Kebirzol (Femara) Suomessa

Osta KebirzolOsta Kebirzol Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KEBIRZOL (FEMARA) MERKINNÄT


Kebirzol käytetään pääasiassa hoitoon tietynlaisia ​​naisten rintasyövän aikaisemmin vaihdevuodet. Kebirzol on aromataasin estäjä. Se vähentää estrogeenin kokonaismäärä muodostuu ensisijaisesti kehossa. Tämä auttaa nälkää syöpäsoluja estämällä niitä estrogeenia.

KEBIRZOL (FEMARA) OHJEET


Käytä Kebirzol kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Kebirzol suun kanssa tai ilman ruokaa.
Ottaa Kebirzol säännöllisen aikataulun saat eniten hyötyä siitä.
Jos unohdat annoksen Kebirzol, ota se mahdollisimman pian. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Kebirzol.

KEBIRZOL (FEMARA) VARASTOINTI


Store Kebirzol 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Kebirzol poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KEBIRZOL (FEMARA) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Letrozole.

ÄLÄ käytä Kebirzol jos:

olet allerginen jollekin vuonna Kebirzol
et ole aloittanut vaihdevuodet.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Kebirzol. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä tai muita aineita
jos sinulla on maksasairaus tai korkea kolesteroli
jos sinulla on edelleen kuukautiset tai ei ole kokonaan valmis vaihdevuodet
jos käytät hormonikorvaushoitoa (HRT).

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Kebirzol. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Tamoksifeenin koska se saattaa heikentää Kebirzol tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Kebirzol voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Kebirzol voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Kebirzol varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Kebirzol saattaa aiheuttaa huimausta, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä sen vaikutusta. Estämään huimaus, istua tai seistä hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai makaa ensimmäinen merkki huimausta.
Jos voit tulla raskaaksi, sinun on käytettävä tehokasta ehkäisyä, kun otat Kebirzol. Naiset, jotka ovat menossa läpi tai on hiljattain käynyt läpi vaihdevuodet saattaa vielä tulla raskaaksi. Keskustele lääkärisi kanssa siitä käytöstä raskauden ehkäisyä kun otat Kebirzol.
Laboratoriotesteissä, kuten luuntiheys tai kolesterolia, voidaan suorittaa, kun käytät Kebirzol. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Kebirzol varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Kebirzol ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Älä käytä Kebirzol jos olet raskaana. Vältä raskaaksi tulemista käytät sitä. Jos luulet olevasi raskaana, ota heti yhteys lääkäriin. Ei tiedetä, jos Kebirzol erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Kebirzol, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Takaisin, jalka tai käsivarren kipu, rintojen kipu, ummetus, yskä, ripuli, huimaus, päänsärky, kuumia aaltoja, punoitus, lisääntynyt hikoilu, ruoansulatushäiriöt, nivel-tai lihaskivut, ruokahaluttomuus, lievä turvotus tai nesteen kertymistä, pahoinvointi, yöhikoilu unettomuus, vatsakipu, väsymys, emättimen kuivuus tai ärsytys, oksentelu, heikkous, painon nousu tai lasku.
Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheyttä); vasikka kipu tai arkuus, rintakipu, sekavuus, kuume, vilunväristykset, tai kipeä kurkun, lisääntynyt tai kivulias virtsaaminen, tunnottomuutta käden tai jalan; yksipuolisesta heikkous, vaikeaa tai jatkuvaa luun kipua, vaikea vatsakipu, hengenahdistus, äkillinen voimakas päänsärky, oksentelu, huimaus tai pyörtyminen, turvotus nilkkojen tai jalkaterien , selittämätöntä verenvuotoa emättimestä tai vastuuvapauden, näkö tai puheen muutoksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Kebirzol