Citrosol (Cytotec) Suomessa

Osta CitrosolOsta Citrosol Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CITROSOL (CYTOTEC) MERKINNÄT


Citrosol käytetään vähentää vatsahaavan tietyillä potilailla, jotka ottavat steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID: t). Citrosol on prostaglandiini. Se toimii vähentämällä määrä happoa vapautuu mahassa ja puolustaa vatsaontelon, joka auttaa vähentämään riskiä vatsahaavan.

CITROSOL (CYTOTEC) OHJEET


Käytä Citrosol kuin lääkärin ohjeen mukaan!

Ottaa Citrosol suun ruoan kanssa.
Viimeisen annoksen päivässä pitäisi ottaa nukkumaan mennessä. Kun Citrosol aterioiden jälkeen ja nukkumaan mennessä saattaa vähentää riskiä ripuli.
Älä ota Antasidi joka on magnesiumin kuluessa 1 tunti ennen tai 2 tuntia sen jälkeen otat Citrosol.
Jos unohdat annoksen Citrosol, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Citrosol.

CITROSOL (CYTOTEC) VARASTOINTI


Store Citrosol tai sen alapuolella 77 astetta F (25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Citrosol poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CITROSOL (CYTOTEC) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: misoprostolia.


ÄLÄ käytä Citrosol jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Citrosol tai samankaltaiset lääkkeet (prostaglandiineja)
olet raskaana.

Ota heti yhteys lääkäriin, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Citrosol. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on sydänsairaus, tulehduksellinen suolistosairaus (esim. ärtyvän suolen oireyhtymä [IBS]), kuivuminen tai muita ongelmia, jotka voivat pahentua, jos kuivua.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Citrosol. Kuitenkaan mitään erityistä vuorovaikutusta eri Citrosol tunnetaan tällä hetkellä.
Tärkeät turvaohjeet:

Citrosol voi aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta tai näön hämärtymistä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Citrosol varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Citrosol voi aiheuttaa ripulia, pahoinvointia tai vatsakipua tai kramppeja. Jos näin tapahtuu, se kehittyy yleensä muutaman ensimmäisen viikon kuluttua Citrosol. Jos nämä vaikutukset kehittää ja kestävät pidempään kuin 1 viikko, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.
Citrosol tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Jos voit tulla raskaaksi, sinun on käytettävä tehokasta ehkäisymenetelmää kun otat Citrosol. Jos sinulla on kysyttävää tehokasta ehkäisyä, keskustele lääkärisi kanssa.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Citrosol jos olet raskaana. Se on todettu aiheuttavan haittaa sikiölle. Vältä raskaaksi tulemista käytät sitä. Vältä raskaaksi tulemista vähintään 1 kk tai kautta 1 kuukautiskierron jälkeen lopetat sen. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Citrosol erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Citrosol.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, vatsakipu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), musta, tervainen uloste, verta virtsassa, muutokset kuulossa tai kuurous, rintakipu, kuume, päänsärky, huimaus, näön hämärtyminen, epäsäännöllinen syke, mielialan tai psyykkisiä muutoksia (esim. ahdistuneisuus, sekavuus, masennus), jatkuvaa tai vaikeaa oksentelua tai ripulia, voimakas väsymys, pyörtyminen, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, epätavallinen väsymys tai heikkous, oksennusta joka näyttää kahvinporot, hengityksen vinkuminen tai hengenahdistus.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Citrosol