Cystidog (Nitrofurantoin) Suomessa

Osta CystidogOsta Cystidog Suomessa Apteekki netistä 24/7!

CYSTIDOG (NITROFURANTOIN) MERKINNÄT


Nitrofurantoiini käytetään hoitoon ja ehkäisyyn virtsatieinfektioiden aiheuttavat tietyt bakteerit. Nitrofurantoiini on antibiootti erityinen käyttötarkoitus virtsateiden. Se vaikuttaa tappamalla herkkiä bakteereja.

CYSTIDOG (NITROFURANTOIN) OHJEET


Käytä Nitrofurantoiini kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Nitrofurantoiini suun ruoan kanssa.
Älä ota Antasidi joka on magnesiumtrisilikaatti se, kun olet Cystidog. Tarkista apteekista, jos olet epävarma antasideja on magnesiumtrisilikaatista niihin.
Juominen ylimääräisiä nesteitä, kun käytät Nitrofurantoiini suositellaan.
Selvittää infektio kokonaan, ota Nitrofurantoiini koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Nitrofurantoiini, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Cystidog.

CYSTIDOG (NITROFURANTOIN) VARASTOINTI


Store Nitrofurantoiini huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Nitrofurantoiini poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ÄLÄ käytä Cystidog, jos:

olet allerginen jollekin vuonna Cystidog
olet raskaana ja oli täysiaikainen (38-42 viikkoa raskaana), olet aikeissa mennä työmarkkinoille, tai olet työvoimaa
Sinulla on huonontunut munuaisten vajaatoiminta, vähentynyt virtsaaminen, tai et pysty virtsaamaan
sinulla on ollut maksasairaus tai keltaisuutta ihon tai silmien otettuaan minkäänlaista Cystidog
potilas on alle 1-kuukauden ikäinen.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Cystidog. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on anemia, diabetes, elektrolyytti ongelmia, glukoosi-6-fosfaatti (G6PD) puutos, munuaissairaus, maksasairaus, hermo ongelmia (esim. perifeerinen neuropatia), porfyria (eräiden veren ongelma), tai alhainen B-vitamiinia veressä
jos sinulla on ollut keuhko-ongelmia (esim. diffuusi interstitiaalipneumoniitti, keuhkofibroosi)
jos sinulla on hyvin huono terveys.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Cystidog. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Probenesidin tai sulfiinipyratsonin, koska ne saattavat lisätä riskiä Nitrofurantoiini sivuvaikutuksia tai vähentää Nitrofurantoiini tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Nitrofurantoiini voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Nitrofurantoiini voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Nitrofurantoiini varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Nitrofurantoiini voi harvoin aiheuttaa vakavia ja joskus kuolemaan johtavia keuhko-ongelmia. Jos näin tapahtuu, se on yleensä potilailla, jotka ottavat Nitrofurantoiini 6 kuukautta tai kauemmin. Näitä ongelmia voi esiintyä ilman varoitusmerkkejä. Jos käytät Nitrofurantoiini pitkän aikaa, lääkäri voi suorittaa keuhkofunktiotestejä tarkistaa sivuvaikutuksia. Kerro lääkärille heti, jos sinulle ilmaantuu kuumetta, vilunväristyksiä, rintakipu, epätavallinen yskä, hengitysvaikeudet (varsinkin kun ollaan aktiivisia), muita hengitysvaikeuksia, tai jatkuva huonovointisuus.
Nitrofurantoiini voi harvoin aiheuttaa vakavia ja joskus kuolemaan johtavia maksaongelmia. Kerro lääkärille heti, jos sinulle ilmaantuu keltaisuutta ihon tai silmien, vaalea uloste tai vaikeaa tai jatkuvaa pahoinvointia, ruokahaluttomuutta tai vatsakipu.
Nitrofurantoiini voi harvoin aiheuttaa vakavia ja joskus kuolemaan johtavia hermo ongelmia. Riski voi olla suurempi potilailla, jotka ovat munuaistoiminnan heikkeneminen, anemia, diabetes, elektrolyytti ongelmia tai alhainen veren B-vitamiinia tasoilla. Kerro lääkärille heti, jos sinulle ilmaantuu puutumista, kirvelyä tai pistely käsissä tai jaloissa.
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Nitrofurantoiini voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Nitrofurantoiini toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Muista käyttää Nitrofurantoiini koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Nitrofurantoiini voi värjätä virtsan. Tämä on normaalia eikä syytä huoleen.
Diabetes potilaat - Nitrofurantoiini voi aiheuttaa joidenkin testien tuloksiin virtsan glukoosin olla väärässä. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat ruokavaliota tai annostusta diabeteslääke.
Laboratoriotesteissä, kuten maksan toiminta, munuaisten toiminta, ja keuhkojen toimintaa, voidaan suorittaa, kun käytät Cystidog. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Nitrofurantoiini varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti keuhko-tai maksasairaus.
Nitrofurantoiini ei pidä käyttää lapsille nuorempi 1 kuukausi, riski anemia voi olla suurempi näillä lapsilla.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Nitrofurantoiini kun olet raskaana. ÄLÄ käytä Nitrofurantoiini jos olet aikavälillä (38-42 viikkoa raskaana), jos olet aikeissa mennä työmarkkinoille, tai jos olet työvoimaa. Nitrofurantoiini erittyy maitoon. Älä imetä pikkulasten 1 kuukausi, kun käytät Cystidog. Jos lapsesi on vanhempi kuin 1 kuukausi, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Kaasu, päänsärky, ruokahaluttomuus, lievä ripuli, pahoinvointi.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheys), veriset tai vetiset ulosteet, sinertävä iho tai kynnet, näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöt , perhonen-muotoinen ihottuma nenä ja posket, sekavuus, nivel-tai lihaskipu, mielialan tai psyykkisiä muutoksia (esim. masennusta), jatkuva huonovointisuus, jatkuva päänsärky, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, vakavaa tai jatkuvaa ripuli, vaikea vatsakipu tai krampit, oireita maksan ongelmista (esim. keltaisuus silmien tai ihon, vaalea uloste, vaikeaa tai jatkuvaa pahoinvointia tai ruokahaluttomuutta, vatsakipuja); oireita keuhko-ongelmia (esim. kuume, vilunväristykset, rintakipu kipu, hengenahdistus, epätavallinen tai jatkuva yskä), pistelyä, puutumista tai polttaminen käsiä tai jalkoja, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoja, epätavallinen väsymys tai heikkous.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Cystidog