Cloruro De Litio (Lithium) Suomessa

Osta Cloruro De LitioOsta Cloruro De Litio Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CLORURO DE LITIO (LITHIUM) MERKINNÄT


Litiumkarbonaattia on tarkoitettu hoitoon maaninen jaksot maanis-depressiivisen sairauden. Ylläpitohoito estää tai vähentää intensiteetti myöhemmin jaksot niissä maanis-depressiivinen potilailla, joilla on esiintynyt maniaa. Litium on osa alkalimetallihöyryn ryhmään. Prekliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että litium muuttaa natriumin liikenteen hermo-ja lihassoluissa ja vaikutusten siirtyminen kohti neuronien aineenvaihduntaa katekoliamiinien.

CLORURO DE LITIO (LITHIUM) OHJEET


Käytä litiumkarbonaattia kuin lääkäri on määrännyt.

Ottaa litiumkarbonaattia suun aterian jälkeen tai ruoan kanssa tai maitoa vähentää vatsavaivoja.
Juominen ylimääräisiä nesteitä, kun käytät litiumkarbonaatin suositellaan. Tarkista lääkäriltä ohjeita.
Älä muuta ruokavaliosta, suolan määrä omassa ruokavaliossa, ellei lääkärin ohjeiden mukaan.
Jos unohdat annoksen Litiumkarbonaatin, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää litiumkarbonaattia.

CLORURO DE LITIO (LITHIUM) VARASTOINTI


Store litiumkarbonaattia 77 astetta F (25 astetta C) tiiviisti suljetussa astiassa. Älä varastoi lämpöä, valoa ja kosteutta. Pidä litiumkarbonaattia poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ÄLÄ käytä litiumkarbonaattia jos:

olet allerginen jollekin ainesosa litiumkarbonaattia
sinulla on keskivaikea tai vaikea munuaisten, sydämen tai verisuonten ongelmia
sinulla on alhainen veren natriumpitoisuus
olet huomattavasti kuivattu, sairas tai heikentynyt
käytät angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjä (esim. enalapriili) tai diureetti (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidia).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa litiumkarbonaatilla. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ripuli, oksentelu, hikoilu, kuivuminen, kuume, infektio tai sairaus, tai olet heikentynyt
jos sinulla on munuais-, sydän, verisuoni tai kilpirauhasen ongelmia
jos sinulla on aivojen tai hermoston ongelmia (esim. orgaaninen aivo-oireyhtymä)
jos olet vähäsuolainen ruokavalio.

Joillakin lääkkeillä saattaa olla litiumkarbonaatilla. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Asetatsolamidi urea, virtsan alkalinizers (esim. natriumbikarbonaatti), tai ksantiinit (esim. teofylliini), koska ne heikentävät litiumkarbonaattia tehokkuutta
ACE: n estäjät (esim. enalapriili), angiotensiini II-reseptorin salpaajat (esim. losartaani), kalsiuminestäjät (esim. verapamiili), karbamatsepiini, diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), hydantoiinit (esim. fenytoiini), metyylidopan, metronidatsoli, steroideihin kuulumattomien anti-inflammatoriset lääkkeet (NSAID) (esim. indometasiini, selekoksibi) tai selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjä (SSRI), masennuslääkkeet (esim. fluoksetiini), koska toksisuusriskiä litiumkarbonaattia voidaan lisätä
Butyrofenonit (esim. haloperidoli) tai muita lääkkeitä mielenterveyden tai mielialan ongelmia, koska riski vakavia sivuvaikutuksia, kuten sekavuus, tahattomat lihasten liikkeet, kuume, ja aivovaurioita, voidaan korottaa
Jodidi valmisteet (esim. kaliumjodidia), koska riski alhainen kilpirauhasen tasoja voidaan korottaa
Depolarisoivien neuromuskulaariset salpaajat (esim. vekuroni) tai suksinyylikoliini koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa litiumkarbonaattia.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos litiumkarbonaattiliuosta voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Litiumkarbonaattia voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä litiumkarbonaattia varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos ilman lääkärin kanssa.
Se voi kestää 1-3 viikkoa litiumkarbonaatin töihin. Älä lopeta litiumkarbonaattiliuosta ilman lääkärin kanssa.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät litiumkarbonaattiliuosta ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Kuume, infektio, oksentelu, ripuli, tai liiallinen hikoilu saattaa olla vaikutuksia Litiumkarbonaatin veressä. Jos sinulla ilmenee jokin näistä ehdoista, ota yhteys lääkäriin. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten korvata suolaa menetetään hikoilun kautta harjoituksen aikana.
Älä muuta suolan ruokavalioosi ellei lääkärisi ohjeiden mukaan. Tarkista lääkärisi kanssa ennen rajoittamalla suolan saantia. Kerro lääkärillesi, jos olet vähäsuolainen ruokavalio.
Laboratoriotesteissä, kuten veren litium tasot ja munuaisten toiminta, voidaan suorittaa, kun käytät litiumkarbonaattia. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä litiumkarbonaatti varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Litiumkarbonaattia ei pidä käyttää lapsille nuorempi 12 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: litiumkarbonaattiliuosta voi vahingoittaa sikiötä. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä litiumkarbonaattia kun olet raskaana. Litiumkarbonaatti erittyy maitoon. Älä imetä ottaen litiumkarbonaattia.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Lievä käden vapina, lievä jano, tilapäiset, lievä pahoinvointi ja yleinen epämukavuus alussa hoitoa.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), näön hämärtyminen, sekavuus, ripuli, uneliaisuus, liiallinen painonnousu, pyörtyminen, huimaus, kyvyttömyys hallita virtsarakon tai suoliston, lisääntynyt jano, lisääntynyt tai vähentynyt virtsaaminen, tahattomat nykivät tai lihasten liikkeet, tajuttomuus, koordinaatiokyvyn menetys, lihasheikkous, sitkeää päänsärkyä, jatkuvaa tai vaikeaa pahoinvointia, korvien soiminen, kohtaukset, hidas tai epäsäännöllinen syke , epäselvä puhe, turvotus nilkoissa tai ranteissa, horjumista, näköhäiriöt, oksentelu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Cloruro De Litio