Clarbact (Biaxin) Suomessa

Osta ClarbactOsta Clarbact Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CLARBACT (BIAXIN) MERKINNÄT


Clarbact käytetään aiheuttamien infektioiden hoidossa tietyt bakteerit. Clarbact on makrolidiantibiootti. Se toimii lopettamalla kasvun tai tappaa herkkien bakteerien vähentämällä tuotantoa tärkeitä proteiineja, joita tarvitaan bakteerin hengissä.

CLARBACT (BIAXIN) OHJEET


Käytä Clarbact kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Clarbact suun kanssa tai ilman ruokaa.
Clarbact toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Jatka ottaa Clarbact vaikka tunnet olosi hyväksi.
Älä missaa mitään annosta. Jos unohdat annoksen Clarbact, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Clarbact.

CLARBACT (BIAXIN) VARASTOINTI


Store Clarbact huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C), tiiviisti suljetussa astiassa. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Clarbact poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CLARBACT (BIAXIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Klaritromysiini.


ÄLÄ käytä Clarbact jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Clarbact tai jollekin muulle Makrolidi (esim. erytromysiini)
käytät sisapridia, siklosporiinin, dofetilidi, eletriptaani, ergotamiinijohdoksia (esim. dihydroergotamiini, ergotamiini), H1-antagonisti (esim. astemitsoli, terfenadiini), pimotsidi, QT-pidentävät ainetta (esim. kinidiini, sotaloli, tioridatsiini), kinolonia (esim. siprofloksasiini), tai sumatriptaani.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Clarbact. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ripuli, vatsa infektio, verisairaus, vakava munuaissairaus tai maksasairaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Clarbact. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Aldosteronin salpaajat (esim. spironolaktoni), antikoagulantteja (esim. varfariini), bentsodiatsepiinit (esim. alpratsolaami), buspironi, karbamatsepiini, silostatsoli, sisapridi, kolkisiinille, kortikosteroidit (esim. hydrokortisoni), siklosporiinin, digoksiinin, disopyramidia, eletriptaani, torajyväalkaloideja ( esim. ergotamiini, dihydroergotamiini), H1 antagonistit (esim. astemitsoli, terfenadiini), HMG-CoA reduktaasin estäjät (esim. simvastatiini), imatinibi Makrolidi immunosuppressantteja (esim. takrolimuusi), makrolideista ja ketolidien (esim. atsitromysiini, erytromysiini), fosfodiesteraasi tyyppi 5: n estäjät (esim. sildenafiili), rifampisiinin, sumatriptaani, teofylliinien tai verapamiilin koska heidän toimintansa ja riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Clarbact
Dofetilidia, makrolideista ja ketolidien (esim. atsitromysiini, erytromysiini), pimotsidi, QT-aikaa pidentäviä lääkkeitä (esim. kinidiini, sotaloli, tioridatsiini), kinolonit (esim. siprofloksasiini), tai streptogramiinit (esim. mikamysiini), koska vakavia, mahdollisesti henkeä uhkaavia sivuvaikutuksia sydämeen tai epäsäännöllinen syke saattaa esiintyä
Rifampisiinin, koska se voi vähentää Clarbact tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Clarbact voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Clarbact toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Clarbact voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Muista käyttää Clarbact koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Laboratoriotestit, mukaan lukien täydellisen verenkuvan, voidaan suorittaa, kun käytät Clarbact. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Clarbact ei pidä käyttää lapsille nuorempi 6 kuukautta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Clarbact on todettu aiheuttavan haittaa sikiölle. Clarbact ei suositella käytettäväksi raskauden aikana, paitsi jos ei ole muita antibiootteja voidaan käyttää. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Clarbact kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Clarbact erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Clarbact, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Makuaistin, ripuli, päänsärky, ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi, mahavaivat, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset ulosteet, sekavuus, heikentynyt virtsaaminen, masennus, tunne-elämän tai mielialan muutokset, hallusinaatiot, painajaiset; vaikea ripuli, vaikea vatsakipu / kouristukset, nukkumisvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Clarbact