Co-losar (Cozaar) Suomessa

Osta Co-losarOsta Co-losar Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CO-LOSAR (COZAAR) MERKINNÄT


Co-losar käytetään hoitoon korkea verenpaine yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Sitä käytetään tietyillä potilailla vähentää aivohalvauksen vaaraa. Sitä käytetään tiettyjen potilaiden hoitoon munuaisongelmia diabeteksen aiheuttamia (diabeettisen munuaistaudin). Co-losar on angiotensiini II-reseptorin salpaaja (ARB). Se toimii rentouttava verisuonia. Tämä auttaa alentamaan verenpainetta.

CO-LOSAR (COZAAR) OHJEET


Käytä Co-losar kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Co-losar suun kanssa tai ilman ruokaa.
Ottaa Co-losar säännöllisen aikataulun saat eniten hyötyä siitä. Co-losar samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistamaan lääkkeen.
Jatka ottamaan Co-losar vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä missaa mitään annosta.
Jos unohdat annoksen Co-losar, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Co-losar.

CO-LOSAR (COZAAR) VARASTOINTI


Store Co-losar 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Co-losar poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CO-LOSAR (COZAAR) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: losartaanikaliumin.

ÄLÄ käytä Co-losar jos:

olet allerginen jollekin vuonna Co-losar
olet oman toisen tai kolmannen raskauskolmanneksen
potilas on lapsi on vaikeita munuaisongelmia.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Co-losar. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on mahdollisuus tulla raskaaksi
jos sinulla on ollut angioedeema (käsien, kasvojen, huulten, silmien, kurkun tai kielen, nielemisvaikeuksia tai hengitysvaikeuksia, tai käheys), mukaan lukien angioedeema aiheuttanut hoito angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjä (esim. , lisinopriili)
jos sinulla on ollut sydänvaivoja (esim. sydämen vajaatoiminta), verisuoni ongelmia, verenkierron ongelmia, maksa-tai munuaissairaus tai diabetes
jos sinulla on ollut aivohalvaus tai hiljattain sydänkohtaus
jos sinulla on nestehukkaa tai on alhainen veren tilavuus
jos sinulla on elektrolyytti ongelmia (esim. korkea veren kaliumpitoisuus, alhainen veren natriumpitoisuus) tai ovat vähäsuolainen (natrium) ruokavalio
jos saat dialyysihoitoa tai on tarkoitus olla suuri leikkaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Co-losar. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), koska riski alhainen verenpaine voi nousta
Kaliumia säästävät diureetit (esim. spironolaktoni, triamtereeni) tai kaliumia täydentää, koska riskiä korkea veren kaliumpitoisuus voi suurentua
Tulehduskipulääkkeet (NSAID) (esim. ibuprofeeni, indometasiini, selekoksibi) tai rifampisiinin koska ne heikentävät Co-losar tehokkuutta
Litium koska riski sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Co-losar.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Co-losar voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Co-losar saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Co-losar varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Co-losar saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Co-losar voi aiheuttaa vakavan haittavaikutuksen, angioedeema. Ota yhteys lääkäriisi, jos sinulle kehittyy käsien, kasvojen, huulten, silmien kurkun tai kielen, nielemisvaikeuksia tai hengitysvaikeuksia, tai käheyttä.
Co-losar ei ehkä toimi niin hyvin vähentää aivohalvauksen riskiä mustista potilaista. Keskustele kysyttävää tai huolenaiheita lääkärisi kanssa.
Kuivuminen, liiallinen hikoilu, oksentelua tai ripulia voi lisätä riskiä alhainen verenpaine. Ota yhteys terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä tapahtuu.
Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin käytät suolaa korvaavaa tai tuote, joka on kaliumia siinä.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät Co-losar ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Potilaat, jotka ottavat lääkettä korkean verenpaineen usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Muista ottaa lääkkeesi, vaikka et voi tuntea "normaali". Kerro lääkärille, jos sinulle kehittyy uusia oireita.
Jos sinulla on korkea verenpaine, älä käytä vakiovahvuuksilla tuotteita, jotka sisältävät piristeitä. Nämä tuotteet voivat sisältää laihdutusvalmisteita tai kylmä lääkkeitä. Hakeudu lääkäriin, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.
Diabeetikoita-Tämä saattaa vaikuttaa veren sokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Laboratoriotesteissä, kuten verenpaine, veren elektrolyyttitasoa, ja sydämen, munuaisten tai maksan toiminta, voidaan suorittaa, kun käytät Co-losar. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Co-losar ei pidä käyttää lapsille nuorempi 6 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Co-losar voi aiheuttaa sikiövaurioita tai sikiön kuoleman, jos otat sen, kun olet raskaana. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Ei tiedetä, jos Co-losar erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Co-losar.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, huimaus, väsymys.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, äänen käheys), muutos virtsan määrää, rintakipu, tumma virtsa, nielemisvaikeudet; nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke, lihaskipua tai suonenvetoja, vaikeaa tai jatkuvaa vatsakipua (tai ilman pahoinvointia tai oksentelua); oireita alhainen verenpaine (esim. pyörtyminen, voimakas huimaus,), epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, näköhäiriöt , keltaisuus silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Co-losar