Keflex Suomessa

Osta KeflexOsta Keflex Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KEFLEX MERKINNÄT


Keflex käytetään hoitoon tiettyjen bakteeri-infektiot. Keflex on kefalosporiiniantibiootti. Se toimii häiritsemällä bakteerien soluseinän muodostumiseen. Tämä heikentää soluseinän, jolloin se repeämä, ja tappaa bakteerit.

KEFLEX OHJEET


Käytä Keflex kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Keflex suun kanssa tai ilman ruokaa.
Selvittää infektio kokonaan, ota Keflex koko hoitojakson. Lääkkeen käyttöä jatketaan, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän.
Jos unohdat annoksen Keflex, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Keflex.

KEFLEX VARASTOINTI


Store Keflex 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Keflex poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

KEFLEX LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Cephalexin.

ÄLÄ käytä Keflex, jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Keflex tai jollekin muulle kefalosporiiniantibiootti (esim. kefuroksiimi).

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Keflex. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muun aineen
jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikea ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, huimaus) ja penisilliini (esim. amoksisilliini) tai muita laktaamiantibioottia (esim. imipeneemiä)
jos sinulla on maha-tai suolisto-ongelmia (esim. tulehdus), veren hyytymistä ongelmia, munuais-tai maksaongelmia, tai huono ravinto.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Keflex. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Metformiini koska sen toiminta ja riskit sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Keflex
Probenecid koska se voi kasvaa toimia ja riski Keflex sivuvaikutuksia
Antikoagulantteja (esim. varfariini), koska haittavaikutusten riski, kuten verenvuoto, voi lisääntyä.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Keflex voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Keflex saattaa aiheuttaa huimausta. Tämä vaikutus voi olla pahempi, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Keflex varoen. Älä aja autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Keflex saattaa vähentää kykyä oman veren hyytymistä. Vältä toimista, jotka voivat aiheuttaa mustelmia tai vammoja. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on tumma, tervainen, tai veriset ulosteet.
Lievä ripuli on yleinen antibioottien käyttö. Kuitenkin vakavampi muoto ripuli (pseudomembranoottinen koliitti) saattaa ilmaantua harvoin. Tämä voi kehittyä, kun käytät antibioottia tai useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat sen. Ota heti yhteys lääkäriin, jos vatsakipu tai krampit, vaikea ripuli tai veriset ulosteet esiintyä. Älä ripulin hoitoon ensin lääkärin kanssa.
Muista käyttää Keflex koko hoitojakson. Jos et, lääkkeet eivät selvittää infektio kokonaan. Bakteerit voivat myös tulla vähemmän herkkiä tämän tai muita lääkkeitä. Tämä voisi infektio vaikeampi hoitaa tulevaisuudessa.
Keflex toimii vain bakteereja vastaan, se ei virusinfektioiden hoitoon (esim. flunssa).
Pitkäaikainen tai toistuva käyttö Keflex voi aiheuttaa toisen tartunnan. Kerro lääkärillesi, jos merkkejä toisen tartunnan esiintyä. Lääkkeesi voidaan joutua muuttamaan käsitellä tätä.
Diabetes potilaat - Keflex voi aiheuttaa joidenkin testien tuloksiin virtsan glukoosin olla väärässä. Kysy lääkäriltäsi ennen kuin muutat ruokavaliota tai annostusta diabeteslääke.
Keflex voi häiritä tiettyjä laboratoriokokeita. Että lääkärisi ja lab henkilöstö tuntee käytät Keflex.
Käytä Keflex varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Käytä Keflex varoen lapset alle 10-vuotiaita, joilla on ripulia tai infektio vatsassa tai suoliston.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Keflex kun olet raskaana. Keflex erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Keflex, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, huimaus, päänsärky, ruoansulatushäiriöt, nivelkipu, vatsakipu, väsymys.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), levottomuus, sekavuus, virtsan tummumista, vähentynyt virtsaaminen, kuume, hallusinaatiot, punainen, turvonnut, tai rakoille iho, kohtauksia, vaikea tai verinen ripuli, vaikea vatsakipu tai krampit, voimakas väsymys, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen emätin kipua, hajua tai vastuuvapauden, keltaisuus silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista.

Osta Keflex