Clopsine (Clozaril) Suomessa

Osta ClopsineOsta Clopsine Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CLOPSINE (CLOZARIL) MERKINNÄT


Clopsine käytetään hallintaan skitsofrenia potilaille, jotka eivät reagoi muihin lääkkeisiin. Sitä käytetään vähentämään itsetuhoisen käyttäytymisen riski tietyillä potilailla. Clopsine on epätyypillinen antipsykoottinen. Se voi toimia vaikuttamalla tiettyjen kemikaalien aivot. Tämä vaikuttaa ajatteluun ja käyttäytymiseen.

CLOPSINE (CLOZARIL) OHJEET


Käytä Clopsine kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Clopsine voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.
Edelleen otettava Clopsine vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä missaa mitään annosta.
Kun Clopsine samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistamaan lääkkeen.
Älä yhtäkkiä lopeta Clopsine ensin lääkärin kanssa.
Jos unohdat annoksen Clopsine, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos. Mene takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.
Jos unohdat ottaa annoksen Clopsine yli 2 päivää älä aloita hoito uudestaan. Ota heti yhteys lääkäriin ohjeiden saamiseksi.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Clopsine.

CLOPSINE (CLOZARIL) VARASTOINTI


Store Clopsine huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Clopsine poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CLOPSINE (CLOZARIL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Clozapine.

ÄLÄ käytä Clopsine, jos:

olet allerginen jollekin vuonna Clopsine
sinulla on luuytimen ongelmia, muiden verisolujen ongelmia tai historia veren aiheuttamista ongelmista Clopsine
sinulla on hallitsemattomia kouristuskohtauksia (esim. epilepsia) tai menetys suolen lihaksen liikkeen (suolen lamaantuminen)
sinulla on vaikea uneliaisuus
käytät muita lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa veren ongelmia. Kysy lääkäriltäsi, jos olet epävarma, onko joku lääkkeet voivat aiheuttaa veren ongelmia.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Clopsine. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut veritulppa, veren ongelmia, korkea veren kolesteroli, sydänongelmia tai keuhko-tai hengitysvaikeuksia
jos sinulla on ollut eturauhasen liikakasvuun, pitkittynyt, kivulias erektio, maksa-tai munuaisongelmia, kouristuskohtauksia (esim. epilepsia), glaukooma, maha-tai suolisto-ongelmia, tai dementia
jos sinulla on huono terveys, diabetes, tai perheenjäsen on diabetes, tai olet hyvin ylipainoinen
jos olet toiminnan heikkeneminen entsyymien aineenvaihdunta tiettyjä lääkkeitä.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Clopsine. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Bentsodiatsepiinit (esim. loratsepaami) tai muita lääkkeitä mielenterveyden tai mielialan ongelmia, koska riskiä sairastua sydän-tai hengitysvaikeuksia voidaan korottaa
Simetidiini, erytromysiini, kinoloniantibiootit (esim. siprofloksasiini), risperidoni, tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI) (esim. fluoksetiini), koska ne saattavat lisätä riskiä Clopsine sivuvaikutuksia
Barbituraatit (esim. fenobarbitaali), hydantoiinit (esim. fenytoiini), nikotiinin tai rifampisiinin koska ne heikentävät Clopsine tehokkuutta
Rytmihäiriölääkkeet (esim. propafenoni, kinidiini), antikolinergit (esim. bentstropiini), karbamatsepiini, debrisoquin dekstrometorfaania lääkkeitä masennuksen tai korkea verenpaine, fentiatsiinien (esim. klooripromatsiini) tai trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim. amitriptyliini), koska riski niiden haittavaikutuksia voidaan korottaa Clopsine.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Clopsine voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Clopsine voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta tai pyörrytystä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Clopsine varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Älä käytä alkoholia tai lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers) kun viet Clopsine. Se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.
Clopsine saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Clopsine voi alentaa kykyä kehosi kykyä torjua infektioita. Vältä kosketusta ihmisten kanssa, jotka ovat vilustuminen tai infektioita. Kerro lääkärille heti, jos havaitset merkkejä infektiosta, kuten kuume, kurkkukipu, ihottuma, vilunväristykset, suun tai nenän haavaumat, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.
Naiset ja potilaiden juutalainen tausta saattaa olla suurempi riski sairastua veren ongelmia Clopsine.
Jos sinulla on ollut kouristuksia, saatat yhtäkkiä menettää tajuissaan, kun olet Clopsine. Vältä toimintaan, jossa menetys tajuissaan voivat olla vaaraksi sinulle tai muille (esim. ajo, uinti, kiipeily, koneiden käyttö).
Clopsine voi nostaa verensokeria. Korkea verensokeri voi tehdä sinusta hämmentynyt, unelias tai jano. Se voi myös tehdä sinulle värin, hengittää nopeammin, tai ovat hedelmä-kuin hengityksen haju. Jos näitä oireita ilmenee, kerro heti lääkärille.
Vältä ruoan ja juoman runsaasti kofeiinia, kuten kahvi, tee, kaakao, cola, ja suklaata.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Clopsine. Se voisi vaikuttaa lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus saatat saada.
Neuroleptioireyhtymäksi (NMS) on mahdollisesti kuolemaan oireyhtymä, joka voi johtua Clopsine. Oireita voivat olla kuume, lihasjäykkyys, sekavuus, epänormaalit ajatukset, nopea tai epäsäännöllinen syke, ja hikoilu. Ota yhteys lääkäriisi välittömästi, jos sinulla on jokin näistä oireista.
Jotkut potilaat, jotka ottavat Clopsine voi kehittyä lihasten liikkeet että he eivät pysty hallitsemaan. Tämä on todennäköisesti tapahtuu iäkkäillä potilailla, erityisesti naisille. Mahdollisuus, että tämä tapahtuu tai että siitä tulee pysyvä on suurempi niillä, jotka ottavat Clopsine suurina annoksina tai pitkään. Lihasten ongelmia voi ilmetä myös lyhytkestoisen pienempiä annoksia. Kerro lääkärillesi heti, jos sinulla on lihas ongelmia teidän kielen, kasvojen, suun, leuan (esim. kieli törröttää, turvotusta posket, suun puckering, puremisliikkeet), käsivarsien tai jalkojen ottaen Clopsine.
Laboratoriotestit, mukaan lukien täydellisen verenkuvan ja sydämen toimintaa testejä, voidaan suorittaa seurata edistymistä tai tarkistaa sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Clopsine varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti veren ongelmia, huimaus (etenkin seistessä), nopea syke, virtsateiden ongelmia, ja ummetus.
Clopsine tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole määritetty.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Clopsine kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Clopsine erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Clopsine.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ummetus, huimaus, uneliaisuus, suun kuivuminen, päänsärky, närästys, lisääntynyt hikoilu tai syljeneritys, huimaus seisomaan noustessa, pahoinvointi, oudot unet, univaikeudet, painonnousu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), levottomuus, vasikka kipu tai arkuus, rintakipu, sekavuus, virtsan tummumista, heikentynyt koordinointi, pyörtyminen, nopea tai epäsäännöllinen syke, kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu, lisääntynyt nälkä, jano, tai virtsaaminen, infektio, tahattomat liikkeet kielen, kasvojen, suun tai leuan (esim. kieli törröttää, turvotusta posket, suun puckering, puremisliikkeet ), ruokahaluttomuus, tunnottomuus käden tai jalan, nopea hengitys, levottomuus, kouristuksia, kovaa päänsärkyä, huimausta tai oksentelua, vaikeaa tai jatkuvaa pahoinvointia tai ummetusta, vaikea vatsakipu, hengenahdistus, jäykät lihakset, äkillinen, epätavallinen paino saada, käsien, nilkkojen tai jalkojen vapinaa, vaikeuksia niellä, hallitsemattomat lihasten liikkeet, epätavallinen mielenterveyden tai mielialan muutokset, epätavallinen väsymys tai heikkous, näköhäiriöt, oksentelu, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Clopsine