Kanaje Hindi (Ashwagandha) Suomessa

Osta Kanaje HindiOsta Kanaje Hindi Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KANAJE HINDI (ASHWAGANDHA) MERKINNÄT


Kanaje Hindi toimii adaptogen, edistää elimistön kykyä ylläpitää homeostaasiin ja sietämään stressiä.

Se on erityisen hyödyllistä stressiin liittyvät sairaudet, kuten niveltulehdus, verenpainetauti, diabetes, yleinen heikkous, jne. Se on myös osoittanut merkittäviä tuloksia, kun sitä käytetään stimulantteja immuunijärjestelmää.

Kanaje Hindi sisältää kemikaaleja, jotka voivat auttaa rauhoittamaan aivot, vähentää turvotusta (tulehdusta), alentaa verenpainetta, ja muuttaa immuunijärjestelmää.

KANAJE HINDI (ASHWAGANDHA) OHJEET


Keskustele terveydenhuollon tarjoaja.

Kanaje Hindi näyttää olevan turvallisia, kun otetaan suun kautta, lyhytaikaisia. Pitkäaikaista turvallisuutta ashwagandha ei tiedetä. Suuret annokset ashwagandha saattaa aiheuttaa vatsavaivoja, ripulia ja oksentelua.

Jos unohdat annoksen tätä lääkettä ja käytät sitä säännöllisesti, ota se mahdollisimman pian. Älä ota 2 annosta kerralla.

Annostus

Sopiva annos ashwagandha riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveys, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittää asianmukainen valikoima annoksia ashwagandha. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina ole välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaa suuntiin tuote-etiketit ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaiselta ennen kuin käytät.

Kanaje Hindi juuri jauhe on yleensä käytetty annos oli 450 mg 2 g yhdessä muiden valmisteiden.

KANAJE HINDI (ASHWAGANDHA) VARASTOINTI


Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja auringonvalolta. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

KANAJE HINDI (ASHWAGANDHA) LISÄTIETOJA


Kanaje Hindi on kasvi. Root ja marja ovat tottuneet tekemään lääkettä.

Älä käytä ashwagandha, jos:

Olet raskaana tai imetät.
Sinulla on mahahaava.
Sinulla on immuunijärjestelmän sairaus, kuten multippeliskleroosi (MS), lupus (SLE SLE), nivelreuma (RA), tai muita ehtoja kutsutaan "autoimmuunisairaus."
Olet menossa leikkaukseen seuraavan kahden viikon aikana. Kanaje Hindi saattaa aiheuttaa voimakasta sedaatiota, jos se yhdistetään lääkkeitä käytetään leikkauksen aikana ja jälkeen.

Raskaus / imetys: keskenmenon ominaisuuksia on raportoitu ashwagandha. Vältä käyttöä.Kanaje Hindi ei tiedetä olevan mitään haittavaikutuksia, jos otetaan kohti määrätty annostus.

Osta Kanaje Hindi