Colicon (Bentyl) Suomessa

Osta ColiconOsta Colicon Suomessa Apteekki netistä 24/7!

COLICON (BENTYL) MERKINNÄT


Colicon käytetään hoitoon oireita ärtyvän suolen oireyhtymä. Colicon on antikolinerginen. Se toimii estämällä kemikaalin sileän lihaksen mahassa ja suolistossa, jolloin ne rentoutumaan, mikä vähentää kouristelua.

COLICON (BENTYL) OHJEET


Käytä Colicon kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Älä ota Colicon suurempia määriä, tai ottaa sen pidempään kuin suositeltu lääkäri.
Ottaa Colicon kanssa lasillinen vettä.
Jos unohdat annoksen Colicon, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Colicon.

COLICON (BENTYL) VARASTOINTI


Store Colicon huoneenlämmössä, alle 86 astetta F (30 astetta C). Suojeltava jäätymiseltä. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Colicon poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

COLICON (BENTYL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: disyklomiinihydrokloridi.

ÄLÄ käytä Colicon jos:

olet allerginen jollekin vuonna Colicon
olet ruokatorven tukkeutumista, maha-, suoli-tai virtsateiden
sinulla on sydänvaivoja, koska vakava verenvuoto
Sinulla on glaukooma
sinulla on ruokatorven tulehdus johtuu happo refluksi, voimattomuutta suoliston lihaksia ja krooninen tulehdus ja haavaumia suolen
sinulla on myasthenia gravis (sairaus, jossa lihakset tulevat asteittain halvaantunut)
olet imetät.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Colicon. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on krooninen tulehdus tai haavaumia suolen, ripuli, laajentuminen nujerrettu, hiatushernia, munuais-tai maksasairaus, hermoston sairaus, kilpirauhasen liikatoimintaa tai virtsateiden tukos tai säilyttäminen
jos sinulla on sydänsairaus, sydämen vajaatoiminta, historia nopea syke, tai korkea verenpaine.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Colicon. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Amantadiini, rytmihäiriölääkkeet (esim. kinidiini), antihistamiinit (esim. difenhydramiini), bentsodiatsepiinit (esim. diatsepaami), monoamiinioksidaasin (MAO) (esim. feneltsiini), huumausaineiden kipua lääketieteen (esim. meperidiini), nitraatteja (esim. nitroglyseriini, isosorbidi), nitriitit (esim. natrium nitriitti), fenotiatsiinit (esim. klooripromatsiini), sympatomimeetit (esim. pseudoefedriini) tai trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim. amitriptyliini), koska ne saattavat lisätä riskiä Colicon sivuvaikutuksia
Metoklopramidi tai fenotiatsiinit (esim. klooripromatsiini), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Colicon
Digoksiinin koska riski sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Colicon.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Colicon voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Colicon voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta, näön hämärtyminen tai huimaus. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Colicon varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Älä juo alkoholia tai käytä lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers), kun käytät Colicon, se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.
Colicon saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Älä ylikuumene kuumalla säällä tai kun ollaan aktiivisia; lämpöhalvaus saattaa esiintyä.
Colicon voi tehdä silmäsi herkempiä auringonvalolle. Se voi olla hyödyllistä käyttää aurinkolaseja.
Käytä Colicon varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Colicon ei pidä käyttää lapsille nuorempi 6 kuukautta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Colicon kun olet raskaana. Colicon erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Colicon.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Näön hämärtyminen, ummetus, vähentynyt hikoilu, univaikeudet, huimaus, uneliaisuus, suun kuivuminen, päänsärky, huimaus, makuaistin menetys, pahoinvointi, hermostuneisuus.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), levottomuus, sekavuus, ripuli, vaikea tarkentaa silmäsi, liikkumisen vaikeus, vaikea puhua; Virtsaamisvaikeuksia , sekavuus, voimistuminen hyvinvoinnin, pyörtyminen, hallusinaatiot, hakkaa rinnassa, sydämen tykytys, lyhytaikaisen muistin menetys, epätavallinen heikkous, oksentelu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Colicon