Kefnan (Betoptic) Suomessa

Osta KefnanOsta Kefnan Suomessa Apteekki netistä 24/7!

KEFNAN (BETOPTIC) MERKINNÄT


Kefnan on beetasalpaaja, joka vähentää silmänpaineen. Sitä käytetään hoitoon avokulmaglaukoomaa ja muita syitä korkea silmänpaine.

KEFNAN (BETOPTIC) OHJEET


Käytä betaksololi oftalmiseen juuri sellaisena kuin se oli määrätty sinulle. Älä käytä lääkettä suurempia määriä, tai käyttää sitä pidempään kuin suositeltu lääkäri. Noudata ohjeita lääkemääräystä etiketissä.
Pese kädet ennen kuin käytät silmätippoja. Älä käytä tätä lääkettä, kun olet piilolinssejä. Betaksololi oftalmisia voivat sisältää säilöntäainetta, joka voi imeytyä pehmeisiin piilolinsseihin. Odota vähintään 15 minuuttia käytön jälkeen betaksololi ennen kuin laitat piilolinssit sisään

Soveltaa silmätipat:

Kallista päätäsi hieman taaksepäin ja vedä alas alaluomea. Pidä tiputin silmän yläpuolella tiputuskärjellä alas. Katso ylös ja pois tiputin kun puristaa ulos pudota, sulje silmäsi.
Paina varovasti sormella sisällä kulmassa silmän (lähellä nenä) noin 1 minuutti pitää neste valuu teidän repiä kanava. Jos käytät enemmän kuin yksi tippa samaan silmään, odota noin 5 minuuttia ennen kuin laitat seuraavan pudota.
Älä anna tiputuskärjellä koskettaa muita pintoja, kuten silmien tai käsissä. Jos tiputin saastuu se voi aiheuttaa infektion silmään, mikä voi johtaa näön menetykseen tai vakavia vaurioita silmään.

Jos unohdat annoksen - käytä lääkitystä heti kun muistat. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos ja käyttää lääketieteen seuraava ajoitettu aika. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat annos.

Annostus

Juurruttaa yksi tippa BETOPTIC S Ophthalmic Jousitus 0,25% silmään kahdesti päivässä. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden silmänpainetta alentava lääkitys.

KEFNAN (BETOPTIC) VARASTOINTI


Säilyttää pystyasennossa 2 ° - 25 ° C (36 ° - 77 ° F). Ravista hyvin ennen käyttöä.

Säilytä pystyasennossa 2

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen betaksololi, tai jos sinulla on:

astma tai vaikea krooninen keuhkoahtaumatauti (COPD);
hidas sydämenlyöntejä, tai
sydän sairaus nimeltä "AV-katkos."


Jos sinulla on jokin näistä ehdoista, sinun on ehkä Annosta tai erityisiä testejä turvallisesti käyttää tätä lääkitystä:

hengitysvaikeuksia, kuten keuhkoputkentulehdus tai keuhkolaajentuma;
sydänsairaus tai sydämen vajaatoiminta;
diabetes;
aivohalvaus, veritulppa, tai verenkierto-ongelmat;
kilpirauhasen, tai
lihassairaus kuten myasthenia gravis.


FDA raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko betaksololi oftalmiset on haitallista sikiölle. Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Ei tiedetä, onko betaksololi äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkettä kertomatta lääkärillesi, jos imetät lasta.

Älä anna tiputin koskettaa mihinkään, kuten silmien tai käsissä. Jos tiputin saastuu se voi aiheuttaa infektion silmään, mikä voi johtaa näön menetykseen tai vakavia vaurioita silmään.

Betaksololi oftalmista on joskus annetaan yhdessä muiden silmään lääkkeitä. Älä käytä muita silmä lääkitys, ellei lääkäri on määrännyt sen sinulle. Jos käytät toista silmää lääkitystä, käytä sitä vähintään 10 minuuttia ennen tai jälkeen käytät betaksololi oftalmista. Älä käytä lääkkeitä samanaikaisesti.

Betaksololi oftalmista voi aiheuttaa näön hämärtymistä. Ole varovainen, jos ajat tai jos teet jotain, joka vaatii sinua voi nähdä selvästi. Älä käytä tätä lääkettä, kun olet piilolinssejä. Betaksololi oftalmisia voivat sisältää säilöntäainetta, joka voi imeytyä pehmeisiin piilolinsseihin. Odota vähintään 15 minuuttia käytön jälkeen betaksololi ennen kuin laitat piilolinssit sisään

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeuksia, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Lopeta lääkitys ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista haittavaikutuksista:

voimakasta turvotusta, kutinaa, kirvelyä, punoitusta, kipua tai epämukavuutta silmässä tai silmän ympärillä;
salaojitus, rupeutuminen tai tihkuminen silmäsi tai silmäluomet;
bronkospasmi (hengityksen vinkuminen, puristava tunne rinnassa, hengitysvaikeuksia);
hidas syke, heikko pulssi, pyörtyminen, hidas hengitys (hengitys saattaa pysähtyä);
tunne hengästyneenä, on jopa lievä rasituksessa, tai
turvotus, nopea painonnousu.

Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla:

vähäistä kirvelyä, pistelyä, kutinaa tai epämukavuutta silmäsi;
silmien kuivuminen, näön hämärtyminen;
lievästi turvonneet tai turvonneet silmäluomet;
mieltä, että jotain on silmässä;
päänsärky, huimaus, pyörrytys;
masennus;
unihäiriöt (unettomuus);
lihasheikkous, tai
makuaistin tai hajua.


Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Kerro lääkärille kaikista epätavallisista tai kiusallinen sivuvaikutus.

Osta Kefnan