Karbox (Trileptal) Suomessa

Osta KarboxOsta Karbox Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KARBOX (TRILEPTAL) MERKINNÄT


Karbox käytetään hoitoon tietyntyyppisten kohtauksia epilepsiaa sairastavilla potilailla. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Karbox on kouristuksia. Se toimii hidastamalla epänormaali hermo impulsseja aivoissa.

KARBOX (TRILEPTAL) OHJEET


Käytä Karbox kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Karboxia suun kanssa tai ilman ruokaa.
On tärkeää ottaa kaikki annokset ajallaan pitämään tason lääkettä veressä vakiona. Ottaa annokset tasaisin väliajoin. Älä jätä annoksia.
Karbox samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistamaan lääkkeen.
Jatka Karboxia vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä unohda yhtään annosta. Karbox toimii parhaiten, kun on tasaisen sen elimistössä.
Jos Karbox lopetetaan, se tulisi tehdä asteittain. Kohtausten riski voi lisääntyä, jos Karbox on yhtäkkiä pysähtyi.
Jos unohdat annoksen Karbox, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Karbox.

KARBOX (TRILEPTAL) VARASTOINTI


Store Karbox 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Karbox poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KARBOX (TRILEPTAL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Oxcarbazepine.

ÄLÄ käytä Karbox jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Karbox.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Karbox. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos olet allerginen karbamatsepiinille
jos sinulla on munuais-tai maksaongelmia tai alhainen veren natriumpitoisuus
jos sinulla on aikaisemmin ollut mielenterveyden tai mielialan ongelmia tai itsemurha-ajatuksia tai toimia.

Joillakin lääkkeillä saattaa olla Karboxilla. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Karbamatsepiini, hydantoiinit (esim. fenytoiini), tai fenobarbitaali koska haittavaikutusten riski sekä lääkkeet voivat lisätä tai vähentää
Lopettamisen jälkeen, koska se saattaa heikentää Karbox tehokkuutta
Siklosporiini, felodipiini, hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden (ehkäisypillereitä), tai tramadoli koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Karbox
Trisykliset masennuslääkkeet (esim. amitriptyliini), koska ne voivat vähentää tehokkuutta Karbox ja sivuvaikutuksia molempia lääkkeitä voidaan lisätä.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Karbox voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Karbox saattaa aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta, näköhäiriöt, tai vaikeuksia koordinointia. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Karbox varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Älä juo alkoholia tai käytä lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers), kun käytät Karbox, se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.
Jos sinulla on ollut kouristuksia, saatat yhtäkkiä menettää tajuntansa, kun olet Karbox. Vältä toimintaa, jossa tajunnan menetys voi olla vaarallista sinulle tai muille (esim. ajo, uinti, kiipeily, raskaiden koneiden käyttö).
Mukanaan henkilötodistus (esim. MedicAlert) jos Karbox käytetään kohtauksia. Carry henkilökortti aina joka sanoo Karboxia.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Karbox. Raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Karbox saattaa aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Karbox. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Älä yhtäkkiä lopettaa Karbox. Karbox on vähitellen pienentynyt, kun lopetetaan. Keskustele lääkärisi kanssa siitä oikea tapa lopettaa Karbox.
Ilmoita lääkärillesi, jos kohtauskontrolliin pahenee.
Laboratoriotesteissä, kuten natrium veressä, voidaan suorittaa, kun käytät Karbox. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Karboxia ei pidä käyttää lapsille nuorempi 2 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Karbox saattaa aiheuttaa haittaa sikiölle. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Karbox kun olet raskaana. Karbox erittyy maitoon. Älä imetä, kun käytät Karbox.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Akne, ummetus, huimaus, uneliaisuus, suun kuivuminen, päänsärky, ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi, vatsakipu, väsymys, vapina, univaikeudet, epätavallinen kävellä, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheys), verta ulosteessa, rintakipu, tumma virtsa, vähentynyt virtsaaminen, vaikea puhua; kahtena näkeminen, näköhäiriöt, tai tahattomat silmien liikkeet; dulled tuntoaisti, kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu, nivelkipu, koordinaatiokyvyn menetys, alhainen natriumpitoisuus (pahoinvointi, yleinen kehon vaivat, päänsärky, voimattomuus, sekavuus; tajunnan häiriöitä, tai esiintymistiheyden kasvu Kohtausten vakavuuden); henkinen / mielialan muutokset, nenäverenvuoto, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, kouristuksia, vatsakipu, itsetuhoajatuksia tai toimia, turvonneet imusolmukkeet, kävelyn vaikeutumista, hallitsemattomat lihasten liikkeet, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen heikkous, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Karbox