Clint (Zyloprim) Suomessa

Osta ClintOsta Clint Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CLINT (ZYLOPRIM) MERKINNÄT


Clint käytetään hoitoon kihti. Sitä käytetään hoitoon korkea virtsahapon pitoisuuksia veressä tai virtsassa aiheuttama tiettyjen syöpätyyppien kemoterapiaa. Sitä myös käytetään tiettyjen potilaiden Kalsiumoksalaattipigmenteillä munuaiskivet ja suuria määriä virtsahapon virtsaan. Clint on ksantiinioksidaasiestäjä. Se toimii alentamalla kehon tuotantoa virtsahapon.

CLINT (ZYLOPRIM) OHJEET


Käytä Clint kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Clint suun aterian jälkeen vähentää vatsavaivoja.
Juominen ylimääräisiä nesteitä, kun käytät Clint suositellaan. Tarkista lääkäriltä ohjeita.
Edelleen otettava Clint vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä missaa mitään annosta.
Jos unohdat annoksen Clint, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Clint.

CLINT (ZYLOPRIM) VARASTOINTI


Store Clint huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Clint poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CLINT (ZYLOPRIM) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Allopurinol.
ÄLÄ käytä Clint jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Clint.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Clint. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on munuais-tai maksasairaus, sydänvaivoja (esim. sydämen vajaatoiminta), luuytimen ongelmia, korkea verenpaine tai diabetes.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Clint. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Amoksisilliini tai ampisilliini koska riski ihottumariskiä voidaan korottaa
Klooripropamidin koska riski alhainen verensokeri voi nousta
Dikumaroli tai suun kautta otettavia antikoagulantteja (esim. varfariini), koska vuotoriski voidaan korottaa Clint
Tiatsidi-diureetit (esim. hydroklooritiatsidi) tai uricosurics (esim. probenesidi), koska ne voivat lisätä riskiä Clint sivuvaikutuksia
Siklosporiinin tai tiopuriinit (esim. atsatiopriini, merkaptopuriini) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Clint.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Clint voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Clint saattaa aiheuttaa uneliaisuutta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Clint varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Saatat kokea kasvu kihtikohtauksia useita kuukausia sen jälkeen, kun alkaa ottaa Clint. Lääkäri voi antaa sinulle toista lääkettä (kolkisiinilla) auttaa vähentämään näitä kihti hyökkäykset. Hakeudu lääkäriin, jos koet toistuvaa tai vaikea kihti hyökkäykset.
Se voi kestää 2-6 viikkoa saada täyden hyödyn Clint.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos tai käyttää pidempään kuin on määrätty ilman lääkärin kanssa.
Clint ei ole hyötyä lievittää akuutin kihti hyökkäys.
Seuraa ruokavalion ja liikunnan ohjelma antaa sinulle teidän terveydenhuollon tarjoaja.
Laboratoriotestit, mukaan lukien virtsahapon tasot ja munuaisten ja maksan toiminta, voidaan suorittaa, kun käytät Clint. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Clint kun olet raskaana. Clint erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Clint, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, pahoinvointi.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), verta virtsassa tai kivulias virtsaaminen, tumma virtsa, kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu; ärsytys silmät, nivelkipu, ruokahaluttomuus, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, vatsakipu, selittämätön painon lasku, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen lihaskipu tai-heikkous, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Clint