Combithyrex (Levothroid) Suomessa

Osta CombithyrexOsta Combithyrex Suomessa Apteekki netistä 24/7!

COMBITHYREX (LEVOTHROID) MERKINNÄT


Combithyrex on tarkoitettu hoitoon hypotyreoosi korvaavana tai täydentävä hoito synnynnäinen tai hankittu kilpirauhasen tahansa etiologiasta, paitsi ohimenevä kilpirauhasen aikana toipumisvaiheessa subakuutti kilpirauhastulehdus.

Erityiset merkinnät ovat: ensisijainen (thyroidal), keskiasteen (aivolisäkkeen), ja kolmannen asteen (hypotalamuksen) kilpirauhasen vajaatoiminta ja subkliininen hypotyreoosi. Ensisijainen kilpirauhasen vajaatoiminta voi johtua toiminnalliset häiriöt, ensisijainen surkastuminen, osittain tai kokonaan synnynnäinen puuttuminen kilpirauhanen, tai leikkauksen vaikutuksia, säteilyä tai huumeita, tai ilman läsnäoloa struuma.

COMBITHYREX (LEVOTHROID) OHJEET


Käytä Combithyrex kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Combithyrex suun tyhjään mahaan vähintään puolet tai yksi tunti ennen aamiaista.
Älä ota Antasidi tai tuote, joka on rauta-tai kalsiumin se 4 tunnin sisällä ottaen Combithyrex.
Jos potilas on lapsi tai jos et pysty nielemään tabletin kokonaisena, voit murskata oikean annoksen lääkettä. Lisää murskattu lääkettä 1-2 tl (5-10 ml) vettä. Sekoita hyvin. Käytä lusikalla tai tiputin antaa lääkettä niin pian kuin mahdollista. Älä säilytä seosta myöhempää käyttöä varten. Älä sekoita murskattu tabletteja soija äidinmaidonkorviketta. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää.
Combithyrex toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.
Edelleen otettava Combithyrex vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä missaa mitään annosta.
Se voi kestää useita viikkoja, ennen kuin huomaat parannusta teidän oireita. Älä lopeta tai muuta annosta Combithyrex ensin lääkärin kanssa.
Jos unohdat annoksen Combithyrex, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Combithyrex.

COMBITHYREX (LEVOTHROID) VARASTOINTI


Store Combithyrex välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Suojaa lämmöltä, valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Combithyrex poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

COMBITHYREX (LEVOTHROID) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Levothyroxine.

ÄLÄ käytä Combithyrex jos:

olet allerginen jollekin vuonna Combithyrex
sinulla on hoitamaton lisämunuaisen ongelmia tai korkean kilpirauhashormonitasoihin
sinulla on ollut hiljattain sydänkohtaus.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Combithyrex. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on vaikeuksia niellä, sydän-tai verisuoni ongelmia (esim. sepelvaltimotauti), korkea verenpaine, veren hyytymistä tai verenvuoto-ongelmia, anemia, diabetes, luun ongelmia (esim. osteoporoosi), hedelmällisyyteen ongelmia, aivolisäkkeen ongelmia, lisämunuaisen ongelmia tai muita kilpirauhasen ongelmia
jos sinulla on ongelmia vaimentava ravitsemus mahassa tai suolistossa kehoosi
jos sinulla on ollut hiljattain leikkaus tai on tuleva leikkaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Combithyrex. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Monet reseptiä ja nonprescription lääkkeet (esim. käytetään infektioiden, tulehdus, kipu ja särky, nenän tukkoisuus, astma, korkea verenpaine, sydämen rytmihäiriöitä tai muita sydänvaivoja, verenohennuslääkkeitä, mielenterveyden tai mielialan ongelmia, masennus, diabetes, muita kilpirauhasen ongelmia, korkea kolesteroli, hepatiitti, laihtuminen, närästys, syntyvyyden, hormonikorvaushoito, kasvuhormonin vajaus, syöpä, kouristukset), ja monivitamiini tuotteita voivat olla vuorovaikutuksessa Combithyrex, mikä lisää haittavaikutusten riskiä tai lisääntyvä tehottomuus.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Combithyrex voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

On tärkeää ottaa Combithyrex juuri niin kuin on määrätty. Älä ota enempää kuin määrätty annos ilman lääkärin kanssa.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Combithyrex ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Diabetes potilaat - Combithyrex saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Elintarvikkeita, jotka sisältävät soija jauhoja (mukaan lukien äidinmaidonkorvike), puuvillansiemenjauhosta, saksanpähkinät tai ravintokuitua saattaa vähentää imeytymistä Combithyrex. Kerro lääkärillesi, jos ruokavalio sisältää kaikki näitä elintarvikkeita. Lääkäri saattaa joutua muuttamaan annosta Combithyrex.
Lievä hiustenlähtö voi harvoin esiintyä ensimmäisten kuukausien hoidon Combithyrex. Tämä on yleensä väliaikainen. Hakeudu lääkäriin, jos hiustenlähtö on vakavaa tai jatkuvaa.
Laboratoriotestit, mukaan lukien kilpirauhashormonin taso ja kasvu tarkastukset voidaan suorittaa, kun käytät Combithyrex. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Combithyrex varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti sydänoireita.
Lapset ja nuoret saattavat tarvita säännöllistä kasvun varalta kun he ottavat Combithyrex.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Lääkäri saattaa joutua muuttamaan annosta Combithyrex. Combithyrex erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Combithyrex, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Ei yleisiä haittavaikutuksia on raportoitu käytön Combithyrex.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeus, punastuminen, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheyttä); ruokahalun muutokset, muutokset kuukautiset, rintakipu, ripuli; liiallinen hikoilu, nopea tai epäsäännöllinen syke, kuume, lämpö-intoleranssi, nivelkipu, jalkakrampit, mielenterveyden tai mielialan muutokset (esim. ahdistuneisuus, ärtyisyys, hermostuneisuus), lihasheikkoutta, kouristuksia, vaikeaa tai jatkuvaa päänsärkyä tai väsymystä, hengenahdistus, vatsan kouristukset, vapina, univaikeudet, epätavallinen painonnousua tai laihtuminen, oksentelu, hengityksen vinkuminen.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Combithyrex