Kamagra Chewable Suomessa

Osta Kamagra ChewableOsta Kamagra Chewable Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KAMAGRA CHEWABLE MERKINNÄT


Kamagra Pureskeltava (sildenafiili) on toinen suosittu Kamagra. Jokainen Kamagra Pureskeltava sisältää 100 mg sildenafiilia sitraatti. Pehmeä pureskeltava välilehdet ovat helppo pureskella ja niellä ja ovat ihanteellisia potilaille, jotka eivät pidä fyysisesti tabletteja.

Kamagra Oral Jelly on valmistettu erityisesti ikääntyville miehille ja pharmacophobic potilaille, joilla on nielemisvaikeuksia kova pillereitä. Se on helposti saatavilla, sen tehokkaan ja on kustannustehokas tapa hoitaa impotenssia miehillä.

KAMAGRA CHEWABLE OHJEET


Ottaa Kamagra Pureskeltava (sildenafiili) tarkasti lääkärin ohjeen mukaan. Jos et ymmärrä näitä ohjeita, kysy apteekista, sairaanhoitajalta tai lääkäriäsi selittämään ne sinulle. Ota jokaista annosta lasillinen vettä. Sildenafiili yleensä otetaan tarvittaessa. Se voidaan ottaa missä tahansa 4 tuntia puolen tunnin ennen yhdyntää. Yleensä se otetaan 1 tunti ennen yhdyntää. Lääkitys voi auttaa saavuttamaan erektio, kun seksuaalinen stimulaatio tapahtuu. Erektio ei tapahdu vain ottamalla pilleri. Noudata lääkärisi ohjeita. Kamagra Pureskeltava (sildenafiili) syömisen jälkeen rasvaisen aterian (kuten juustohampurilainen ja ranskalaiset perunat), voi aiheuttaa lääkitys kestää hieman kauemmin aloittaa työt.

Annostus

Ota lääkettä lääkärin määräämän.

KAMAGRA CHEWABLE VARASTOINTI


Kamagra tulee säilyttää huoneenlämmössä, 15-30 ° C (59-86 ° F).

KAMAGRA CHEWABLE LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: sildenafiili

Älä ota sildenafiili useammin kuin kerran päivässä. Jos kehität huimausta, pahoinvointia tai angina pectoris (kipu, kireys, epämukavuus, tunnottomuus tai pistely rinnassa, käsivarret, niska, tai leuassa) aikana seksuaalista toimintaa, pidättäytyä edelleen seksuaalista toimintaa ja ilmoittaa lääkärille. Ota yhteys lääkäriin tai ensiapuun lääkärin hoitoon mistään erektio kestää yli 4 tuntia. Jatkuva erektio voi vahingoittaa penis. Greippi ja greippimehu saattavat vuorovaikutuksessa sildenafiili. Vuorovaikutus voi johtaa mahdollisesti haitalliset vaikutukset. Sinun pitäisi keskustella käyttöä greipin ja greippimehun lääkärisi kanssa. Älä lisää tai vähennä määrää greippi tuotteita omassa ruokavaliossa keskustelematta ensin lääkärisi kanssa.

Älä käytä Kamagra Chewable jos:

käytät orgaanisten nitraattien sydänvaivoihin

sinulla on vakavia sydänvaivoja.

sinulla on ollut sydänkohtaus, aivohalvaus tai rytmihäiriö tai

sinulla on alhainen verenpaine.

Tietyt lääkkeet lisäävät veren Kamagra. Näitä ovat muun muassa:

erytromysiini;

cimetidin;

sakvinaviiri;

ritonaviiri;

ketokonatsolin;

itraconizol.

Jos sinulla ilmenee jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta Kamagra ja hakeudu lääkärin hoitoon tai hoitavalle lääkärille heti:

allergia (hengitysvaikeuksia, sulkeminen kurkun, huulten, kielen tai kasvojen tai nokkosihottuma);

rintakipua tai epäsäännöllinen syke;

turvotus nilkkojen tai jalkojen;

hengenahdistus;

pitkittynyt tai vaikea huimaus;

pitkäaikainen (kestää yli 4 tuntia) tai kivulias erektio;

huimausta, pahoinvointia tai angina pectoris (kipu, kireys, epämukavuus, tunnottomuus tai pistely rinnassa, käsivarret, niska, tai leuassa).

Muut, vähemmän vakavat sivuvaikutukset voivat olla todennäköisempää. Edelleen otettava Kamagra ja keskustele lääkärisi kanssa, jos koet

huuhtelu;

lievä huimaus;

päänsärky;

nenän tukkoisuus;

ripuli;

tilapäinen sininen sävy hämärtyminen tai muut näkökyvyn heikkenemistä, tai
kutinaa tai ihottumaa.

Muita haittavaikutuksia kuin tässä listattuja voi myös esiintyä.

Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sivuvaikutus, joka tuntuu epätavallista tai että on erityisen kiusallinen.

Osta Kamagra Chewable