Kalma (L-tryptophan) Suomessa

Osta KalmaOsta Kalma Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KALMA (L-TRYPTOPHAN) MERKINNÄT


L-tryptofaani on aminohappo, joka on valmistettu kasvi-tai eläin-lähteistä.

L-tryptofaani on käytetty vaihtoehtoinen lääketiede apuna hoitoon unihäiriöt (unettomuus), ahdistuneisuus, masennus, kuukautisia edeltävä oireyhtymä, huomiota alijäämän häiriö, ja tupakoinnin lopettamiseen ja muut ehdot.
Ei kaikki käyttötarkoituksia L-tryptofaani on hyväksynyt FDA. L-tryptofaania ei pitäisi korvata lääkkeitä määrätty sinulle lääkäri.

L-tryptofaani on usein myydään kasviperäisten täydentää. Ei ole säännelty laatustandardit olemassa useiden kasviperäisten yhdisteiden ja jotkut kaupan lisiä on todettu saastuneen myrkyllisiä metalleja tai muita huumeita. Kasviperäisten / terveyteen täydentää pitäisi ostaa luotettavasta lähteestä minimoimiseksi saastumisen.

On vaarallista yrittää ostaa L-tryptofaani Internetissä tai myyjät ulkopuolella Yhdysvalloissa. Myynti ja jakelu L-tryptofaania Yhdysvaltojen ulkopuolella ei noudata määräyksiä Food and Drug Administration (FDA) turvallisesta käytöstä tätä lääkitystä.

L-tryptofaani voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole mainittu tässä tuoteopas.

KALMA (L-TRYPTOPHAN) OHJEET


Harkittaessa käytön rohdosvalmisteita, kysyä neuvoa lääkäriltäsi. Voit myös harkita konsultointi lääkäri, joka on koulutettu käyttämään kasviperäisten / terveyteen täydentää.

Jos päätät ottaa L-tryptofaani, käytä sitä ohjeiden pakkaukseen tai ohjeiden lääkärin, apteekkihenkilökunnan tai muun terveydenhuollon tarjoaja. Älä käytä enempää L-tryptofaania kuin suositellaan etiketissä.

Annostus

Ota lääkettä lääkärin määräämän.

Ota 1 tai 2 kapselia päivässä. Optimaalisen imeytymisen, ota erillään proteiinia sisältäviä ruokia ja ravintolisiä, jotka sisältävät proteiinia tai aminohappoja.

KALMA (L-TRYPTOPHAN) VARASTOINTI


Store L-tryptofaani huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä.

KALMA (L-TRYPTOPHAN) LISÄTIETOJA


L-tryptofaani on proteiini rakenneosia, jotka voidaan monissa kasvien ja eläinten proteiineja.

Älä käytä tätä tuotetta jos olet allerginen L-tryptofaania.

Ennen kuin käytät L-tryptofaani, keskustele lääkärisi kanssa, apteekkiin, luontaistuotekauppias tai muun terveydenhuollon tarjoaja. Et ehkä voi käyttää L-tryptofaani, jos sinulla on tiettyjä sairauksia.

Jos sinulla on tiettyjä ehtoja, sinun on ehkä Annosta tai erityisiä testejä turvallisesti käyttää tätä tuotetta. Ennen kuin käytät L-tryptofaani, keskustele lääkärisi kanssa, apteekkiin, luontaistuotekauppias tai muun terveydenhuollon tarjoaja jos sinulla on:

maksasairaus;

munuaissairaus;

eosinofilia (korkeat tietynlainen valkosolujen), tai

lihassairaus (esim. fibromyalgia).

Ei tiedetä, onko l-tryptofaani on haitallista sikiölle. Älä käytä tätä tuotetta keskustelematta terveydenhuollon tarjoaja, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. L-tryptofaania saattaa kulkeutua äidinmaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kysy terveydenhuollon tarjoaja ennen l-tryptofaani, jos imetät lasta. Älä anna mitään kasviperäistä / terveys täydentää lapsen ilman lääkärin määräyksestä.

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Vuonna 1989, hengenvaarallinen sairaus nimeltä eosinofilia-lihaskipu oireyhtymä (EMS) esiintyi monet ihmiset käyttävät L-tryptofaania ja osa kuoli kunnossa. Kaikki nämä ihmiset olivat ottaneet L-tryptofaani yhtiön jakamiin Japanissa. Tämä L-tryptofaania havaittiin sisältävän pieniä määriä epäpuhdasta ainesosia. Siitä lähtien FDA on rajoitettu saatavuus L-tryptofaania Yhdysvalloissa kuitenkin lisääntynyt Internetin käyttö on tehnyt monia ravintolisiä saatavilla kuin Yhdysvaltojen lähteistä.
Ei ole ollut julkaissut tapauksia EMS viimeisten useita vuosia, mutta sinun pitäisi olla tietoinen oireita. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin seuraavista:

vaikeaa lihaskipua (useimmiten hartiat, selkä tai jalat);

heikkous, tunnottomuus, pistely tai polttava kipu (varsinkin öisin);

vapina tai nykiminen lihasten liikkeet;

turvotus missä tahansa kehon osassa;

ihomuutokset (kuivuus, kellastumista, kovettuminen);

hengitysvaikeuksia tai epätasainen syke.

Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla:

suun kuivuminen, närästys, röyhtäily, kaasu;

pahoinvointi, oksentelu, ripuli;

uneliaisuus tai pyörryttää;

näön hämärtyminen;

heikkous, koordinoinnin puute;

päänsärky, tai kadonnut ruokahalu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä.

Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Kalma