Coverex (Aceon) Suomessa

Osta CoverexOsta Coverex Suomessa Apteekki netistä 24/7!

COVEREX (ACEON) MERKINNÄT


Coverex käytetään hoitoon korkea verenpaine. Coverex on angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjä. Se toimii estämällä ACE, entsyymi, joka osallistuu kaventunut verisuonia ja aiheuttaa natriumin ja nesteen kertyminen munuaisten kautta. Tämä aiheuttaa verisuonten rentoutumaan, jolloin veren virtauksen vapaammin ja alhaisemmalla paineella, ja lisäämällä sydämen kykyä pumpata verta joidenkin sydämen vajaatoimintaa.

COVEREX (ACEON) OHJEET


Käytä Coverex kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Voit ottaa Coverex ruoan kanssa tai ilman.
Ottaa Coverex säännöllisesti saada eniten hyötyä siitä. Kun Coverex samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistamaan lääkkeen. Jatkat Coverex vaikka tunnet olosi hyväksi.
Jos unohdat annoksen Coverex, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Coverex.

COVEREX (ACEON) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Perindopriilierbumiinia.

COVEREX (ACEON) VARASTOINTI


Store Coverex huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Älä varastoi lämpöä, valoa ja kosteutta. Pidä Coverex poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ÄLÄ käytä Coverex jos:

olet allerginen jollekin vuonna Coverex
olet toisen tai kolmannen raskauskolmanneksen
sinulla on ollut jättiläinen nokkosihottumaa tai ihon tulehduksen aiheuttama ACE-estäjät
käytät tai olet dekstraanisulfaatti viimeisten 3 päivää.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Coverex. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut jättiläinen nokkosihottumaa tai ihon tulehdus tai ihon kovettuminen tai elinten
jos sinulla on luuytimen depressio, verisuoni ongelmia aivoissa (mukaan lukien aivohalvaus), tai vaikea immuunijärjestelmän sairaus
jos saat dialyysihoitoa
jos sinulla on korkea veren kaliumpitoisuus, alhainen veren natriumpitoisuus tai ovat natrium-dieetille
jos sinulla on iskeeminen sydän-, maksa-tai munuaisongelmia (mukaan lukien siirto), tai lupus, tai olet kuivattu.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Coverex. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Indomethacin, steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID) (esim. ibuprofeeni) tai salisylaatit (esim. aspiriini), koska tehokkuus Coverex voi pienentyä
Klotsapiini, siklosporiinin, dekstraanisulfaatti, HMG-CoA reduktaasin estäjät (esim. simvastatiini), indometasiinia, mannitoli, tulehduskipulääkkeet (esim. ibuprofeeni), pergolidi, fentiatsiinien (esim. klooripromatsiini),, kaliumia säästävät diureetit (esim. triamtereeni), tiatsididiureettien (esim. hydroklooritiatsidi) tai trimetopriimi koska toimet ja sivuvaikutuksia Coverex ja nämä lääkkeet voivat lisätä.
Rauta, litium, sulfonyyliureoita (esim. glyburidi) tai tiopuriinit (esim. atsatiopriini), koska toimet ja sivuvaikutuksia näistä lääkkeistä voidaan korottaa.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Coverex voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Coverex voi aiheuttaa huimausta tai pyörrytystä. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista ennen kuin tiedät miten reagoit Coverex. Käyttämällä Coverex yksin, yhdessä muiden lääkkeiden tai alkoholin kanssa saattaa heikentää kykyäsi ajaa autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä.
Huimausta tai saattaa ilmetä, jos seisomaan liian nopeasti makuulta tai istuma-asennosta. Vältä äkillisiä asennon.
Juoda runsaasti nestettä ottaen Coverex ja välttää ryhtymästä toimiin, jotka aiheuttavat liiallinen hikoilu. Kuivuminen, liiallinen hikoilu, oksentelua tai ripulia voi johtaa verenpaineen lasku. Ota yhteys terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä tapahtuu.
Pysyviä, kuiva yskä saattaa esiintyä. Kerro lääkärillesi, jos näin tapahtuu. Recovery on nopea, kun lääkkeen käyttö lopetetaan.
Potilaiden, joilla hoidetaan korkeaa verenpainetta usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamista. Jatka ottamassa lääkettä, vaikka et voi tuntea aivan "normaali". Ota yhteyttä lääkäriisi tai apteekkiin uusia oireita.
Musta potilailla on suurempi riski saada tiettyjä haittavaikutuksia, ne eivät ehkä reagoi yhtä hyvin Coverex kuin muiden rotujen potilailla.
Ennen kuin mitään sairaanhoitoa tai hammashoitoa, ensihoito, tai leikkaus, kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät Coverex.
Coverex saattaa alentaa vastustuskykyä infektioita vastaan. Tartuntavaaran välttämällä kosketusta ihmisten kanssa vilustuminen tai muita infektioita. Älä kosketa sinua silmiin tai nenän sisään ellet ole pestävä kädet ensin.
Älä käytä kaliumia sisältävät suolan korvikkeet keskustelematta ensin teidän terveydenhuollon tarjoaja.
Se voi kestää useita viikkoja Coverex töihin. Älä lopeta Coverex tarkistamatta teidän terveydenhuollon tarjoaja.
Laboratoriotesteissä, kuten maksan toiminta, munuaisten toiminta, verenpaine, veren määrä ja veren elektrolyyttejä, voidaan suorittaa seurata edistymistä tai tarkistaa sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Varovaisuutta on käytettäessä Coverex vanhuksilla, koska ne voivat olla herkempiä sen vaikutukset, erityisesti huimausta ja ihottuma.
Lasten tulisi käyttää Coverex äärimmäisen varovasti. Turvallisuutta ja tehokkuutta ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Coverex on todettu aiheuttavan haittaa sikiölle. Jos tulet raskaaksi, keskustele lääkärisi kanssa hyödyt ja riskit käytössä Coverex raskauden aikana. Ei tiedetä, Coverex erittyy äidinmaitoon. Älä imetä ottaen Coverex.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Epänormaali ihon tunne, käsien ja jalkojen kipu, selkäkipu, yskä, masennus, ripuli, huimaus, uneliaisuus, päänsärky, huimaus, pahoinvointi, vuotava nenä, heikkous.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), muutos virtsaneritystä, rintakipu, virtsan tummumista, nielemisvaikeudet, pyörtyminen, nopea tai epäsäännöllinen syke, kuume, äänen käheys, hakkaa rinnassa, pitkittynyt pahoinvointi, oksentelu tai ripuli, vaikea huimaus tai pyörtyminen, kurkkukipu, käsien, jalkojen, kasvojen, huulten, silmien, kurkun, kielen tai runko, epätavallinen yhteinen kipu, epätavallinen lihaskipu, kouristukset, tai heikkous, epätavallinen vatsakipu, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Coverex