Kalpress (Diovan) Suomessa

Osta KalpressOsta Kalpress Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KALPRESS (DIOVAN) MERKINNÄT


Kalpress käytetään hoitoon korkea verenpaine yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Sitä käytetään sydämen vajaatoiminnan hoitoon. Sitä käytetään tietyillä potilailla vähentää kuoleman riskiä sydänkohtauksen jälkeen. Kalpress on angiotensiini II-reseptorin salpaaja (ARB). Se toimii rentouttava verisuonia. Tämä auttaa alentamaan verenpainetta.

KALPRESS (DIOVAN) OHJEET


Käytä Kalpress kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Kalpressia suun kanssa tai ilman ruokaa.
Kalpressia säännöllisen aikataulun saat eniten hyötyä siitä. Kalpress samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistamaan lääkkeen.
Jatka Kalpressia vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä missaa mitään annosta.
Jos unohdat Kalpress, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kalpress.

KALPRESS (DIOVAN) VARASTOINTI


Store Kalpress huoneenlämmössä, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Kalpress poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KALPRESS (DIOVAN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Valsartan.

ÄLÄ käytä Kalpress jos:

olet allerginen jollekin vuonna Kalpress
olet raskaana
potilas on lapsi on vaikeita munuaisongelmia.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kalpress. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on mahdollisuus tulla raskaaksi
jos sinulla on ollut angioedeema (esim. käsien, kasvojen, huulten, silmien, kurkun tai kielen, nielemisvaikeuksia tai hengitysvaikeuksia, käheys), mukaan lukien angioedeema aiheuttanut hoito angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjä ( esim. lisinopriili)
jos sinulla on ollut sydänvaivoja (esim. sydämen vajaatoiminta), verisuoni ongelmia, verenkierron ongelmia, maksa-tai munuaisongelmia, sappirakon ongelmia tai diabetes
jos sinulla on ollut aivohalvaus tai hiljattain sydänkohtaus
jos sinulla on nestehukkaa tai on alhainen veren tilavuus
jos sinulla on elektrolyytti ongelmia (esim. korkea veren kaliumpitoisuus, alhainen veren natriumpitoisuus) tai ovat vähäsuolainen (natrium) ruokavalio
jos saat dialyysihoitoa tai on tarkoitus olla suuri leikkaus
jos jotain muuta lääkettä verenpaineeseen tai sydänvaivoja.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kalpress. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), koska riski alhainen verenpaine voi nousta
Kaliumia säästävät diureetit (esim. spironolaktoni, triamtereeni) tai kaliumia täydentää, koska riskiä korkea veren kaliumpitoisuus voi suurentua
Tulehduskipulääkkeet (NSAID) (esim. selekoksibi, ibuprofeeni, indometasiini) koska ne heikentävät Kalpress tehokkuutta
Litium koska riski sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Kalpress.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kalpress voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Kalpress saattaa aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta tai näön hämärtymistä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Kalpress varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Kalpress saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Kalpress voi aiheuttaa vakavan haittavaikutuksen, angioedeema. Ota yhteys lääkäriisi, jos sinulle kehittyy käsien, kasvojen, huulten, silmien, kurkun tai kielen, nielemisvaikeuksia tai hengitysvaikeuksia, tai käheyttä.
Kalpress ei ehkä toimi niin hyvin mustista potilaista. Keskustele kysyttävää tai huolenaiheita lääkärisi kanssa.
Kuivuminen, liiallinen hikoilu, oksentelua tai ripulia voi lisätä riskiä alhainen verenpaine. Ota yhteys terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä tapahtuu.
Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin käytät suolaa korvaavaa tai tuote, joka on kaliumia siinä.
Kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että Kalpressin ennen minkään lääkärin tai hammaslääkärin, ensihoidon, tai leikkaus.
Potilaat, jotka ottavat lääkettä korkean verenpaineen usein väsynyt tai ajaa alas muutaman viikon kuluttua hoidon aloittamisesta. Muista ottaa lääkkeesi, vaikka et voi tuntea "normaali". Kerro lääkärille, jos sinulle kehittyy uusia oireita.
Jos sinulla on korkea verenpaine, älä käytä vakiovahvuuksilla tuotteita, jotka sisältävät piristeitä. Nämä tuotteet voivat sisältää laihdutusvalmisteita tai kylmä lääkkeitä. Hakeudu lääkäriin, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.
Laboratoriotesteissä, kuten verenpaine, veren elektrolyyttitasoa, ja sydämen, munuaisten tai maksan toiminta, voidaan suorittaa, kun käytät Kalpress. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Kalpress ei pidä käyttää lapsille nuorempi 6 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Kalpress voi aiheuttaa sikiövaurioita tai sikiön kuoleman, jos otat sen, kun olet raskaana. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Ei tiedetä, jos Kalpress erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Kalpress, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, huimaus, päänsärky, nivel-tai selkäkipu, lieviä flunssan kaltaisia ​​oireita, vatsakipu, väsymys.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), näön hämärtyminen, muutos virtsan määrää, rintakipu, tumma virtsa, nielemisvaikeuksia , nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke, pyörtyminen, lihaskipu tai kouristukset, vaikeaa tai jatkuvaa vatsakipua (tai ilman pahoinvointia tai oksentelua); oireita alhainen verenpaine (esim. pyörtyminen, huimaus, vaikea huimaus), epätavallinen mustelmia tai verenvuotoja , keltaisuus silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kalpress