Colospasmin (Colospa) Suomessa

Osta ColospasminOsta Colospasmin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

COLOSPASMIN (COLOSPA) MERKINNÄT


Colospasmin estää hermosignaalit läpi lihaksen suolistossa. Se auttaa lihasten rentoutua, estää kivulias kouristus.

COLOSPASMIN (COLOSPA) OHJEET


Ottaa juuri sen verran kuin lääkärisi on sinulle Health Provider.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja ottaa lääkettä seuraavan säännöllisesti aikataulun. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat annos.

Annostus

Sinun pitäisi ottaa 135 mg Colospasmin hydrokloridi (1 tabletti) 3 kertaa päivässä ennen aterioita. Muutaman viikon hoidon, kun terveys-antavat vaikutus on saatu, annosta voidaan vähitellen laskea.

COLOSPASMIN (COLOSPA) VARASTOINTI


Säilytettäväksi huoneenlämmössä tiukasti suljetussa astiassa, lämmöltä ja valolta.

Käytä Colospasmin varoen seuraavissa tapauksissa: epäonnistuminen funktio osan suoliston aiheuttaa tukos (suolen lamaantuminen); elinikäinen perinnöllinen veren sairauksia, jotka voivat aiheuttaa erilaisia ​​oireita, kuten mielenterveysongelmat (porphyrias).

Jos kuitenkin tulet raskaaksi, neuvotella lääkärin kanssa ja keskustella hyödyt ja riskit ottaen Colospasmin kun raskaus. Turvallisuutta Colospasmin 135 mg raskauden aikana ei ole osoitettu. Jos olet tai tulee imettäminen vauvaa, kun käytät Colospasmin, neuvotella lääkärin kanssa ja keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle. Haitallisia vaikutuksia ei tunneta, jos käytät lääkettä imetyksen vauva.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset voivat aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai estää lääketieteen tekemästä työtään. Jotkut lääkkeet tai sairaudet voivat olla yhteisvaikutuksia tätä lääkettä. Ilmoita lääkärillesi tai apteekkiin kaikista reseptiä ja over-the-counter medicine, että käytät.

Sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa, jos sinulla on haittavaikutuksia erityisesti kiusallinen alla: Ummetus, sekavuus, agitaatio.

Lisätietoja muista mahdollisista riskeistä tätä lääkettä, lue tiedot lääkkeen kanssa tai ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Yliannostuksen oireita ei tunneta.

Osta Colospasmin