Compazine Suomessa

Osta CompazineOsta Compazine Suomessa Apteekki netistä 24/7!

COMPAZINE MERKINNÄT


Compazine käytetään ohjaamaan vaikeaa pahoinvointia ja oksentelua ja skitsofrenian hoitoon. Sitä käytetään myös lyhyellä aikavälillä (4 viikkoa) hoitoon yleistynyt nonpsychotic ahdistusta. Compazine on fenotiatsiini. Se toimii estämällä tiettyjen kemiallisten (dopamiini) aivoissa.

COMPAZINE OHJEET


Käytä Compazine kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Compazine suun kanssa tai ilman ruokaa.
Jos unohdat annoksen Compazine, ota se mahdollisimman pian. Jos se melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Compazine.

COMPAZINE VARASTOINTI


Store Compazine huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Compazine poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

COMPAZINE LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Prochlorperazine.

ÄLÄ käytä Compazine jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Compazine tai samankaltaiset lääkkeet
käytät suuria määriä keskushermostoa lamaavat lääkkeet (esim. alkoholi, barbituraatit, unilääkkeet)
käytät astemitsolia, sisapridia tai terfenadiinia
sinulla on vaikea keskushermoston lamaantumista.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Compazine. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on sydänsairaus, keskushermoston lamaantumista, veren ongelmia, maksasairaus, alhainen verenpaine, kohonnut silmänpaine, neuroleptioireyhtymäksi, tardiivi dyskinesia, luuytimen ongelmia, epätavalliset lihasten liikkeet, Parkinsonin tauti, alttius glaukooma, Reyen oireyhtymä, eturauhasen ongelmia, tai kouristuskohtauksia, tai sinulla on alkoholismi.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Compazine. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Antikolinergit (esim. difenhydramiini, oksibutyniini, skopolamiini) tai litium koska ne heikentävät Compazine tehokkuutta
Angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjät (esim. enalapriili), antikolinergit (esim. difenhydramiini, oksibutyniini, skopolamiini), yleisanesteetit (esim. tiopentaali), haloperidoli, metyylidopan tai trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim. amitriptyliini), koska haittavaikutusten vaikutuksia, kuten kouristuksia, voidaan korottaa
ACE: n estäjät (esim. enalapriili), antikolinergit (esim. difenhydramiini, oksibutyniini, skopolamiini), astemitsolin, sisapridin, dofetilidi, haloperidoli, hydantoiinit (esim. fenytoiini), metyylidopan, metritsamidi, naltreksoni, polypeptidiantibioottt (esim. aktinomysiini), serotoniinireseptorin antagonisti antiemeetit (esim. ondansetroni), terfenadiini, tramadoli, tratsodonihoito tai trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim. amitriptyliini), koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Compazine
Bromokriptiinin guanetidiini levodopa, tai pergolidi koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Compazine
Litium koska odottamattomia myrkyllisiä vaikutuksia saattaa esiintyä.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Compazine voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Compazine voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta, näön hämärtyminen tai huimaus. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Compazine varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Compazine saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Älä juo alkoholia tai käytä lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers), kun käytät Compazine, se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Compazine ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Compazine voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Compazine. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Vältä äärimmäistä kuumuutta ottaen Compazine.
Potilaat, jotka tulee ottaa selkäydin leikkaus pitäisi lopettaa Compazine vähintään 48 tuntia ennen leikkausta. Älä käytä Compazine vähintään 24 tuntia leikkauksen jälkeen ja älä käytä sitä valvoa pahoinvointi ja oksentelu, joka on tapahtunut ennen tai jälkeen leikkauksen.
Neuroleptioireyhtymäksi (NMS) on mahdollisesti kuolemaan oireyhtymä, joka voi johtua Compazine. Oireita voivat olla kuume, lihasjäykkyys, sekavuus, epänormaalit ajatukset, nopea tai epäsäännöllinen syke, ja hikoilu. Ota yhteys lääkäriisi välittömästi, jos sinulla on jokin näistä oireista.
Käytä Compazine varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Compazine ei tule käyttää lapsilla, jotka joutuvat leikkaus, jotka ovat nuorempia 2 vuotta, tai jotka painavat alle 20 kiloa, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Compazine kun olet raskaana. Compazine erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Compazine, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Näön hämärtyminen, vilunväristykset, ummetus, huimaus, uneliaisuus, suun kuivuminen, hermostuneisuus, nenän tukkoisuus, unettomuus.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), levottomuus, psyykkisen kykyjä, kuten ei saatu vastauksia omaan ympäristöönsä, muutokset rinnoissa; muutokset kuukautiskierron ajan, näköhäiriöt, nielemisvaikeudet, kuolaaminen, hikoilu, kuume, kyvyttömyys liikkua silmät, lisääntynyt kehon lämpöä, tahattomat kielen, kasvojen, suun tai leuan (esim. pullistuma kielen, turvotusta posket, puckering suun, puremisliikkeet), epäsäännöllinen tai nopea syke, naamio-kuten kasvojen, lihaskouristuksia kasvojen, kaulan tai takaisin, lihasjäykkyyttä, pitkittynyt tai kivulias erektio; levottomuus, lihasjäykkyys, laahustavat kävelymatkan, kurkkukipu, jännitystä jaloissa; vapina, nykiminen tai kiertämällä liikkeitä, epätavallinen silmän liikkeitä, heikkous käsissä tai jaloissa, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Compazine