Cortizeme (Deltasone) Suomessa

Osta CortizemeOsta Cortizeme Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CORTIZEME (DELTASONE) MERKINNÄT


Cortizeme hoidetaan monia erilaisia ​​sairauksia, kuten allergiset sairaudet, ihosairauksia, haavainen paksusuolen tulehdus, niveltulehdus, lupus, psoriasis, tai hengitysvaikeuksia. Cortizeme on luokan huumeita kutsutaan steroideja. Cortizeme estää vapauttamista aineita elimistössä, joka aiheuttaa tulehduksen.

CORTIZEME (DELTASONE) OHJEET


Ottaa Cortizeme juuri sellaisena kuin se oli määrätty sinulle.

Ottaa Cortizeme suun ruoan kanssa.
Älä ota Cortizeme suurempia määriä, tai ottaa sen pidempään kuin suositeltu lääkäri. Noudata resepti-etiketissä.
Lääkäri voi joskus muuttaa annosta varmista, että saat parhaat tulokset Cortizeme.
Sinun steroidi lääkitys voidaan joutua muuttamaan, jos sinulla on epätavallisia stressiin, kuten vakava sairaus, kuumetta tai infektio, tai jos sinulla on leikkaus tai hätätapaus. Kerro lääkärille kaikista tällaista tilannetta, että vaikuttaa sinuun.
Jos unohdat annoksen Cortizeme, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.
Älä lopeta Cortizeme yhtäkkiä, tai sinulla voisi olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten välttää vieroitusoireita lopettamisen lääkitys.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Cortizeme.

CORTIZEME (DELTASONE) VARASTOINTI


Store Cortizeme huoneenlämmössä välillä 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Cortizeme poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CORTIZEME (DELTASONE) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Prednisone.

ÄLÄ käytä Cortizeme jos:

olet allerginen jollekin vuonna Cortizeme
sinulla on systeeminen sieni-infektio
käytät parhaillaan mifepristoni.

Ota heti yhteys lääkäriin, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Cortizeme. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos olet suunniteltu rokotus eläviä viruksia rokotteen (esim. isorokko)
jos sinulla on kilpirauhasen vajaatoiminta, maksa-tai munuaisongelmia, diabetes tai haavainen paksusuolen tulehdus
jos sinulla on sydänvaivoja, ruokatorvitulehdus, gastriitti, mahalaukun tukkeuma tai perforaatio tai haavauma
jos sinulla on ollut mielenterveysongelmia, kuten masennusta
jos sinulla on herpes infektio silmässä tai mikä tahansa muu infektio (bakteeri-, sieni-tai virus), on tai on äskettäin ollut tuberkuloosi (TB) tai positiivisiksi TB, tuhkarokko tai vesirokko.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Cortizeme. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Barbituraatit (esim. fenobarbitaali), karbamatsepiini, hydantoiinit (esim. fenytoiini) tai rifampisiinin koska tehokkuutta Cortizeme voi pienentyä
Klaritromysiini atsolisienilääkkeet (esim. ketokonatsoli), steroideihin ehkäisyvalmisteiden (esim. desogestreelin) tai troleandomysiinin koska sivuvaikutuksia, kuten heikkous, sekavuus, lihaskipu, nivelkipu tai alhainen verensokeri, voi ilmetä
Metotreksaattia tai ritodriinin koska toimet ja sivuvaikutuksia näistä lääkkeistä voidaan korottaa
Hydantoiinit (esim. fenytoiini), mifepristonin tai eläviä rokotteita, koska näiden lääkkeiden tehoa voidaan pienentää
Antikoagulantteja (esim. varfariini) tai aspiriini, koska toimet ja sivuvaikutuksia näistä lääkkeistä voi suurentaa tai pienentää.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Cortizeme voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Cortizeme tekee sinusta alttiimpia sairauksille, varsinkin jos otat sen pitkäksi aikaa. Tartuntavaaran välttämällä kosketuksiin ihmisten kanssa, jotka ovat vilustuminen tai muita infektioita. Jos olet alttiina vesirokko, tuhkarokko tai TB ottaen Cortizeme tai 12 kuukauden kuluessa lopettamisen jälkeen Cortizeme, soita lääkärille. Ilmoita mahdollisista vammoista tai merkkejä infektion (kuume, kurkkukipu, kipu virtsatessa, tai lihassärkyä), että hoidon aikana ja 12 kuukauden kuluessa lopettamisen jälkeen Cortizeme. Annostasi saatetaan joutua muuttamaan tai saatat joutua aloitat Cortizeme uudelleen.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Cortizeme ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Cortizeme voi aiheuttaa nousu verenpaine, suolaa ja vettä pidättyminen ja kaliumin menetys. Saatat joutua rajoittamaan suolan käyttöä ja ottaa kalsiumia.
Cortizeme voi aiheuttaa kalsiumin menetys ja edistää osteoporoosin. Ottaa riittävän kalsiumin ja D-vitamiinilisää.
Älä saada elävä rokote, varsinkin isorokko, kun käytät Cortizeme.
Diabetes potilaat - Cortizeme saattaa vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Lab testit voidaan suorittaa, kun käytät Cortizeme. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Imeväisten ja lasten pitkäaikaishoidossa on seurattava tiiviisti terveydenhuollon tarjoaja.
Kortikosteroidit saattavat vaikuttaa kasvuvauhti lapsille ja nuorille joissakin tapauksissa. He voivat tarvita säännöllistä kasvun varalta kun he ottavat Cortizeme.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Cortizeme kun olet raskaana. Cortizeme erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Cortizeme, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Univaikeudet; tunne kiertoliikkeeseen, ruokahalun lisääntyminen, lisääntynyt hikoilu, ruoansulatushäiriöt, mielialan muutokset, hermostuneisuus.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), ruokahalun menetys, musta, tervainen uloste, muutokset kuukautiset, kouristukset, masennus, ripuli; huimaus, voimistuminen hyvinvoinnin, kuume, yleinen kehon vaivat, päänsärky, kohonnut silmän, nivel-tai lihaskipu, mielialanvaihtelut, lihasheikkoutta, persoonallisuuden muutoksia, pitkäaikainen kurkkukipu, kylmä, tai kuumetta, turvotusta kasvojen , voimakas pahoinvointi tai oksentelu, turvotus jalkojen ja jalkaterien, epätavallinen painonnousu, oksentelu materiaalia, joka näyttää kahvinporot, heikkous, laihtuminen.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Cortizeme