Kardopal (Sinemet) Suomessa

Osta KardopalOsta Kardopal Suomessa Apteekki netistä 24/7!INDICATIONSLevodopa muunnetaan kemiallisia kutsutaan dopamiini (DOE pa meen) aivoissa. Parkinsonin tauti voi johtua alhainen dopamiinin aivoissa.

Karbidopa estää levodopan pilkkoutumista ennen kuin se pääsee aivoihin ja se tulee voimaan.

Karbidopan ja levodopan hoidetaan Parkinsonin oireita, kuten lihasjäykkyyttä, vapinaa, kouristuksia, ja huono lihasten hallintaa. Tämä lääkitys käytetään myös Parkinsonin oireita aiheuttanut häkämyrkytyksen tai mangaania myrkytyksen.

Karbidopa ja levodopa voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole mainittu tässä lääkitys oppaan.

KARDOPAL (SINEMET) OHJEET


Jos olet jo levodopaa (Larodopa, Dopar), sinun täytyy lopettaa se vähintään 12 tuntia, ennen kuin aloitat karbidopa ja levodopa.

Ottaa juuri sen verran kuin lääkärisi ohjeen mukaan. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellut. Noudata resepti-etiketissä.

Karbidopa ja levodopa voi ottaa ruuan kanssa tai ilman ruokaa. Ota annokset säännöllisin väliajoin pitämään tasaista määrä lääkettä elimistössä koko ajan.
Älä murskaa, pureskele tai rikkoa laajennettu release tabletti. Niellä pilleri koko. Breaking tai avaamisesta pilleri voi aiheuttaa liian paljon huumetta vapautua kerralla.

Säännöllinen Tabletti voidaan jakaa tai murskata tarvittaessa tehdä helpompi niellä.

Ottaa suullisesti hajoamassa tabletti (Parcopa):

Pidä tabletti sen läpipainopakkauksessa ennen kuin olet valmis ottamaan lääkkeen. Avaa pakkaus ja vedä folio tabletti läpipainopakkauksessa. Älä paina tablettia folion läpi tai voit vaurioittaa tablettia.

Kuivin käsin, poista tabletti ja aseta se suussa. Se alkaa liueta heti.

Älä nielemään tabletin kokonaisena. Anna sen liueta suussa pureskelematta. Niellä useita kertoja, kun tabletti hajoaa.
Se voi kestää jopa useita viikkoja käytön karbidopa ja levodopa ennen oireesi parantaa. Saat parhaat tulokset, pitää käyttää lääkitystä ohjeiden mukaan. Keskustele lääkärisi kanssa, jos oireesi eivät lievene muutaman viikon hoidon jälkeen. Kerro myös lääkärille, jos vaikutuksia tämän lääkityksen näyttävät kuluvat pois nopeasti annosten välillä.

Voit olla varma, että tämä lääke auttaa teidän kunnossa ja ei aiheuta haitallisia vaikutuksia, veren täytyy testata usein. Teidän sydän, maksa, ja munuaisten toiminta voi myös tarvitse testata. Käy säännöllisesti lääkärin vastaanotolla.

Tämä lääkitys voi aiheuttaa poikkeavia tuloksia tiettyjä lääketieteellisiä testejä. Kerro tahansa lääkäri, joka kohtelee sinua, että käytät karbidopa ja levodopa.

KARDOPAL (SINEMET) VARASTOINTI


Säilytä huoneenlämmössä pois kosteutta, lämpöä ja valoa.

KARDOPAL (SINEMET) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Carbidopa ja Levodopa

Älä ota karbidopa ja levodopa jos olet käyttänyt MAO-estäjän kuten isokarboksatsidi (Marplan) feneltsiinin (Nardil), tai tranyylisypromiini (Parnate) viimeisen 14 päivän aikana. Vakava, hengenvaarallisia haittavaikutuksia voi esiintyä, jos otat karbidopa ja levodopa ennen MAO-estäjä on selvitetty kehosta.

Sinun ei tule käyttää tätä lääkettä, jos olet allerginen karbidopa (Lodosyn) tai levodopa (Larodopa), tai jos sinulla on:

ahdaskulmaglaukoomaa;

epätavallinen ihovaurioita, joita ei ole tarkistaa lääkäri, tai

historia pahanlaatuisen melanooman (ihosyöpä).

Jos sinulla on jokin näistä ehdoista, sinun on ehkä annos oikaisu tai erityisiä testejä:

sydänsairaus, korkea verenpaine, sepelvaltimotauti, sydämen rytmihäiriöitä, tai ennen sydänkohtaus;

astma, krooninen keuhkoahtaumatauti (COPD), tai muiden hengityshäiriöt;
maksa-tai munuaissairaus;

hormonitoimintaa (hormonaalista) sairaus;

mahalaukun tai suolen haavauma;

avokulmaglaukooma tai

masennus tai muu psyykkinen sairaus.
Karbidopa ja levodopa voi aiheuttaa voit nukahtaa normaalin päivätoiminnan kuten työ-, puhuminen, syöminen, tai ajo. Saatat nukahtaa äkillisesti, vaikka jälkeen tunne hälytys. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on ongelmia päiväväsymystä tai uneliaisuutta.

Olet ehkä kasvanut seksuaalisen kehottaa, epätavallinen haluja pelata, tai muuta kirkasta haluja ottaen karbidopa ja levodopa. Ei tiedetä, onko lääke todella aiheuttaa tämän vaikutuksen. Keskustele lääkärisi kanssa, jos uskot kiihkeää tai epätavallisia haluja ottaen karbidopa ja levodopa.

Jotkut ihmiset ottavat lääkkeitä Parkinsonin taudin ovat kehittäneet ihosyöpä (melanooma). Kuitenkin ihmiset, joilla on Parkinsonin tauti saattaa olla suurempi riski kuin useimmat ihmiset sairastua melanoomaan. Keskustele lääkärisi about your erityistä riskiä ja mitä iho-oireet tarkkailtavaksi. Saatat täytyy käydä säännöllisesti iho tentit.
FDA raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko karbidopa ja levodopa vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana. Karbidopa ja levodopa saattaa kulkeutua äidinmaitoon ja siten vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkettä kertomatta lääkärillesi, jos imetät lasta.

Hajoavan tabletin (kuten Parcopa) voi sisältää fenyylialaniinin. Keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän lomakkeen karbidopa ja levodopa jos sinulla on fenyyliketonuria (PKU).

Jos et nähnyt annoksen, ota se heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat annos.Saatat huomata, että hiki, virtsa tai sylki näkyy tumma väri, kuten punainen, ruskea tai musta. Tämä ei ole haitallinen sivuvaikutus, mutta se saattaa värjätä vaatteita tai lakanat.
Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista haittavaikutuksista:

levoton lihasten liikkeet silmiin, kielen, leuan, tai kaulan;

paheneminen vapina (kontrolloimaton vapina);

korkea kuume, lihasjäykkyys, hikoilu, nopea tai epäsäännöllinen sydämen lyönnit, nopea hengitys, tuntuu kuin saatat pyörtyä;

takavarikkoa (kouristuksia);

kivulias tai vaikea virtsaaminen;

voimakasta pahoinvointia, oksentelua tai ripulia;

epätasainen syke tai lepattava rintaa;

sekavuus, hallusinaatiot, ahdistuneisuus, levottomuus, masennus, itsemurha-ajatuksia tai itsesi;

rintakipua tai raskas tunne, kipu leviää käteen tai olkapäähän.

Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla:

lievä pahoinvointi, suun kuivuminen, ruokahaluttomuus, närästys, ripuli, ummetus;

päänsärky, huimaus, uneliaisuus, näön hämärtyminen;

aivastelu, nenän tukkoisuus, yskä, tai muut kylmä oireita;

unihäiriöt (unettomuus), outoja unia;

lihaskipu, puutumista tai kihelmöintiä tai

ihottumaa tai kutinaa.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Kardopal