)

Lisääntynyt prolaktiini-tasoa (maitoa tuottavat hormoni) veressä (hyperprolaktinemia). Joskus tämä voi johtaa oireita kuten epänormaali rintojen suureneminen miehillä (gynekomastia), epänormaali rintamaidon tuotantoa miehillä ja naisilla, tai pysähtymisestä kuukautiset naisilla.
Sukupuolivietin heikkeneminen miehillä.

Hyvin harvinaisia ​​(alle 1 potilaalla 10000: stä)

Vatsakrampit.
Ripuli.
Kutiava nokkosihottuma (urtikaria).
Epänormaali tai tahattomat kädet, jalat, kasvot, silmät, kaulan tai kielen, esimerkiksi vapina, nykiminen tai jäykkyyttä (ekstrapyramidaalioireet). Ota yhteys lääkäriin välittömästi, jos havaitset oireita, kuten tämä.
Allerginen reaktio.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Cinet