Co-tensiol (Benicar) Suomessa

Osta Co-tensiolOsta Co-tensiol Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CO-TENSIOL (BENICAR) MERKINNÄT


Co-tensiol käytetään hoitoon korkea verenpaine yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Co-tensiol on angiotensiini II-reseptorin salpaaja (ARB). Se toimii rentouttava verisuonia. Tämä auttaa alentamaan verenpainetta.

CO-TENSIOL (BENICAR) OHJEET


Käytä Co-tensiol kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Co-tensiol suun kanssa tai ilman ruokaa.
Ottaa Co-tensiol säännöllisen aikataulun saat eniten hyötyä siitä. Kun Co-tensiol samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistamaan lääkkeen.
Edelleen otettava Co-tensiol vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä missaa mitään annosta.
Jos unohdat annoksen Co-tensiol, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Co-tensiol.

CO-TENSIOL (BENICAR) VARASTOINTI


Store Co-tensiol välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Co-tensiol poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CO-TENSIOL (BENICAR) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Olmesartaanimedoksomiili.ÄLÄ käytä Co-tensiol, jos:

olet allerginen jollekin vuonna Co-tensiol
olet oman toisen tai kolmannen raskauskolmanneksen aikana.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Co-tensiol. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut angioedeema (esim. käsien, kasvojen, huulten, silmien, kurkun tai kielen, nielemisvaikeuksia tai hengitysvaikeuksia, käheys), mukaan lukien angioedeema aiheuttanut hoito angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjä ( esim. lisinopriili)
jos sinulla on ollut sydänvaivoja (esim. sydämen vajaatoiminta), verisuoni ongelmia, verenkierron ongelmia, maksa-tai munuaisongelmia, sappirakon ongelmia tai diabetes
jos sinulla on ollut aivohalvaus tai hiljattain sydänkohtaus
jos sinulla on nestehukkaa tai on alhainen veren tilavuus
jos sinulla on elektrolyytti ongelmia (esim. korkea veren kaliumpitoisuus, alhainen veren natriumpitoisuus) tai ovat vähäsuolainen (natrium) ruokavalio
jos saat dialyysihoitoa tai on tarkoitus olla suuri leikkaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Co-tensiol. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), koska riski alhainen verenpaine voi nousta
Kaliumia säästävät diureetit (esim. spironolaktoni, triamtereeni) tai kaliumia täydentää, koska riskiä korkea veren kaliumpitoisuus voi suurentua
Ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet (NSAID) (esim. selekoksibi, ibuprofeeni, indometasiini), koska ne voivat pienentää Co-tensiol tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Co-tensiol voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Co-tensiol voi aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta tai näön hämärtymistä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Co-tensiol varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Co-tensiol saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Co-tensiol voi aiheuttaa vakavan haittavaikutuksen, angioedeema. Ota yhteys lääkäriisi, jos sinulle kehittyy käsien, kasvojen, huulten, silmien, kurkun tai kielen, nielemisvaikeuksia tai hengitysvaikeuksia, tai käheyttä.
Co-tensiol ei ehkä toimi niin hyvin mustista potilaista. Keskustele kysyttävää tai huolenaiheita lääkärisi kanssa.
Kuivuminen, liiallinen hikoilu, oksentelua tai ripulia voi lisätä riskiä alhainen verenpaine. Ota yhteys terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä tapahtuu.
Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin käytät suolaa korvaavaa tai tuote, joka on kaliumia siinä.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät Co-tensiol ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Potilaat, jotka ottavat lääkettä korkean verenpaineen usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Muista ottaa lääkkeesi, vaikka et voi tuntea "normaali". Kerro lääkärille, jos sinulle kehittyy uusia oireita.
Jos sinulla on korkea verenpaine, älä käytä vakiovahvuuksilla tuotteita, jotka sisältävät piristeitä. Nämä tuotteet voivat sisältää laihdutusvalmisteita tai kylmä lääkkeitä. Hakeudu lääkäriin, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.
Laboratoriotesteissä, kuten verenpaine, veren elektrolyyttitasoa, ja sydämen, munuaisten tai maksan toiminta, voidaan suorittaa, kun käytät Co-tensiol. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Co-tensiol olisi erittäin varoen lapsista 6-vuotias, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Co-tensiol voi aiheuttaa sikiövaurioita tai sikiön kuoleman, jos otat sen, kun olet raskaana. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Ei tiedetä, jos Co-tensiol erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Co-tensiol, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Huimausta.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, äänen käheys), muutos virtsan määrää, rintakipu, nielemisvaikeudet, nopea, hidas , tai epäsäännöllinen syke, lihaskipua tai suonenvetoja, oireita alhainen verenpaine (esim. pyörtyminen, huimaus, vaikea huimaus).

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Co-tensiol