Cycrin (Provera) Suomessa

Osta CycrinOsta Cycrin Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CYCRIN (PROVERA) MERKINNÄT


Cycrin käytetään hoitoon tiettyjä kuukautiskierron ongelmia tai kohdun ongelmia (esim. epänormaali verenvuoto, kohdun limakalvon liikakasvu). Cycrin on keltarauhashormonia hormoni. Se toimii muuttamalla kohdun limakalvo.

CYCRIN (PROVERA) OHJEET


Käytä Cycrin kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Cycrin suun kanssa tai ilman ruokaa.
Ottaa Cycrin samaan aikaan joka päivä, annoksilla enintään 24 tunnin välein.
Jos unohdat annoksen Cycrin, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Cycrin.

CYCRIN (PROVERA) VARASTOINTI


Store Cycrin tiiviisti suljetussa astiassa huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Cycrin poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

CYCRIN (PROVERA) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Medroksiprogesteroniasetaatti.

ÄLÄ käytä Cycrin, jos:

olet allerginen jollekin vuonna Cycrin
sinulla on verenvuotoa emättimestä tuntemattomasta syystä tai jos sinulla on ollut veritulppa, aivoverenvuoto (esim. aivohalvaus), maksasairaus tai rintojen tai sukupuolielinten syöpä.
olet raskaana tai epäilet olevasi raskaana.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Cycrin. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on diabetes, kouristukset (esim. epilepsia), migreeni, astma, sydän ongelmia, munuaisvaivoja, tai ollut masennusta.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Cycrin. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Aminoglutetimidi tai rifampisiinin koska ne heikentävät Cycrin tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Cycrin voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Cycrin voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Cycrin varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Cycrin voi aiheuttaa tumma läiskät iholla naamasi. Altistuminen auringon voi aiheuttaa näiden laastaria tummempi. Jos laastaria kehittää, käyttää aurinkovoidetta tai suojavaatteita, kun auringossa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit.
Diabetes potilaat - Cycrin voi vaikuttaa verensokeria. Tarkista verensokeri tarkasti. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat annosta diabeteksen lääke.
Cycrin ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Cycrin, jos olet raskaana. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Cycrin erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Cycrin, tarkista lääkäriltäsi tai apteekista keskustella riskit lapselle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Akne, kuukautiskierron muutokset virtaus, kuten välivuotoja, tiputtelua, tai jäädä pois, huimaus, uneliaisuus, kuume, päänsärky, kuumat aallot, pahoinvointi, hermostuneisuus, kipu, ihottuma, unettomuus, vatsakipu, heikkous, painon nousu tai lasku.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rintakipu, masennus, möykkyjä rinta tai kainaloihin, osittainen tai täydellinen menetys hämärtyminen tai näköhäiriöt, hengenahdistus, epäselvä puhe, äkillinen koordinaatiokyvyn menetys, äkillinen tai vaikea päänsärky, turvotus sormissa tai nilkkojen, arkuus, kipu tai turvotus vasikka, heikkous, tunnottomuus tai kipu käsissä tai jaloissa , keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Cycrin