Kachilet (Minipress) Suomessa

Osta KachiletOsta Kachilet Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KACHILET (MINIPRESS) MERKINNÄT


Kachilet käytetään hoitoon korkea verenpaine tai eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH). Kachilet on alfa-salpaaja. Se toimii aiheuttamalla verisuonten ja lihasten ympärille virtsaputken (putki johtaa ulos virtsarakon) rentoutua. Tämä auttaa alentamaan verenpainetta ja parantaa virtsan oireita eturauhasen liikakasvua (BPH).

KACHILET (MINIPRESS) OHJEET


Käytä Kachilet kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Kachilet suun kanssa tai ilman ruokaa.
Jos unohdat annoksen Kachilet, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kachilet.

KACHILET (MINIPRESS) VARASTOINTI


Store Kachilet huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Älä varastoi lämpöä, valoa ja kosteutta. Pidä Kachilet poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KACHILET (MINIPRESS) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: pratsosiinihydrokloridi.

ÄLÄ käytä Kachilet jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Kachilet.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kachilet. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on rintakipua, sydänsairaus, narkolepsia tai munuaisongelmia
jos sinun tulee ottaa silmäleikkaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kachilet. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi) tai verapamiilin, koska ne voivat lisätä riskiä Kachilet sivuvaikutuksia
Beetasalpaajia (esim. propranololi) tai fosfodiesteraasiestäjien (esim. sildenafiilia), koska niiden toiminta ja riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Kachilet.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kachilet voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Kachilet saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen ensimmäisen annoksen jälkeen. Ota ensimmäinen annos nukkumaan mennessä. Jos nouset ylös yöllä, istumaan ja seisomaan hitaasti. Jatka istumaan ja seisomaan hitaasti kun käytät Kachilet.
Kachilet saattaa aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta, pyörrytystä tai näön hämärtymistä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Kachilet varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Kachilet saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Vältä harjoittamasta vaarallisia tehtäviä vähintään 24 tunnissa sen jälkeen kun ensimmäisestä annoksesta, puuttuu useita annoksia, annoksen nostaminen, tai toteuttaa muita korkea verenpaine lääkitys.
Ennen kuin juot alkoholia, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Kachilet ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Potilaat, jotka ottavat lääkettä korkean verenpaineen usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Muista ottaa lääkkeesi, vaikka et voi tuntea "normaali". Kerro lääkärille, jos sinulle kehittyy uusia oireita.
Kachilet voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita, mukaan lukien testit feokromosytooma (lisämunuaisen kasvain). Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Kachilet.
Käytä Kachilet erittäin varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Kachilet ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Kachilet kun olet raskaana. Kachilet erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Kachilet, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Huimaus, uneliaisuus, suun kuivuminen, tihentynyt virtsaamistarve, päänsärky, voimattomuus, huimaus, nenän tukkoisuus, pahoinvointi, heikkous.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), näön hämärtyminen, pyörtyminen, nopea tai epäsäännöllinen syke, masennus, vaikea tai pitkäaikainen huimaus, turvotus käsien tai jalkojen.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kachilet