Clomifene (Clomid) Suomessa

Osta ClomifeneOsta Clomifene Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CLOMIFENE (CLOMID) MERKINNÄT


Clomifene käytetään hoitoon naisten hedelmättömyys ja tiettyjen ehtojen lääkärisi määrää. Clomifene on ovulaatiota nautintoaine. Se toimii auttamalla tuottaa enemmän hormoneja, jotka aiheuttavat munasarjat vapauttamaan.

CLOMIFENE (CLOMID) OHJEET


Käytä Clomifene kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Clomifene suun kanssa tai ilman ruokaa.
Oikein ajoitettu yhdyntää on tärkeää hyviä tuloksia. Ovulaatio tapahtuu yleensä 5-10 päivää sen jälkeen, kun annoksen Clomifene.
Jos raskaus ei ole onnistunut jälkeen 3 hoitojaksoja, jatkokäsittely ei suositella. Pitkäaikainen käyttö Clomifene ei suositella.
Jos unohdat annoksen Clomifene, ota heti yhteys lääkäriin.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Clomifene.

CLOMIFENE (CLOMID) VARASTOINTI


Säilytä Clomifene huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Clomifene poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CLOMIFENE (CLOMID) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Clomiphene.

ÄLÄ käytä Clomifene jos:

olet allerginen jollekin vuonna Clomifene
olet raskaana
sinulla on epänormaalia verenvuotoa emättimestä
sinulla on munasarjakysta (pienet kasvaimet munasarjat) tai laajentuminen ei johdu munasarjojen monirakkulatauti
sinulla on tai on joskus ollut verisuonten tukkeuma (veritulppia) jaloissa, keuhkoissa tai muualla elimistössä
sinulla on maksasairaus, kontrolloimaton kilpirauhasen tai lisämunuaisen ongelmia tai aivovaurio (esim. aivolisäkkeen kasvain).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Clomifene. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on masennus, endometrioosi, munasarjojen oireyhtymä tai kohdun hyvänlaatuinen kasvain.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Clomifene. Kuitenkaan mitään erityistä vuorovaikutusta Clomifene tunnetaan tällä hetkellä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Clomifene voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Clomifene voi aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai näköhäiriöt, kuten hämärtymistä, mainoksia, ja vilkkuu. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Clomifene varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Munasarjojen voi tapahtua aikana tai pian sen jälkeen kun Clomifene. Soita terveydenhuollon tarjoaja jos havaitset mahaan tai lantion kipu, painonnousu, kipua tai vatsan laajentuminen tai epämukavuutta ottaen Clomifene.
Raskaus yli 1 sikiölle (esim. kaksoset) on mahdollista, kun käytät Clomifene. Varmista, että olet keskustellut mahdolliset komplikaatiot ja vaarat useita raskauden.
Laboratoriotesteissä, kuten raskaus testit voidaan suorittaa, kun käytät Clomifene. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Clomifene varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Clomifene ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Clomifene jos olet raskaana. Vältä raskaaksi tulemista käytät sitä. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Ei tiedetä, jos Clomifene erittyy äidinmaitoon. Älä imetä ottaen Clomifene.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Näön hämärtyminen tai näköhäiriöitä (mainoksia tai vilkkuu), rintojen arkuus, huimaus, rintojen suureneminen, munasarjojen, punastuminen, päänsärky, kuumat aallot, huimaus, mielialan vaihtelut, pahoinvointi, alavatsakivut tai turvotus, vatsakipu, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen) suurentunut syöpä munasarjat, yli stimulaation munasarjat, spontaani keskenmeno.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Clomifene