Colchicum (Colchicine) Suomessa

Osta ColchicumOsta Colchicum Suomessa Apteekki netistä 24/7!

COLCHICUM (COLCHICINE) MERKINNÄT


Colchicum on erityisesti tarkoitettu hoitoon ja kivun akuutin kihdin. On myös suositeltavaa säännölliseen käyttöön kohtausten välillä ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä, ja on usein tehokas keskeyttämään hyökkäys kun otettu ensimmäinen merkki nivelen epämukavuutta. Kolkisiini on beta-tubuliinia interaktoreiden. Se voi vaikuttaa tiettyjen elimistön proteiineja, jotka voivat lievittää kihti oireita.

COLCHICUM (COLCHICINE) OHJEET


Ottaa Kolkisiiniä lääkärin ohjeen mukaan!

Ottaa Colchicum suun kanssa tai ilman ruokaa.
Älä syö greippiä tai juo greippimehua käytät Colchicum.
Edelleen käyttää Colchicum vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä missaa mitään annosta.
Jos unohdat annoksen Colchicum, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Colchicum.

COLCHICUM (COLCHICINE) VARASTOINTI


Store Colchicum 77 astetta F (25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Colchicum poissa lasten ulottuvilta.
ÄLÄ käytä Colchicum jos:

olet allerginen jollekin vuonna Colchicum
potilas on lapsi kihti
sinulla on maksa-tai munuaisongelmia ja käytät myös tiettyjä muita lääkkeitä (esim. atatsanaviiri, klaritromysiini, indinaviiri, itrakonatsoli, ketokonatsoli, nefatsodoni, nelfinaviiri, ritonaviiri tai lääkettä, joka sisältää ritonaviiri, sakinaviiri, telitromysiini)

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Colchicum. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on verisairaus, vatsassa tai suolisto-ongelmia, sydänvaivoja tai maksa-tai munuaisongelmia tai jos saat dialyysihoitoa
jos olet huonossa kunnossa

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Colchicum. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Digoksiinin, fibraatit (esim. fenofibriinihappo), gemfibrotsiilia tai HMG-Co-reduktaasin estäjät (esim. simvastatiini), koska riski saada vakavia tai kuolemaan johtavia lihasten ongelmia voidaan korottaa
Aprepitantti, atatsanaviiri, klaritromysiini, siklosporiini, diltiatseemi, erytromysiini, flukonatsoli, HIV-proteaasin estäjät (esim. fosamprenaviiri), indinaviiri, itrakonatsoli, ketokonatsoli, nefatsodoni, nelfinaviiri Ranolatsiini, ritonaviiri tai lääkettä, joka sisältää ritonaviiri, sakinaviiri, telitromysiini tai verapamiilin koska ne voivat lisätä riskiä Colchicum n sivuvaikutuksia, kuten vakavia tai kuolemaan johtavia sivuvaikutuksia
Sympatomimeetit (esim. pseudoefedriini, albuterol), koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Colchicum voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeää tietoa turvallisuudesta

Älä ota enempää kuin suositeltu annos ilman lääkärin kanssa.
Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin käytät lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers), kun käytät Colchicum, se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.
Colchicum voi alentaa kykyä kehosi kykyä torjua infektioita. Vältä kosketusta ihmisten kanssa, jotka ovat vilustuminen tai infektioita. Kerro lääkärillesi, jos huomaat infektion oireita, kuten kuumetta, kurkkukipua, ihottumaa tai vilunväristykset.
Colchicum voi vähentää hyytymään muodostavien solujen (verihiutaleiden) veressä. Vältä toimista, jotka voivat aiheuttaa mustelmia tai vammoja. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on tumma, tervainen, tai veriset ulosteet.
Vahingossa nielty tai yliannostuksen Colchicum on ollut kohtalokas lapsilla ja aikuisilla. Pidä Colchicum poissa lasten ulottuvilta. Jos kyseessä on yliannostus, soita lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen heti.
Ellei pahoinvointia, oksentelua tai ripulia esiintyy, kysy lääkäriltäsi tapoja vähentää näitä vaikutuksia. Ota heti yhteys lääkäriin, jos koet vaikeaa tai jatkuvaa ripulia, pahoinvointia tai oksentelua.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Colchicum ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Harvoin, Colchicum voi laskea hedelmällisyyttä miehillä. Keskustele kysyttävää tai huolenaiheita lääkärisi kanssa.
Kolkisiinilla voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita, kuten virtsan testit punasolujen tai hemoglobiinin. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Colchicum.
Laboratoriotestit, mukaan lukien täydellisen verenkuvan, munuaisten toiminta ja maksan toimintaa, voidaan suorittaa, kun käytät Colchicum. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Colchicum varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset ja lihas-ja hermo ongelmia.
Colchicum tulee käyttää varoen lapsista 4 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Colchicum kun olet raskaana. Colchicum erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Colchicum, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, lievä kurkkukipu, pahoinvointi, vatsakipu tai kouristelua, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), kipua, aristusta tai heikkoutta (tai ilman kuumetta tai väsymystä), puutuminen tai pistely sormissa tai varpaissa, vaalea tai harmaa väri huulten, kielen tai kämmenten, vaikeaa tai jatkuvaa ripulia, pahoinvointia, vatsakipua tai oksentelua, infektion oireita (esim. kuume, vilunväristykset, vaikea tai jatkuva kurkkukipu ), epätavallinen verenvuoto tai mustelmat, epätavallinen väsymys tai heikkous.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Colchicum