Conmy (Hytrin) Suomessa

Osta ConmyOsta Conmy Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CONMY (HYTRIN) MERKINNÄT


Conmy käytetään hoitoon korkea verenpaine ja hoitoon oireita eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH). Conmy on alfa-salpaaja. Se toimii rentouttava lihaksia verisuonissa, mikä johtaa verenpaineen aleneminen. BPH, alfa-salpaajat työtä lieventämällä lihasten ympärille virtsaputken (putki, joka valuu virtsaa rakko), mikä parantaa virtsateiden oireita.

CONMY (HYTRIN) OHJEET


Käytä Conmy kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Conmy suun kanssa tai ilman ruokaa.
Conmy voi aiheuttaa äkillisen verenpaineen laskua ensimmäisen annoksen jälkeen. Ota ensimmäinen annos nukkumaan mennessä. Jos nouset ylös yöllä, istumaan hitaasti, sitten seisomaan hitaasti.
Jos unohdat annoksen Conmy, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla. Jos useampi kuin yksi annos jää väliin, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Conmy.

CONMY (HYTRIN) VARASTOINTI


Store Conmy huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Conmy poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CONMY (HYTRIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: teratsosiinihydrokloridi.

ÄLÄ käytä Conmy jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Conmy tai vastaavat lääkkeet (esim. pratsosiini).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Conmy. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on eturauhasen syöpä, angina pectoris, sydänsairaus tai munuaisten tai maksan vajaatoimintaa
jos sinun tulee ottaa silmäleikkaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Conmy. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Fosfodiesteraasi tyyppi 5 (PDE5) estäjiä (esim. sildenafiilia) tai verapamiilin, koska vakavia huimausta, pyörrytystä tai pyörtymistä saattaa esiintyä.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Conmy voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Conmy voivat aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta, näön hämärtyminen tai huimaus. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Conmy varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Älä juo alkoholia tai käytä lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers), kun käytät Conmy, se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.
Conmy voi aiheuttaa äkillisen verenpaineen laskua ensimmäisen annoksen jälkeen. Ota ensimmäinen annos nukkumaan mennessä. Jos nouset ylös yöllä, istumaan hitaasti, sitten seisomaan hitaasti. Tämä auttaa vähentämään pyörrytystä tai huimausta. Nämä vaikutukset ovat todennäköisempiä, kun muutaman ensimmäisen annoksen tai jos annos on lisääntynyt, mutta voi tapahtua milloin tahansa, kun käytät lääkettä. Se voi ilmetä myös, jos lopetat lääkkeen ja käynnistä hoitoa.
Conmy saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Potilaat, jotka ottavat lääkettä korkean verenpaineen usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Muista ottaa lääkkeesi, vaikka et voi tuntea "normaali". Kerro lääkärille, jos sinulle kehittyy uusia oireita.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos ilman lääkärin kanssa.
Conmy voi harvoin aiheuttaa pitkittynyt, kivulias erektio. Tämä voisi tapahtua, vaikka et ole seksiä. Jos tätä ei hoideta heti, se voisi johtaa pysyvään seksuaalinen ongelmia, kuten impotenssi. Ota heti yhteys lääkäriin, jos näin tapahtuu.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Conmy ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus (mukaan lukien silmäleikkaus).
Laboratoriotesteissä, kuten verenpaine, voidaan suorittaa, kun käytät Conmy. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Conmy ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Conmy kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Conmy erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Conmy, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Huimaus, uneliaisuus, huimaus, nenän tukkoisuus, pahoinvointi, heikkous.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöt, rintakipu, vähentynyt seksuaalinen halu tai kyky, pyörtyminen, nopea , hidas tai epäsäännöllinen syke, kivulias, pitkittynyt erektio, vaikea tai pitkäkestoinen huimaus tai päänsärky; hengenahdistus, nilkkojen turvotus, jalat tai kädet.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Conmy