Clomoval (Clomid) Suomessa

Osta ClomovalOsta Clomoval Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CLOMOVAL (CLOMID) MERKINNÄT


Clomoval käytetään hoitoon naisten hedelmättömyys ja tiettyjen ehtojen lääkärisi määrää. Clomoval on ovulaatiota nautintoaine. Se toimii auttamalla tuottaa enemmän hormoneja, jotka aiheuttavat munasarjat vapauttamaan.

CLOMOVAL (CLOMID) OHJEET


Käytä Clomoval kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Clomoval suun kanssa tai ilman ruokaa.
Oikein ajoitettu yhdyntää on tärkeää hyviä tuloksia. Ovulaatio tapahtuu yleensä 5-10 päivää sen jälkeen, kun annoksen Clomoval.
Jos raskaus ei ole onnistunut jälkeen 3 hoitojaksoja, jatkokäsittely ei suositella. Pitkäaikainen käyttö Clomoval ei suositella.
Jos unohdat annoksen Clomoval, ota heti yhteys lääkäriin.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Clomoval.

CLOMOVAL (CLOMID) VARASTOINTI


Säilytä Clomoval huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Clomoval poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CLOMOVAL (CLOMID) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Clomiphene.

ÄLÄ käytä Clomoval jos:

olet allerginen jollekin vuonna Clomoval
olet raskaana
sinulla on epänormaalia verenvuotoa emättimestä
sinulla on munasarjakysta (pienet kasvaimet munasarjat) tai laajentuminen ei johdu munasarjojen monirakkulatauti
sinulla on tai on joskus ollut verisuonten tukkeuma (veritulppia) jaloissa, keuhkoissa tai muualla elimistössä
sinulla on maksasairaus, kontrolloimaton kilpirauhasen tai lisämunuaisen ongelmia tai aivovaurio (esim. aivolisäkkeen kasvain).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Clomoval. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on masennus, endometrioosi, munasarjojen oireyhtymä tai kohdun hyvänlaatuinen kasvain.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Clomoval. Kuitenkaan mitään erityistä vuorovaikutusta Clomoval tunnetaan tällä hetkellä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Clomoval voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Clomoval voi aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai näköhäiriöt, kuten hämärtymistä, mainoksia, ja vilkkuu. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Clomoval varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Munasarjojen voi tapahtua aikana tai pian sen jälkeen kun Clomoval. Soita terveydenhuollon tarjoaja jos havaitset mahaan tai lantion kipu, painonnousu, kipua tai vatsan laajentuminen tai epämukavuutta ottaen Clomoval.
Raskaus yli 1 sikiölle (esim. kaksoset) on mahdollista, kun käytät Clomoval. Varmista, että olet keskustellut mahdolliset komplikaatiot ja vaarat useita raskauden.
Laboratoriotesteissä, kuten raskaus testit voidaan suorittaa, kun käytät Clomoval. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Clomoval varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Clomoval ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Clomoval jos olet raskaana. Vältä raskaaksi tulemista käytät sitä. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Ei tiedetä, jos Clomoval erittyy äidinmaitoon. Älä imetä ottaen Clomoval.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Näön hämärtyminen tai näköhäiriöitä (mainoksia tai vilkkuu), rintojen arkuus, huimaus, rintojen suureneminen, munasarjojen, punastuminen, päänsärky, kuumat aallot, huimaus, mielialan vaihtelut, pahoinvointi, alavatsakivut tai turvotus, vatsakipu, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen) suurentunut syöpä munasarjat, yli stimulaation munasarjat, spontaani keskenmeno.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Clomoval