Kamagra Suomessa

Osta KamagraOsta Kamagra Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KAMAGRA MERKINNÄT


Kamagra on tarkoitettu erektiohäiriöiden hoitoon. Kamagra lisää veren virtausta penikseen, jotta useammat veren virtausta penikseen, kuten tapahtui luonnollisesti, kun ihminen on seksuaalisesti kiihottunut. Enemmän verta virtaa ja vähemmän virtaa, verisuonten penis suuremmaksi, jolloin erektio.

KAMAGRA OHJEET


Käytä Kamagra kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Kamagra suun kanssa tai ilman ruokaa. Kamagra ei ehkä toimi niin nopeasti, jos otat sen rasvaisen aterian.
Kamagra imeytyy nopeasti. Vaikutus on suurimmillaan 30 120 minuuttia tabletin ottamisen.
Kamagra voi auttaa sinua on erektio Kun seksuaalinen stimulaatio tapahtuu. Erektio ei tapahdu vain ottamalla pilleri.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos tai ottaa sen useammin kuin kerran päivässä, tai lääkärin ohjeen mukaan.
Jos unohdat annoksen Kamagra ja silti aikovat harjoittaa seksuaalista toimintaa, ota se heti kun muistat. Jatka ota se lääkärin ohjeen mukaan.

Annostus

Suositeltu annos on 50 mg, joka otetaan tarvittaessa noin 1 tunti ennen yhdyntää. Perustuu tehokkuuteen ja suvaitsevaisuutta, annosta voidaan nostaa maksimi annokseen 100 mg tai laskea 25 mg.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kamagra.

KAMAGRA VARASTOINTI


Store Kamagra huoneenlämmössä välillä 59 ja 86 astetta F (15-30 astetta C) pois kosteus, lämpöä ja valoa. Säilytä Kamagra poissa lasten ulottuvilta.

KAMAGRA LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: sildenafiili.

ÄLÄ käytä Kamagra jos:

olet allerginen jollekin vuonna Kamagra
olet ollut lääkärin ohjeiden mukaan välttää seksuaalista toimintaa, koska sydänoireita
käytät nitraatteja (esim. isosorbidi, nitroglyserolista) missään muodossa (esim. tabletti, kapseli, laastari, voide) tai nitroprussidi
käytät tiettyjä päihdyttäviä aineita kutsutaan "poppers" (esim. amyylinitraatteja tai nitriitti, butyylinitraatti tai nitriitti)
otat toisen PDE5 (esim. tadalafiili, vardenafiili) tai muuta lääkettä, joka sisältää sildenafiili.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kamagra. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on epämuodostunut penis (esim. paisuvaiskudoksen fibroosia, Peyronien tauti), verisolujen ongelmia (esim. leukemia, multippeli myelooma, sirppisoluanemia), tai muu tila, joka voi lisätä riskiä pitkittynyt erektio (priapismi)
jos sinulla on ollut pitkäaikainen (yli 4 tuntia) tai kivulias erektio (priapismi)
jos sinulla on ollut tiettyjä silmäoireita (esim. silmänpohjan rappeuma, optikusneuropatiaa, retinitis pigmentosa, äkillinen näön menetyksen yhdessä tai molemmissa silmissä) tai kuulo-ongelmia (esim. korvien soiminen, kuulon heikkeneminen, kuulon heikkeneminen)
jos sinulla on ollut maksa-tai munuaisongelmia, keuhko-ongelmia (esim. keuhkolaskimoahtaumasta tauti), korkea tai matala verenpaine, haavaumat, verenvuoto-ongelmia, sydänvaivoja (esim. angina, aorttaläpän ahtauma, sydämen vajaatoiminta, epäsäännöllinen syke) tai verisuoni ongelmia
jos sinulla on ollut sydänkohtaus, aivohalvaus tai hengenvaarallisia epäsäännöllinen syke, etenkin viimeisen 6 kuukauden aikana.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kamagra. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Alfa-salpaajat (esim. doksatsosiini), lääkkeitä korkean verenpaineen, nitraatteja (esim. isosorbidi, nitroglyserolista) tai nitroprussidi koska vakavia alhainen verenpaine, huimausta, pyörrytystä, ja pyörtymistä saattaa esiintyä
Atsolisienilääkkeet (esim. itrakonatsoli, ketokonatsoli), H2-salpaajat (esim. simetidiini), HIV-proteaasin estäjät (esim. ritonaviiri, sakinaviiri), makrolidiantibiootit (esim. erytromysiini) huumaavien kipulääkkeiden (esim. dihydrokodeiini), tai telitromysiinin koska ne voivat lisätä riskiä Kamagra sivuvaikutuksia
Bosentaani tai rifampisiinin koska ne heikentävät Kamagra tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kamagra voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Kamagra saattaa aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta, pyörtyminen tai näön hämärtymistä. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Kamagra varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Kamagra saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Sydänvaikutuksista jotka ottavat Kamagra voi olla lisääntynyt riski sydämen liittyviä haittavaikutuksia, kuten sydänkohtaus tai aivohalvaus. Oireita sydänkohtaus voi kuulua rinta-, hartia-, niska-tai leuan kipua, puutumista käden tai jalan, vaikea huimaus, päänsärky, pahoinvointi, vatsakipu tai oksentelu, pyörtyminen, tai näköhäiriöt. Oireita aivohalvaus voivat olla sekavuus, näön tai puheen muutoksia, yksipuolinen heikkous tai pyörtyminen. Ota yhteyttä lääkäriisi tai hakeudu lääkäriin heti, jos sinulla ilmenee näitä oireita.
Kamagra voi harvoin aiheuttaa pitkäaikaista (esim. yli 4 tuntia) tai kivulias erektio. Tämä voisi tapahtua, vaikka et ole seksiä. Jos tätä ei hoideta heti, se voisi johtaa pysyvään seksuaalinen ongelmia, kuten impotenssi. Ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulla on erektio kestää yli 4 tuntia.
Kamagra ei pysähdy hiv tai muilta sukupuolitaudeilta (sukupuolitaudeilta) ja seksuaalisen kanssakäymisen. Käytä este ehkäisymenetelmiä (esim. kondomia) jos sinulla on HIV-infektio tai STD.
Kamagra ei raskauden ehkäisyyn. Jos kumppanisi voi tulla raskaaksi ja haluat välttää raskauden, muista käyttää tehokasta ehkäisymenetelmää.
Kamagra saattaa melko harvoin aiheuttaa lievää, ohimenevää näön muutokset (esim. näön hämärtyminen, valonarkuus, sininen / vihreä väri sävy visio). Hakeudu lääkäriin, jos näköhäiriöt jatkuvat tai ovat vakavia.
Harvoin, silmä ongelma nimeltä nonarteritic iskeeminen optinen neuropatia (NAION) on raportoitu potilailla, jotka käyttivät Kamagra. Tämä voi johtaa näön heikkeneminen tai pysyvä näön menetys joissakin tapauksissa. Jos huomaat äkillinen lasku näön tai näön menetyksen yhdessä tai molemmissa silmissä, ota heti yhteys lääkäriin.
Äkillinen lasku kuulo ja kuulonmenetystä on raportoitu joillakin potilailla, jotka ovat ottaneet Kamagra. Joskus he myös huomannut korvien soiminen tai huimaus. Jos havaitset äkillisesti tai kuulon, ota heti yhteys lääkäriin.
Älä käytä muita lääkkeitä tai hoitoja ED kun otat Kamagra ensin lääkärin kanssa.
Käytä Kamagra varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Kamagra ei suositella käytettäväksi lapsille.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, huimaus, punoitus, päänsärky, närästys, tukkoinen nenä, mahavaivat.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rintakipu, pyörtyminen, nopea tai epäsäännöllinen syke, muistin menetys, tunnottomuutta käden tai jalan , yksipuolinen heikkous, kivulias tai pitkittynyt erektio, korvien soiminen, takavarikointia, vaikeaa tai jatkuvaa huimausta, vaikeaa tai jatkuvaa näköhäiriöt, äkillisesti tai kuulon menetys, äkillisesti tai menetät näkösi yhdessä tai molemmissa silmissä.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kamagra