Co-amilofruse (Lasix) Suomessa

Osta Co-amilofruseOsta Co-amilofruse Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CO-AMILOFRUSE (LASIX) MERKINNÄT


Co-amilofruse käytetään hoitoon korkea verenpaine tai veden kertyminen (turvotus), joka liittyy sydämen vajaatoiminta, maksasairaus tai munuaissairaus. Co-amilofruseia on loop-diureetti. Loop-diureetit tehdä munuaiset poistaa suurempia määriä elektrolyyttejä (erityisesti natrium-ja kaliumsuolat) ja vettä kuin normaalisti (diureetti vaikutus). Loop-diureetit ovat käyttökelpoisia hoidettaessa monia olosuhteita, joissa suolan ja veden retentio (esim. turvotus, turvotus) ovat ongelma.

CO-AMILOFRUSE (LASIX) OHJEET


Käytä Co-amilofruse kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Co-amilofruse suun kanssa tai ilman ruokaa.
Jos otat kolestyramiini, kolestipoli tai sukralfaatin, kysy lääkäriltäsi tai apteekista ottaa ne Co-amilofruse.
Co-amilofruse voi lisätä määrä virtsaa tai aiheuttaa voit virtsata useammin, kun ensin aloittaa hoito. Jotta tämä häiritsisi unen, yritä ottaa annoksen ennen kahdeksantoista.
Jos unohdat annoksen Co-amilofruse, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Co-amilofruse.

CO-AMILOFRUSE (LASIX) VARASTOINTI


Store Co-amilofruse huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Säilytä poissa kuumuudesta ja kosteudesta tiukka, valonkestoisia astiaan. Altistuminen valolle voi aiheuttaa lievää värimuutoksia. Älä ota värisiä tabletteja. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Co-amilofruse poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CO-AMILOFRUSE (LASIX) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Furosemide.

ÄLÄ käytä Co-amilofruse, jos:

olet allerginen jollekin vuonna Co-amilofruse
et pysty virtsaamaan
käytät etakryynihappo.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Co-amilofruse. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on nestettä vatsaan (askites), kuulo-ongelmia, maksasairaus, diabetes, matala virtsaneritystä, munuaissairaus, lupus, kihti, poikkeavat veren elektrolyyttitasoa, korkea veren virtsahapon tasot tai verisairaus porfyria
jos sinulla on ollut sydänkohtaus, ovat kuivuneita tai ovat vähäsuolainen ruokavalio.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Co-amilofruse. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Kortikosteroidit (esim. prednisoni) tai kortikotropiinin (ACTH), koska riski veren alhainen kaliumpitoisuus voi suurentua
Barbituraatit (esim. fenobarbitaali) tai huumausaineiden (esim. kodeiini), koska huimauksen vaaraa seistessään voidaan korottaa
Aminoglykosidit (esim. gentamisiini), amfoterisiini B, angiotensiini-konvertoivan entsyymin (ACE) estäjiä (esim. kaptopriili), siklosporiinin, etakryynihappo, takrolimuusi tai vankomysiiniresistenttien koska vakavia haittavaikutuksia munuaisiin (heikentynyt kyky virtsata) tai korvat (kuulo tappio) saattaa esiintyä
Kloraalihydraatti koska sivuvaikutuksia, kuten liiallinen hikoilu, nopea syke ja verenpaineen muutoksia, voi esiintyä
Ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet (NSAID) (esim. ibuprofeeni, indometasiini), koska ne voivat pienentää Co-amilofruse tehokkuutta
Digoksiini, litium, lääkkeitä korkean verenpaineen, salisylaatit (esim. aspiriini) tai suksinyylikoliini koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Co-amilofruse
Noradrenaliinin tai tubokurariinin koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Co-amilofruse.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Co-amilofruse voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Co-amilofruse voi aiheuttaa huimausta tai näön hämärtymistä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Co-amilofruse varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Co-amilofruse saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Diabetes potilaat - Co-amilofruse saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät Co-amilofruse ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Lääkäri voi myös määrätä kalium täydentää, kun otat Co-amilofruse. Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin käytät suolaa korvaavaa tai muu tuote, jolla on kaliumia siinä.
Co-amilofruseia on vahva diureetti. Käyttävät liikaa tätä lääkettä voi johtaa vakaviin veden ja mineraalien menetystä. Siksi on tärkeää, että olet lääkärisi seuraa. Viipymättä lääkärillesi, jos tulet hyvin janoinen, on suun kuivuminen, hämmentyvät, tai kehittää lihaskrampit / heikkoutta.
Potilaat, jotka ottavat lääkettä korkean verenpaineen usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Muista ottaa lääkkeesi, vaikka et voi tuntea "normaali". Kerro lääkärille, jos sinulle kehittyy uusia oireita.
Jos sinulla on korkea verenpaine, älä käytä vakiovahvuuksilla tuotteita, jotka sisältävät piristeitä. Nämä tuotteet voivat sisältää laihdutusvalmisteita tai kylmä lääkkeitä. Hakeudu lääkäriin, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.
Co-amilofruse voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Co-amilofruse. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Laboratoriotesteissä, kuten verenpaine ja täydellinen verenkuva, voidaan suorittaa, kun käytät Co-amilofruse. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Co-amilofruse varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti nestehukka.
Varovaisuutta on käytettäessä Co-amilofruse lapsilla, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Co-amilofruse kun olet raskaana. Co-amilofruse erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Co-amilofruse, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Huimaus, huimaus, herkkyys auringonvalolle.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), vasikka kipu tai arkuus, sekavuus, tumma virtsa, vähentynyt tai jatkuva lisääntynyt virtsaaminen, uneliaisuus, kuiva suun, nopea tai epäsäännöllinen syke, kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu, kuulon heikkeneminen tai lihaskipu / krampit / heikkous, levottomuus, korvien soiminen, vaikeaa tai jatkuvaa pahoinvointia, oksentelua, huimausta, hengenahdistusta, hitaus; vatsakipu, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, epätavallinen jano tai nälkä, epätavallinen väsymys tai heikkous, vein tulehdus, keltainen visio, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Co-amilofruse