Curakne (Accutane) Suomessa

Osta CurakneOsta Curakne Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CURAKNE (ACCUTANE) MERKINNÄT


Curakne on annettu potilaille hoitoon vaikea akne, jotka eivät reagoi muihin lääkkeisiin. Curakne on retinoidia. Se vähentää ihon öljyn tuotanto, ominaisuuksia muuttamalla ihon öljyä, ja estää epänormaalin ihon kovettuminen.

CURAKNE (ACCUTANE) OHJEET


Käytä Curakne kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Curakne suun ruoan kanssa.
Niele kapseli lasillinen vettä tai muuta nestettä. Älä riko, murskaa, pureskele tai imeä kapselin ennen nielemistä. Tämä auttaa estämään lääkitys kapselin sisällä ärsyttää kurkun.
Saat parhaat tulokset, ottaa Curakne säännöllisesti. Curakne samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistamaan lääkkeen.
Jos unohdat annoksen Curakne, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Curakne.

CURAKNE (ACCUTANE) VARASTOINTI


Store Curakne huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Säilytä tiiviisti suljetussa astiassa. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Curakne poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CURAKNE (ACCUTANE) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Isotretinoin.

ÄLÄ käytä Curakne jos:

olet allerginen jollekin vuonna Curakne
olet raskaana, suunnittelet raskautta tai tulet raskaaksi Curakne
olet imetät
käytät Tetrasykliiniantibiooteille tai vitamiini-tyypin lääkkeet (esim. etretinaatti, vitamiini).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Curakne. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos olet nainen ja voi käyttää 2 keinoista syntyvyyden tai välttää yhdyntää
jos sinulla on diabetes, suvussa diabetes, korkea veren kolesteroli-tai triglyseridipitoisuus, psykiatriset häiriöt, itsemurha-ajatukset, maksasairaus, haimatulehdus, luukato tilassa (esimerkiksi osteoporoosi), alentunut luuntiheys, syömishäiriö, vaikea ripuli, peräsuolen verenvuoto, kuulo-ongelmia, korvien soiminen, tai vatsakipu.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Curakne. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Tetrasykliinit koska riski kasvaa aivopaineesta
Mäkikuisma koska epäonnistumisen riski hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden (esim. ehkäisypillereitä)
Vitamiini-tyypin lääkkeet (esim. etretinaatti, vitamiini), koska ne saattavat lisätä riskiä Curakne sivuvaikutuksia
Kortikosteroidit (esim. prednisoni) tai fenytoiini koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Curakne
Keltarauhashormonia vain syntyvyyden (esim. "mini-pilleri"), koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Curakne.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Curakne voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Curakne voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Curakne varoen. Älä aja autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Äkillinen lasku hämäränäkö voi esiintyä, kun otat Curakne. Ole varovainen, kun ajetaan pimeässä ja välttää ajamista yöllä, jos koet hämäränäön heikentyminen.
Jos käytät piilolinssejä, sinulla voi olla vaikeuksia käyttänyt niitä aikana ja hoidon jälkeen.
Älä anna verta ottaen Curakne ja 1 kuukauden ajan hoidon Curakne.
Älä juo alkoholia Curakne.
Aknen pahenemista saattaa esiintyä ensimmäisen osan hoidon. Tätä ei voida pitää vika tai tarvetta lopettaa lääkkeen.
Estämään halkeilua huulet, käytä huuli kosteusvoidetta tai balsamia.
Ei tarvitse kosmeettisia menettelyt tasoittaa ihoa, kuten vahaus, dermabrasion tai laser menettelyjä, kun olet Curakne ja vähintään 6 kuukautta lopettamisen jälkeen. Curakne voi lisätä mahdollisuus arpia näistä menettelyistä.
Curakne voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Curakne. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Jotkut potilaat, ottaen Curakne tai pian sen lopettamisen jälkeen se on tullut masentunut tai kehittyi vakavia mielenterveysongelmia. Lopeta Curakne ja kerro terveydenhuollon tarjoaja heti, jos sinulla on jokin näistä oireista: surullinen tai ottaa itkukohtaukset, ahdistuksen yhä ärtynyt, vihainen tai aggressiivinen kuin normaalisti, menettää ilo tai kiinnostusta yhteiskunnallisiin tai urheiluun; nukkuminen liikaa tai liian vähän, painon muutoksista tai ruokahaluttomuus, kuin sinulla ei ole energiaa, ottaa vaikeuksia keskittyä, ottaa ajatuksia ottaen omaa elämääsi tai vahingoittaa itseäsi (itsemurha-ajatuksia).
Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos aiot voimakasta liikuntaa (urheilua) hoidon aikana Curakne.
Seksuaalisesti aktiivinen hedelmällisessä iässä olevien naisten on käytettävä 2 keinoista syntyvyyden vähintään 1 kuukausi ennen hoidon aloittamista, hoidon aikana ja 1 kuukauden ajan hoidon lääke. Teidän terveydenhuollon tarjoaja olisi tehtävä raskaustesti kuukausittain, kun olet Curakne.
Tietyt ehkäisypillereitä (keltarauhashormonia vain pillereitä, "mini pillereitä"), jotka eivät sisällä estrogeeni voi olla yhtä tehokas, kun olet Curakne.
Sinun ei pitäisi ottaa kasviperäisten täydentää mäkikuisma, koska se tekee ehkäisypillereitä tehottomampia.
Diabetes potilaat - Curakne voi vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri huolellisesti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Laboratoriotesteissä, myös raskaustestit, kolesteroli-ja rasva-arvoihin, maksan toiminta, verensokeri ja veren valkosolujen määrä, voidaan suorittaa, kun käytät Curakne. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Curakne ei saa käyttää alle 12-vuotias, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä tulla raskaaksi. Curakne voi aiheuttaa vakavia synnynnäisiä epämuodostumia, keskenmeno, varhainen syntymä tai kuolema sikiö. Jos harrastat seksiä milloin tahansa ilman 2 muotoja tehokasta ehkäisyä, raskautta, epäilet olevasi raskaana tai menetä kuukautiset, lopeta Curakne ja ota terveydenhuollon tarjoaja. Älä imetä Curakne ja 1 kuukauden ajan hoidon Curakne. Curakne voi kulkea äidinmaitoon ja vahingoittaa lasta.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Epänormaali hiusten kasvua; poikkeavat ihotuntemukset, verenvuoto ja punoitusta tai turvotusta ikenissä, muutokset vuotoon, halkeilevat huulet, heikentynyt sietokyky piilolinssit, huimaus, kuiva suu ja silmät, kuiva nenä, joka voi johtaa nenäverenvuoto, kuiva tai ihon hilseily , väsymys, punoitus, yleinen kehon epämukavuutta, hiusten ohenemista, päänsärky, kutina, energian puute, hermostuneisuus, hengitysteiden tulehdus, unettomuus, hikoilu, tilapäinen vaikeutuminen akne, äänen muutoksia.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), outo, aggressiivinen tai väkivaltainen käyttäytyminen, suoliston kipu, rintakipu tai hakkaa rinnassa; tumma virtsa, masennus, vaikea tai kivulias nieleminen, vaikeuksia liikkua, voimakas jano tai virtsaaminen, pyörtyminen, nopea syke, kuume, murtunut tai heikot luut, kuulo-ongelmia tai korvien soiminen, lisääntynyt paine aivoissa (silmänpainetauti, pahoinvointi , näköhäiriöt, oksentelu), yhteisiä tai selkäkipu, jalkojen turvotus, lihasheikkous tai ilman kipua, pahoinvointia, närästystä tai sen pahenemista, peräsuolen verenvuoto, punaisia ​​laikkuja tai mustelmia jaloissa, hengenahdistusta, kouristuksia, vaikeita synnynnäisiä epämuodostumia; vaikea ripuli, vaikea päänsärky, ihon infektio, epäselvä puhe, vatsakipu tai arkuus aivohalvaus, hidastanut kasvua lapsilla, sun herkkyys, turvotus haima (kuume, lisääntynyt syke, pahoinvointi, vatsan arkuus, oksentelu), imusolmukkeiden turpoaminen, ajatuksia itsemurha, puristava tunne keuhkoissa, näköhäiriöt, oksentelu, heikkous, keltaisuus ihon tai silmien.

Yliannostus oireita voivat olla päänsärky, huimaus, oksentelu, vatsakipu, lämpöä tai pistely ihon alle, huulten, ja menetys tasapainon ja koordinaation.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Curakne