Clonnirit (Clonidine) Suomessa

Osta ClonniritOsta Clonnirit Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CLONNIRIT (CLONIDINE) MERKINNÄT


Klonidiinia hoidetaan hypertensio (korkea verenpaine). Se on joskus käytetään yhdessä muiden verenpaine lääkitys. Klonidiini alentaa verenpainetta vähentämällä tasot tiettyjen kemikaalien veressä. Tämä mahdollistaa verisuonet ja sydämen syke hitaammin ja helposti.

CLONNIRIT (CLONIDINE) OHJEET


Käytä Clonnirit kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Älä ota lääkettä suurempia määriä, tai ottaa sen pidempään kuin suositeltu lääkäri. Noudata ohjeita lääkemääräystä etiketissä.
Lääkäri voi joskus muuttaa annosta varmista, että saat parhaat tulokset Clonnirit.
Clonnirit otetaan yleensä aamulla ja nukkumaan mennessä. Noudata lääkärisi ohjeita.
Jos tarvitset jonkin tyyppinen leikkaus, kerro kirurgi etukäteen, että käytät Clonnirit. Saatat joutua lopettamaan lääkettä jonkin aikaa. Älä lopeta lääkitystä äkillisesti keskustelematta ensin lääkärisi kanssa. Pysähtymättä tämä lääkitys yhtäkkiä voi aiheuttaa hermostuneisuutta, kiihtyneisyyttä, päänsärkyä, vapinaa, hyvin korkea verenpaine tai hengenvaarallisia oireita. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten välttää vieroitusoireita, kun lopetat Clonnirit.
Pitää käyttää tätä lääkettä ohjeiden mukaan, vaikka tunnet olosi hyväksi. Korkea verenpaine usein ei ole oireita. Saatat joutua käyttämään verenpaine lääkitystä loppuelämän.
Jos unohdat annoksen Clonnirit, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Clonnirit.

CLONNIRIT (CLONIDINE) VARASTOINTI


Store Clonnirit 77 astetta F (25 ° C) lämmöltä, kosteudelta, ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Clonnirit poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ÄLÄ käytä Clonnirit, jos:

olet allerginen jollekin vuonna Clonnirit
olet raskaana, työ-, tai alkamassa työvoiman
olet verenvuoto-ongelmia
käytät antikoagulantti (esim. varfariini, hepariini).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Clonnirit. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on munuaissairaus, porfyria tai masennus
jos sinulla on verisuonten sairaus aivoissa tai vakava sydänsairaus tai sinulla on ollut aivohalvaus tai hiljattain sydänkohtaus
jos olet menossa leikkaukseen.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Clonnirit. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Beetasalpaajia (esim. propranololi), kalsiuminestäjät (esim. verapamiili), tai digitalis koska vakava sydämen sykkeen hidastuminen saattaa esiintyä
Trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim. amitriptyliini), koska tehokkuus Klonidiinilla saattaa hidastua ja tiettyjä haittavaikutuksia voidaan korottaa
Antikoagulanttihoito (esim. varfariini, hepariini), koska verenvuodon riskiä injektiokohdassa voidaan korottaa.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Clonnirit voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Klonidiini voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta tai pyörrytystä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Clonnirit varoen. Älä aja autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Älä juo alkoholia tai käytä lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers), kun käytät Clonnirit, se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.
Klonidiini saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Älä yhtäkkiä lopeta Clonnirit. Se voi aiheuttaa vieroitusoireita, kuten hermostuneisuus, ärtyneisyys, tai vapina. Voisit myös saada päänsärkyä ja korkea verenpaine. Riski näistä vaikutuksista voivat olla suurempi, jos olet ottanut suuria annoksia Clonnirit. Riski voi olla myös suurempi, jos käytät beetasalpaajaa (esim. atenololi). Harvoin, erittäin vakavia vaikutuksia, kuten kohonnut verenpaine aivoissa, aivohalvaus tai kuolema on tapahtunut. Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin muutat annosta tai lopeta Clonnirit.
Jos koet kuiva suu, käytä karkkia tai purukumia tai sulattaa bittiä jäätä suussa.
Käytä Clonnirit varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset, etenkin huimaus.
Klonidiinia tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu. Käyttö rajoittuu potilaita tarpeeksi vanha sietää sijoitus ja hallinta epiduraalikatetri.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Clonnirit, kun olet raskaana. Klonidiinia erittyy äidinmaitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Clonnirit, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Jos lopetat Clonnirit äkillisesti, sinulla voi olla vieroitusoireita. Nämä voivat sisältää hermostuneisuus, levottomuus, päänsärky, vapina, ja nopea verenpaineen nousua.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Rintakipu, sekavuus, ummetus, uneliaisuus, suun kuivuminen, punoitus, yleinen heikkous, päänsärky, pahoinvointi, korvien soiminen, hikoilu, väsymys, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rintakipu, sykkeen hidastuminen, huimaus, pyörtyminen, kuume, hallusinaatiot, pyörrytystä, kivulias kirvelyä virtsatessa.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Clonnirit