Kdrine (Kemadrin) Suomessa

Osta KdrineOsta Kdrine Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KDRINE (KEMADRIN) MERKINNÄT


Kdrine käytetään hoitoon Parkinsonin tauti. Prosyklidiinin vähentää tiettyjen kemikaalien elimistössä, jotka voivat joutua epätasapainoon seurauksena sairaus (esim. Parkinsonin tauti), lääkehoito, tai muista syistä.

KDRINE (KEMADRIN) OHJEET


Ottaa prosyklidiinin juuri sen verran kuin lääkäri on määrännyt.

Ota jokaista annosta lasillinen vettä. Ottaa prosyklidiinin aterian jälkeen vähentää vatsavaivoja.

Prosyklidiinin otetaan yleensä kolme tai neljä kertaa päivässä. Noudata lääkärisi ohjeita.

Annostus

Käytä Kdrine kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Jos unohdat annoksen Kdrine, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

KDRINE (KEMADRIN) VARASTOINTI


Säilytä Kdrine huoneenlämmössä pois kosteutta ja lämpöä.ÄLÄ käytä Kdrine jos:

olet allerginen jollekin vuonna Kdrine
sinulla on sulkukulmaglaukoomaa

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kdrine. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:
jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on glaukooma, henkistä tai mielialahäiriöitä, lihasheikkous (esim. myasthenia gravis), haavainen paksusuolen tulehdus, (esim. suurentuneen eturauhasen), tai virtsaaminen ongelmia
jos sinulla on tukos vatsan, ruokatorven tai virtsateiden, munuais-tai maksaongelmia, korkea verenpaine, sydän-tai verisuonisairaus, epäsäännöllinen syke, tai hallitsemattomat liikkeet käsien, suun tai kielen.

Kdrine voi aiheuttaa pyörrytystä tai näön hämärtymistä. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista ennen kuin tiedät miten reagoit Kdrine. Käyttämällä Kdrine yksin, tiettyjen muiden lääkkeiden tai alkoholin kanssa saattaa heikentää kykyäsi ajaa autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä.
Kdrine saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen. Alkoholi, kuuma sää, liikunta ja kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Myös istua tai asettua makuulle ensimmäinen merkki huimausta, pyörrytystä tai heikkous.
Älä ylikuumene kuumalla säällä tai harjoituksen aikana tai muuta toimintaa; lämpöhalvaus saattaa esiintyä.
Käytä Kdrine äärimmäisen varovaisesti lapsilla. Turvallisuutta ja tehokkuutta ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi Kdrine, keskustele lääkärisi kanssa hyödyt ja riskit käytössä Kdrine raskauden aikana. Ei tiedetä, Kdrine erittyy äidinmaitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Kdrine, tarkista lääkäriltäsi tai apteekista keskustella riskit lapselle.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Näön hämärtyminen, ummetus, laajentuneet pupillit, suun kuivuminen, huimaus, huimaus, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, mahavaivat, oksentelu.


Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia esiintyy:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rintakipu, sekavuus, vaikea tai kivulias virtsaaminen, nielemisvaikeudet, silmän kipu, nopea tai hakkaa syke, mielenterveyden tai mielialan muutokset, hallitsemattomat liikkeet.

Osta Kdrine