Cyclomen (Danazol) Suomessa

Osta CyclomenOsta Cyclomen Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CYCLOMEN (DANAZOL) MERKINNÄT


Cyclomen hoidetaan useita erilaisia ​​lääketieteellisiä ongelmia. Näitä ovat muun muassa:

Endometrioosi;
Rintojen tauti (kystat rinnat);
Perinnöllinen angioödeema (turvotus eri kehon osien, kuten vatsa-tai vatsa, kädet, jalat, kurkun, ihon tai sukupuolielimiä.

CYCLOMEN (DANAZOL) OHJEET


On erittäin tärkeää, että käytät danatsolin vain lääkärin ohjeen mukaan. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Voit tehdä niin voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Sinun täytyy aloittaa ottamalla danatsolin kun sinulla on kuukautiskierron.

Jotta danatsolin auttaa sinua, se on otettava säännöllisesti kokopäiväisesti hoidon määräämät lääkärisi.

Jos unohdat annoksen danatsolin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta.

Annostus

Annos danatsolia on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärisi määräyksestä tai suuntiin etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimäärin annokset danatsolin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri kehota sinua tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkettä. Myös annosten määrän otat joka päivä, määräajassa annosten välillä, ja aika otat lääkettä riippuu lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.
Suun kautta annos-muodossa (kapselit):
Lievien endometrioosin:
Aikuisille Aluksi 200-400 milligrammaa (mg), jaettuna kahteen annokseen, vähintään 3-6 kuukautta ja enintään 9 kuukautta. Lääkäri voi muuttaa annostasi tarpeen mukaan ja siedetty.
Lapset-käyttö-ja annos on otettava yhteyttä lääkäriin.
Kohtalaisen tai vaikean endometrioosin:
Aikuisille Aluksi 800 milligrammaa (mg) päivässä, jaettuna kahteen annokseen, vähintään 3-6 kuukautta ja enintään 9 kuukautta. Lääkäri voi muuttaa annostasi tarpeen mukaan ja siedetty.
Lapset-käyttö-ja annos on otettava yhteyttä lääkäriin.
Hoitoon rintojen sidekudoskasvaimia:
Aikuisille 100-400 milligrammaa (mg) päivässä, jaettuna kahteen annokseen. Lääkäri voi muuttaa annostasi tarpeen mukaan ja siedetty.
Lapset-käyttö-ja annos on otettava yhteyttä lääkäriin.
Ehkäisyyn perinnöllinen angioedeema:
Aikuisille Aluksi 200 milligrammaa (mg) kaksi tai kolme kertaa päivässä. Lääkäri voi muuttaa annostasi tarpeen mukaan ja riippuen kunnossa.
Lapset-käyttö-ja annos on otettava yhteyttä lääkäriin.

CYCLOMEN (DANAZOL) VARASTOINTI


Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, kuumuudelta, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojattava jäätymiseltä.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Älä pidä vanhentuneita lääkkeitä tai lääkettä ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että danatsolin ei aiheuta haittavaikutuksia. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä danatsolin kun olet raskaana voi vahingoittaa sikiötä. Jos olet nainen, joka voi synnyttää lapsia, lääkäri voi antaa sinulle raskaustesti ennen kuin aloitat danatsolin varmista et ole raskaana. Ehkäisypillereiden ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät danatsoli. Sinun on käytettävä tehokasta ehkäisymenetelmää (esim. kondomi, kalvo, spermisidi) pitää tulla raskaaksi. Jos luulet olevasi raskaana käyttäessäsi lääkettä, kerro heti lääkärille.

Käyttämällä danatsolin voivat aiheuttaa epäsäännöllisiä kuukausittaista tai puuttuminen kuukautiset. Jos säännöllisesti kuukausittain määräaika alkaa sisällä 60-90 päivää sen jälkeen, kun lopetat danatsolin, tarkistaa lääkäriltä heti.

Tarkista lääkärisi kanssa heti, jos olet nainen ja on suurempi klitoris (seksuaalinen elin), syventäminen äänesi tai karvankasvu ottamisen jälkeen danatsoli. Lääkäri voi kehottaa sinua lopettamaan lääkkeen joten nämä haittavaikutukset eivät pahenevat.

Lopeta danatsolin ja tarkista lääkärisi kanssa, jos sinulla on seuraavia oireita ottaen danatsolin: näön hämärtyminen, muutos kyky nähdä värejä, etenkin sininen tai keltainen, päänsärky, pahoinvointi tai oksentelu.

Diabetesta sairastaville potilaille:
danatsolin voivat vaikuttaa veren sokeripitoisuus. Jos huomaat muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testit, tarkista lääkäriltäsi.

Ennen kuin mitään lääketieteellisiä testejä, kerro lääkäri vastaa, että käytät danatsoli. Joidenkin testien tuloksiin voi vaikuttaa danatsoli.

Cyclomen voi harvoin aiheuttaa iho herkempi auringonvalolle kuin normaalisti. Altistuminen auringonvalolle, edes lyhyitä aikoja, voi aiheuttaa ihottumaa, kutinaa, punoitusta tai muita ihon värjäytymistä tai vakava auringonpolttama. Tarkista lääkärisi kanssa, jos näin tapahtuu.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärisi kanssa.

Androgeenisesti kuten vaikutuksia ovat painon nousu, akne ja seborrhea. Lievä hirsutismi, turvotus, hiustenlähtö, ääni muutos, joka voi olla muodoltaan käheys, kurkkukipu tai epävakaus tai syveneminen piki, ja poikkeama saattaa jatkua hoidon lopettamisen jälkeenkin. Hypertrofiaa klitoris on harvinaista.

Muita mahdollisia hormonitoimintaa vaikutuksia ovat kuukautiskierron häiriöitä muodossa tiputtelua, muuttaminen syklin ajoitus ja kuukautisia. Vaikka suhdannetilanne verenvuotoa ja ovulaation palautuvat yleensä 60-90 päivän kuluttua hoidon lopettamisen kanssa Cyclomen, pysyviä kuukautisia on raportoitu ajoittain.

Punastuminen, hikoilu, emättimen kuivuutta ja ärsytystä ja vähentää rintojen koon, voi heijastaa alentaa estrogeenin. Hermostuneisuus ja tunne-elämän epävakaisuus on raportoitu. Vuonna mies vaatimaton spermatogeneesin vähenemistä voi näkyä hoidon aikana. Poikkeavuuksia siemennesteen tilavuus, viskositeetti, siittiöiden määrä ja liikkuvuus saattaa esiintyä potilailla, jotka saavat pitkäaikaista hoitoa.

Maksan vajaatoiminta, joka on osoituksena palautuvia seerumin entsyymeihin ja / tai keltaisuutta, on raportoitu potilailla, jotka saavat vuorokausiannos Cyclomen 400 mg tai enemmän. On suositeltavaa, että potilailla, jotka saavat Cyclomen seurattava maksan vajaatoiminnan laboratoriokokeisiin ja kliinisistä havainnoista. Vakava maksatoksisuustapauksia lukien keltatauti, peliosis hepatis, ja maksan adenooma on raportoitu.

Osta Cyclomen