Conmycin (Sumycin) Suomessa

Osta ConmycinOsta Conmycin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CONMYCIN (SUMYCIN) MERKINNÄT


Conmycin käytetään aiheuttamien infektioiden hoidossa tietyt bakteerit. Conmycin on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastaa kasvua herkkien bakteerien häiritsemällä proteiinien tuotannon bakteerien tarvitsemia kasvaa. Hidastaa bakteerien kasvua mahdollistaa elimistön puolustusmekanismeja tuhota ne.

CONMYCIN (SUMYCIN) OHJEET


Käytä Conmycin kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Conmycin suun tyhjään mahaan vähintään 1 tunti ennen ateriaa tai 2 tuntia ruokailun jälkeen.
Ottaa Conmycin täysi lasillinen vettä (8 oz/240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Conmycin.
Jos käytät lisäksi antasideja, jotka sisältävät alumiinia, kalsiumia tai magnesiumia; sisältäviä valmisteita vismuttia, rautaa, sinkkiä tai natriumbikarbonaattia, tai kalsiumia rikas elintarvikkeita (esim. maito, maitotuotteet, kalsium-rikastettu mehut), älä ota niitä kuluessa 2 3 tuntia, ennen kuin tai sen jälkeen, kun Conmycin. Tarkista lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysyttävää.
Selvittää infektio kokonaan, ota Conmycin koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Conmycin, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Conmycin.

CONMYCIN (SUMYCIN) VARASTOINTI


Store Conmycin huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C), tiiviisti suljetussa, valoa kestävä säiliö. Suojaa lämmöltä, kosteudelta, ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Conmycin poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CONMYCIN (SUMYCIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: tetrasykliinihydrokloridi.

ÄLÄ käytä Conmycin jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Conmycin tai muita tetrasykliiniantibiootit (esim. doksisykliini)
käytät acitretin tai metoksifluraani.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Conmycin. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ripuli, vatsa infektio tai munuaisongelmia.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Conmycin. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Asitretiini tai lopettamisen jälkeen, koska sivuvaikutusten, kuten kohonnut paine ympäröivä neste aivoihin, voi esiintyä
Digoksiini, metotreksaatti, metoksifluraani tai oraalisten antikoagulanttien (esim. varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Conmycin
Atovakvoni, litium, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai penisilliinit (esim. amoksisilliini), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Conmycin.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Conmycin voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Conmycin voi aiheuttaa huimausta tai näön hämärtymistä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Conmycin varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Muista käyttää Conmycin koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Conmycin voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Conmycin. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Älä käytä viimeisen päivämäärän. Vanhentunut lääke on erittäin myrkyllistä munuaisiin.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Conmycin voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Conmycin. Raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Lab testit voidaan suorittaa, kun käytät Conmycin. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käyttö Conmycin lapsilla voi aiheuttaa pysyvää väriään hampaat.
Conmycin tulee käyttää varoen lapsista 8 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja peto-ruokinta: Conmycin on todettu aiheuttavan haittaa sikiölle. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Conmycin kun olet raskaana. Conmycin erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Conmycin.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Musta karvainen kielen, näön hämärtyminen, tilaa vieviä löysät ulosteet, ripuli, nielemisvaikeudet, kuume, päänsärky, nokkosihottuma, äänen käheys, ruoansulatushäiriöt, tulehdus tai punoitus kielen, nivelkivut, ruokahaluttomuus, suun haavaumat, pahoinvointi, ihottuma, herkkyys auringonvalolle; kurkkukipu, vatsakipu, turvotus ja kutina peräsuolessa.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), infektio (kuume, vilunväristykset, kurkkukipu), kutina, pahoinvointi, vaikea ihon reaktio aurinko, emättimen ärsytystä tai vastuuvapauden, oksentelu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Conmycin